16 Αυγούστου 2012

Μάρικα Φρούσιο: Δεν μπορούσε να μαζέψει το στήθος της σε ζωντανή εκπομπή [βίντεο]

Είναι τόσο φυσικά πλούσια που θα ήταν κρίμα να τα κρύβει. Η Μάρικα Φρούσιο βρέθηκε καλεσμένη σε ζωντανή εκπομπή της ιταλικής τηλεόρασης και προκάλεσε παραζάλη στους παρευρισκόμενους, αφού τους έδωσε το στήθος της κυριολεκτικά στο πιάτο.

Παπαδημούλης: Νεοναζί ο Μουρούτης... επειδή με στρίμωξε και δεν ξέρω τι να πω

Άγριο στρίμωγμα έφαγε από τον Γ. Μουρούτη ο Παπαδημούλης στο twitter και αφού αρχικά χρησιμοποίησε την καραμέλα ότι δεν υπάρχει οικογενειακή ευθύνη (γνωστή θεωρία του ΣΥΡΙΖΑ από την περίπτωση του καθεστωτικού ληστή του Βούτση) όσον αφορά τα όσα λέει ο γιος του που είναι υποστηρικτής της δραχμής, στη συνέχεια...

Ποια σελίδα του facebook έχει τα περισσότερα like;

H Jesus Daily είναι η σελίδα που έχει δεχτεί τα περισσότερα like στη σελίδα κοινωνικής δικτύωσης το Facebook. Σύμφωνα με τους Νew York Times δέχεται 3,4 εκατομμύρια επισκέπτες την εβδομάδα και έχει 13,2 εκατομμύρια φαν.

Reuters: Παραμονή της Ελλάδας στο ευρώ προβλέπουν οι αναλυτές

Το ποσοστό των αναλυτών που προβλέπουν παραμονή της Ελλάδας στην ευρωζώνη αυξήθηκε τον Αύγουστο, σύμφωνα με δημοσκόπηση του Reuters που δημοσιεύτηκε σήμερα.

ΝΔ: "Ντροπή" οι δηλώσεις Λαφαζάνη

Σύγκρουση μεταξύ Νέας Δημοκρατίας και ΣΥΡΙΖΑ ξέσπασε σήμερα με αφορμή δήλωση του Παναγιώτη Λαφαζάνη ότι η χρεοκοπία της χώρας δεν θα ειναι καταστροφή, δήλωση την οποία η Νέα Δημοκρατία χαρακτήρισε "ντροπή".


Ο Τούρκος αντιπρόεδρος φοβάται την ...Χρυσή Αυγή

Τουρκικές εφημερίδες αναφέρουν πως τις επόμενες μέρες ο Τούρκος Αντιπρόεδρος Μπακίρ Μποζντάγ θα επισκεφτεί την Θράκη με αφορμή το Ραμαζάνι των Μουσουλμάνων.Μέχρι εκεί καλά.

Φοιτητής σε άλλη πόλη; Όλα όσα πρέπει να ξέρεις

Η αναζήτηση κατοικίας σε άλλη πόλη για όσους πέρασαν σε ΑΕΙ και ΤΕΙ κορυφώνεται τις επόμενες ημέρες, με τους ιδιοκτήτες να επιστρέφουν σταδιακά από τις διακοπές τους. Αυξάνεται όμως και η ζήτηση για όσους πολίτες αποφάσισαν ότι θέλουν να μετακομίσουν για εργασιακούς ή οικογενειακούς λόγους ή γιατί πλέον το ενοίκιο που πληρώνουν τους φαντάζει ακριβό…

Έλληνας περνά με κόκκινο στο Αμπού Ντάμπι!

Ελληνάρας οδηγεί στo Αμπού Ντάμπι και περνάει με κόκκινο... Ένας αστυνομικός τον σταματά..

-Κύριε, περάσατε με κόκκινο.

-Ε και;;; Λέγε πόσο είναι το πρόστιμο να τελειώνουμε.

-Δεν υπάρχει πρόστιμο, κύριε. Θα πρέπει να σας συλλάβω και να σας πάω στο αυτόφωρο.

2,1 εκ ευρώ έχει πάρει ο Βαξεβάνης από την ΕΡΤ για το 2011 και το 2012... να ποιοι τα έφαγαν και συνεχίζουν να τα τρώνε

[Παλιό, από το Δεκέμβριο του 2011, αλλά πάντα επίκαιρο όσον αφορά το ποιοι φάγαν τα λεφτά μαζί με τον Πάγκαλο... Ειδικά όταν ο Βαξεβάνης τον τελευταίο καιρό το παίζει κριτής των πάντων... εκτός του ΣΥΡΙΖΑ εννοείται στον οποίο γράφει πόντους για την περίπτωση που έρθει ποτέ στην εξουσία αφού από τους υπόλοιπους έφαγε ότι μπορούσε...]

Ο δημοσιογράφος κ Βαξεβάνης έστειλε καταγγελτική επιστολή στον κ Ταγματάρχη επειδή η εκπομπή του δεν προβλήθηκε για τεχνικούς λόγους (διαβάστε την επιστολή εδώ)

Στην επιστολή του ο κ Βαξεβάνης αφήνει υπονοούμενα ότι η αναβολή της εκπομπής του οφείλεται σε “πολιτικές διώξεις” ενώ φέρεται κατά του κ Ταγματάρχη κατηγορώντας τον για κομματισμό και φεουδαρχικές νοοτροπίες, και τέλος απειλεί ότι θα προσφύγει στην δικαιοσύνη.

Ο κ Ταγματάρχης, απάντα στην επιστολή Βαξεβάνη, και μεταξύ άλλων, τον ρωτάει “τι είδους «πολιτική δίωξη» είναι αυτή, όταν η εταιρία σας από τη συνεργασία σας με την ΕΡΤ έχει ήδη εισπράξει για την περίοδο 2010‐ 2011 το ποσό των 1.174.120€ ενώ για την νέα περίοδο 2011‐2012 έχει εγκριθεί το ποσό των 943.164€, σύνολο και για τις 2 περιόδους”

Διαβάστε την απάντηση Ταγματάρχη:

κύριε Βαξεβάνη

Έλαβα την επιστολή σας (χωρίς ημερομηνία) και προσπαθώ να κατανοήσω τις πραγματικές προθέσεις σας. Δηλαδή,

1. αν θέλετε να ενημερωθείτε για την καθυστέρηση υπογραφής της σύμβασης μεταξύ ΕΡΤ και της εταιρίας παραγωγής σας,

2. αν έχετε πρόβλημα με τον προγραμματισμό των εκπομπών σας,

3. αν με απειλείτε αναφερόμενος στις εκπομπές Escape και Champions League

4. αν θέλετε να μου εκθέσετε τις απόψεις σας για τη Δημόσια Τηλεόραση,

5. αν θέλετε να δηλώσετε πως βρίσκεστε υπό καθεστώς πολιτικής δίωξης.

1. Στην πρώτη ερώτησή σας για ποιο λόγο δεν έχει υπογραφεί η σύμβαση της εκπομπής σας η απάντηση είναι :

• Γιατί στη σύμβαση που είχε η εταιρία παραγωγής σας με την ΕΡΤ και έληξε στις 30/06/2011 υπήρχαν ελλιπή και προβληματικά παραστατικά που αφορούσαν εκτός έδρας μετακινήσεις σας. Ειδικότερα, υπήρχαν τιμολόγια τα οποία δεν ανταποκρίνονταν στον προϋπολογισμό που είχατε καταθέσει και είχε εγκριθεί από το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΡΤ. Το θέμα εκκρεμούσε στην Επιτροπή Κοστολογίου και τις Οικονομικές Υπηρεσίες οι οποίες εντέλει απέρριψαν παραστατικά ύψους 24.000€ ως μη αποδεκτά.

• Διότι κατόπιν δικού σας αιτήματος το Νοέμβριο 2011, ζητήσατε τροποποίηση του επιμερισμού του κόστους της παραγωγής σας για τη νέα σύμβαση περίοδος 2011‐2012. Η Επιτροπή Κοστολογίου εισηγήθηκε σχετικά στις 07‐12‐2011 πράγμα το οποίο ενημερωθήκατε και αποδεχτήκατε.

• Παρότι υπήρχε αυτή η οικονομική εκκρεμότητα με την ΕΡΤ, η Δημόσια Τηλεόραση με την από 20‐09‐2011 Απόφαση Διοικητικού Συμβουλίου της ενέκρινε την ανανέωση της σύμβασης παραγωγής της εκπομπής «Το κουτί της Πανδώρας».

2. Στο δεύτερο ερώτημά σας, σχετικά με τον προγραμματισμό των εκπομπών σας και ειδικότερα αυτών με θέμα τα προβλήματα του ελληνικού ποδοσφαίρου, απάντηση είναι ότι, η συγκεκριμένη εκπομπή «Χάσαμε την μπάλα» (Α΄επεισόδιο) προβλήθηκε 2 φορές : την Πέμπτη 07/07/2011 στις 00:30 όπου μεταδόθηκε καθυστερημένα λόγω α) παράτασης του Κεντρικού Δελτίου Ειδήσεων, β) έκτακτης συνέντευξης του Αρχιεπισκόπου Αθηνών γ) προγραμματισμένης ζωντανής εκπομπής για τα μεγάλα θέματα στην παιδεία και την Κυριακή 10/07/2011 σε επανάληψη. Το Β΄επεισόδιο της εκπομπής, μεταδόθηκε στις 14/07/2011 στην προγραμματισμένη ώρα και το Γ΄επεισόδιο μεταδόθηκε στις 21/07/2011 και ώρα 00:41 κατόπιν σύστασης της Νομικής Υπηρεσίας λόγω ορισμένων σκληρών τηλεοπτικών σκηνών που περιείχε. Παρεμπιπτόντως στην επιστολή σας αφήνετε απαράδεκτους υπαινιγμούς ότι δήθεν υπήρξα «συνομιλητής» του κ. Ψωμιάδη και γι’ αυτό το λόγο μετατέθηκε η εκπομπή σας. Θα πρέπει να γνωρίζετε ως ρεπόρτερ που μάλιστα έχει κάνει και έρευνα για το συγκεκριμένο θέμα ότι, με το συγκεκριμένο άτομο είχα δεκάδες δικαστικές διαμάχες για αρκετά χρόνια. Κι αν δεν το γνωρίζετε μπορείτε πολύ εύκολα να το μάθετε αν ανατρέξετε στα σχετικά πρωτοσέλιδα ή ρωτήσετε συναδέλφους σας.

3. Όσον αφορά τους εκβιαστικούς υπαινιγμούς σας σχετικά με το κόστος της εκπομπής Escape και το κόστος αγοράς των δικαιωμάτων μετάδοσης του Champions League, σας απαντώ ότι υιοθετείτε άθελά σας την άποψη των ιδιωτικών καναλιών που θέλουν την ΕΡΤ φτωχό συγγενή στον τηλεοπτικό χώρο. Παρόλα αυτά, θέτω στη διάθεσή σας – όπως και σε κάθε έλληνα πολίτη ‐ κάθε πληροφορία σχετική με τις εκπομπές αυτές.

4. Σέβομαι τις απόψεις σας για τη Δημόσια Τηλεόραση και σας εύχομαι όταν θα αναλάβετε τη θέση μου να τις εφαρμόσετε.

5. Κατανοώ την ανάγκη σας να εμφανιστείτε ως ήρωας και θύμα πολιτικής δίωξης στη χώρα μας. Αντιπαρέρχομαι τα σενάρια συνωμοσίας που αναφέρετε στην επιστολή σας και τις προσωπικές σας εναντίον μου ύβρεις («λοχαγός κομματικών γραμμών ή συμφερόντων») και σας γνωρίζω ότι:

• η ανανέωση της σύμβασης παραγωγής της εκπομπής σας, έγινε κατόπιν δικής μου εισήγησης

• προγραμματίστηκε να προβληθεί άμεσα, παρότι υπήρχαν οι προαναφερόμενες εκκρεμότητες

• η προγραμματισμένη μετάδοση της εκπομπής σας αναβλήθηκε, λόγω των παρατεταμένων απεργιακών κινητοποιήσεων των δημοσιογράφων. Θα πρέπει να γνωρίζετε ότι η ΕΣΗΕΑ δεν επιτρέπει τη μετάδοση οποιασδήποτε εκπομπής ενημερωτικού χαρακτήρα (μαγνητοσκοπημένη ή ζωντανή) σε πρώτη μετάδοση.

• η εκπομπή σας θα μεταδοθεί αμέσως μετά τον έλεγχο της Νομικής Υπηρεσίας και το τέλος των απεργιακών κινητοποιήσεων.
Σας προκαλώ λοιπόν να καταφύγετε στη δικαιοσύνη για να καταθέσετε τη σχετική μήνυση για παράβαση καθήκοντος.

Αναρωτιέμαι :

1. τι είδους «πολιτική δίωξη» είναι αυτή, όταν η εταιρία σας από τη συνεργασία σας με την ΕΡΤ έχει ήδη εισπράξει για την περίοδο 2010‐ 2011 το ποσό των 1.174.120€ ενώ για την νέα περίοδο 2011‐2012 έχει εγκριθεί το ποσό των 943.164€, σύνολο και για τις 2 περιόδους 2.117.284€ (δύο εκατομμύρια εκατόν δεκαεπτά χιλιάδες διακόσια ογδοντατέσσερα Ευρώ).

2. τί είδους «πολιτική δίωξη» είναι αυτή, όταν σας ανανεώσαμε τη σύμβασή σας παρά τα προβλήματα που αναφέρθηκαν

3. τί είδους «πολιτική δίωξη» είναι αυτή, όταν μόλις στις 12/12/2011 κάναμε αποδεκτές τις τροποποιήσεις που ζητήσατε για τη νέα σας σύμβαση και προγραμματίσαμε την προβολή της εκπομπής σας

4. τί είδους «πολιτική δίωξη» είναι αυτή, όταν η εκπομπή σας γνωρίζετε ότι θα προβληθεί άμεσα.

Αναρωτιέμαι αν υπάρχουν όρια στην ανοχή που πρέπει να επιδείξουν στελέχη της εταιρίας ‐ δεν αναφέρομαι μόνο στο πρόσωπό μου ‐ σε ύβρεις, προσωπικές λοιδορίες και εκβιασμούς.
Ο καθένας από μας, κ. Βαξεβάνη, έχει τη δική του μικρή ιστορία στο χώρο της δημοσιογραφίας. Η δική μου δεν σας επιτρέπει να αφήνετε υπονοούμενα ότι δέχτηκα ή αποδέχτηκα οποιεσδήποτε πιέσεις για να σας κόψω την εκπομπή, αλλά δεν μου επιτρέπει και να σας παρουσιάσω ως θύμα σκευωριών και συνωμοσιών.

Λάμπης Ταγματάρχης

Διευθύνων Σύμβουλος ΕΡΤ Α.Ε.

 http://politicsgr.net/?p=13487

Ο Ισημερινός προσέφερε πολιτικό άσυλο στον Τζούλιαν Ασάνζ

Η κυβέρνηση του Ισημερινού αποφάσισε να χορηγήσει πολιτικό άσυλο στον ιδρυτή του WikiLeaks. Όπως ανακοίνωσε σήμερα από το Κίτο ο υπουργός Εξωτερικών της χώρας Ρικάρντο Πατίνιο, η χώρα θα προσφέρει πολιτικό άσυλο στον Τζούλιαν Ασάνζ.

Το θωρηκτό Ποτέμκιν βγήκε βόλτα!! (φώτο)

Δείτε τη Μιμή με διάφανη πουκαμίσα.. για να μην μπορείτε να κοιμηθείτε το βράδυ από τους εφιάλτες:

Le Temps: Προσπαθούν να «ξαναγράψουν την ιστορία» στην ΠΓΔΜ

Προσπάθειες να τονώσουν το εθνικό φρόνημα των κατοίκων της ΠΓΔΜ, κάνει η κυβέρνηση της χώρας γεμίζοντας τα Σκόπια με αγάλματα ιστορικών προσωπικοτήτων, όπως του Μεγάλου Αλεξάνδρου και του Αυτοκράτορα Ιουστινιανού. Ακόμη και η ύλη του μαθήματος της ιστορίας στα σχολεία έχει επηρεαστεί.

34χρονος χρωστάει 3,5 εκατ.€!!! Καλά ρε κερατά τι δουλειά έκανες και είχες 15 εκ τζίρο μέσα σε λίγα χρόνια;;;;

Συνελήφθη σήμερα το πρωί στην Κόρινθο, από αστυνομικούς της Ασφάλειας, ένας 34χρονος, για οφειλές προς το Δημόσιο.

Οταν ο Παοκτσής έχει κέφια. Απίστευτο σύνθημα σε τοίχο! (ΦΩΤΟ)

Η ευρηματικότητα των Παοκτσήδων είναι μοναδική! Μοναδικός στόχος να πικάρουν τους «συμπολίτες» με κάθε τρόπο. Δείτε το σύνθημα που γράφτηκε σε τοίχο:

Ο πρόεδρος των πακιστανών ευχαριστεί τον ΣΥΡΙΖΑ και απειλεί με "Τζιχάντ" την Ελλάδα!!! (βίντεο)

Δεν φτάνει που ήρθαν απρόσκλητοι, απειλούν κιόλας πως δεν θα διστάσουν να εμπλακούν σε ιερό πόλεμο αν τους ζορίσουν περισσότερο.

Αυτά με λίγα λόγια ακούγεται να λέει ο πρόεδρος της Πακιστανικής Κοινότητας Ελλάδος, απευθυνόμενος στους συγκεντρωμένους παράνομους μετανάστες στη χώρα μας.

Καμίνης: "Μόνον το κράτος δικαίου εγγυάται την έξοδο από τη ρατσιστική βία"!!! Που είδες ρατσιστική βία μωρέ μαλάκ@@ ψυχανώμαλε!!!

[Που την είδες τη ρατσιστική βία ρε καραγκιόζη; Στον Πολωνό που έσφαξε τους άλλους πολωνούς; Στον Τυνήσιο που έσφαξε τον Τυνήσιο; Στο Γεωργιανό που έσφαξε τον Γεωργιανό; Στον Αιγύπτιο στη Μυτιλήνη που έσφαξε τον άλλο αιγύπτιο; Στον ιρακινό που έσφαξε το πρεζόνι πειεδή πήγε να τους κλέψει την τσάντα; Στον πακιστανό που ξεκώλιασε τον άλλο πακιστανό; Ή σε όλους αυτούς που όταν δεν σφάζονται μεταξύ τους σφάζουν έλληνες; Μα γαμώ την πουτάνα μου ρε πούστη, δε βρίσκεται ένας καριόλης στην ΤιΒι να τους πει τι λέτε ρε μαλάκ@@;]

Το κράτος δικαίου είναι η μοναδική εγγύηση για την έξοδο από τη ρατσιστική κρίση βίας, τονίζει ο δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης που αποδίδει τα πρόσφατα ακραία φαινόμενα βίας στην «αθρόα παράνομη είσοδο μεταναστών» και στην «απόπειρα μηχανοκίνητων φασιστοειδών συμμοριών, να πάρουν το νόμο στα χέρια τους».

«Όταν, σχεδόν καθημερινά, συνάνθρωποί μας πέφτουν μαχαιρωμένοι στους δρόμους, πρέπει η κοινωνία να βρίσκεται σε εγρήγορση και η Πολιτεία, μόνη αρμόδια για την τήρηση των νόμων και της τάξης, συνεπής στην υποχρέωσή της να οδηγήσει τους δράστες στη Δικαιοσύνη. Το κράτος δικαίου αποτελεί τη μόνη εγγύηση για την έξοδο από την κρίση βίας, που προκαλεί η αθρόα παράνομη είσοδος μεταναστών, καθώς και η απόπειρα μηχανοκίνητων φασιστοειδών συμμοριών, να πάρουν το νόμο στα χέρια τους» επισημαίνει ο δήμαρχος Αθηναίων.

Καλεί, τέλος, «να συμβάλουμε όλοι, δικαστική εξουσία, κεντρική διοίκηση, πολιτικά κόμματα, τοπική αυτοδιοίκηση, κοινωνία των πολιτών και πνευματικός κόσμος, ώστε να δοθεί ένα τέλος στη φρίκη των δολοφονιών στη μέση του δρόμου».

ΜΗΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΤΕΛΙΚΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΤΣΙ?

Αντιγράφω από κάποια ιστολόγια,διάφορες σκόρπιες ειδήσεις,

-Από σήμερα στο Taxisnet οι δόσεις για την εφορία", λένε τα ΜΜΕ από το πρωί, αλλά φυσικά, η υπηρεσία δεν έχει δοθεί στον αέρα ακόμη και προφανώς, πάει για αύριο -και βλέπουμε..

Οι «σεμνές και ταπεινές διακοπές» του Νίκου Παπανδρέου σε ιδιωτική χερσόνησο με ιδιωτικές παραλίες! (φωτό)

Ο αδερφός του Γιώργου Παπανδρέου, Νίκος με τη σύζυγό του, Αλεξία Κληρονόμου σεμνά και ταπεινά απολαμβάνουν τις διακοπές τους στην Κέρκυρα!

Ποιοί είναι οι καλύτεροι δημοσιογράφοι της Ελλάδος;

Οι καλύτεροι δημοσιογράφοι στην Ελλάδα είναι αυτοί που έτρεχαν να πουν πως το κοριτσάκι στην Πάρο έπεσε στα βράχια μόνο του...

οι ίδιοι που μετά παρουσιάζαν τον πακιστανό δράστη ως το ...καλύτερο παιδί...και το μετέτρεπαν σε ένα βράδυ από 21χρονο... σε 19χρονο...

Ούτε οι υπουργοί στη ΔΕΘ

Πολύ μικρή αποστολή και για πολύ μικρό χρονικό διάστημα θα είναι αυτή που θα πάει στη Θεσσαλονίκη, σε κυβερνητικό επίπεδο, για τα εγκαίνια της Διεθνούς Εκθέσεως.

Ο Παύλος Μελάς ...ζει στην Αυστραλία!

Απόγονοι του ήρωα των Μακεδονικών Αγώνων, Παύλου Μελά, «ζουν και βασιλεύουν στην Αυστραλία»- ο τρισέγγονός του, με το ίδιο όνομα, είναι κάτοικος Σίδνεϊ και διατηρεί φαρμακείο.

Και σε άλλες πόλεις της Ελλάδας επεκτείνεται ο «Ξένιος Ζευς»

Συνεχίστηκε και τον Δεκαπενταύγουστο ο «Ξένιος Ζευς» της ΕΛ.ΑΣ. με 50 προσαγωγές και 11 συλλήψεις ατόμων που βρίσκονταν παράνομα στην Ελλάδα.

Συνελήφθησαν επίσης, δέκα άτομα για παράνομη οπλοκατοχή και κατοχή ναρκωτικών ουσιών, ενώ έγιναν έρευνες σε 79 σπίτια παρουσία εισαγγελικών λειτουργών.

Νέο ρεκόρ από το CERN επίτευξης της υψηλότερης θερμοκρασίας πάνω στη Γη

Τα πειράματα που πραγματοποιούνται στον μεγάλο επιταχυντή αδρονίων (Large Hadron Collider- LHC) του CERN για την αναδημιουργία της πρωταρχικής «σούπας» της αρχέγονης ύλης του σύμπαντος, του λεγόμενου «πλάσματος κουάρκ- γκλουονίων», που εμφανίσθηκε κλάσματα του δευτερολέπτου μετά τη «Μεγάλη Έκρηξη» (Big Bang), οδήγησαν σε ένα νέο ιστορικό ρεκόρ ανάπτυξης θερμοκρασίας πάνω στη Γη, άνω των πέντε τρισεκατομμυρίων βαθμών Κελσίου.

Σεξουαλικό σκάνδαλο μεγατόνων με πολιτικούς στην Κίνα (φώτο από όργια!!)

Το Weibo, ο Κινεζικός "κλώνος" του Twitter, είναι υπεύθυνο για τη δημοσιοποίηση ενός από τα μεγαλύτερα πολιτικά σκάνδαλα που έχουν συμβεί ποτέ στη χώρα.

«Η γλώσσα μας είναι η ψυχή μας» λένε οι νέοι Πομάκοι

Μεγάλες αλήθειες εμπεριέχει η συγκλονιστική ομιλία μιας νέας ελληνίδας Πομάκας στην Κομοτηνή. «Η γλώσσα μας είναι η ψυχή μας» δηλώνει η Νουρσέλ Μολλά από τον πομάκικο οικισμό Κάρδαμος του νομού Ροδόπης.

Τι είπε ο Ίθαν Χοκ στην Όλγα;

Τον ηθοποιό Ιθαν Χοκ συνάντησε σε τουριστικό συγκρότημα της Μεσσηνίας η υπουργός Τουρισμού, Ολγα Κεφαλογιάννη, στις προσπάθειές της να περιορίσει τη μείωση της τουριστικής κίνησης, σύμφωνα με τον Ελεύθερο Τύπο.

Θεσσαλονίκη: Μεταφέρεται η μαρμαρόστρωτη Εγνατία

Μια γιγαντιαία επιχείρηση μεταφοράς ενός από τα πιο σπουδαία αρχαιολογικά ευρήματα, που εντοπίστηκαν στις ανασκαφές που γίνονται στους σταθμούς του μετρό της Θεσσαλονίκης, βρίσκεται σε εξέλιξη εδώ και μέρες, στο σταθμό Αγίας Σοφίας, σύμφωνα με τον Αγγελιοφόρο. Πρόκειται για τη μεταφορά τμήματος του μαρμαρόστρωτου δρόμου, που υπήρχε εκεί όπου σήμερα βρίσκεται η οδός Εγνατία.

Στα όρια της φτώχειας πολλοί Ελληνες μετανάστες στην Αυστραλία

Παρά την κρατούσα αντίληψη ότι η συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων μεταναστών στην Αυστραλία ευημερεί, η πραγματικότητα είναι σκληρή. Ενα σημαντικό ποσοστό των γεννημένων στην Ελλάδα Ελλήνων κατοίκων της Αυστραλίας ζει κοντά στα όρια της φτώχειας. Αυτό προκύπτει από δημοσίευμα του «Νέου Κόσμου» που στηρίζεται σε στοιχεία της γενικής απογραφής.

Από σήμερα η ενημέρωση των πολιτών για το ύψος των δόσεων

Από την Πέμπτη οι φορολογούμενοι θα έχουν τη δυνατότητα μέσω του Taxisnet να ενημερώνονται για το ύψος των δόσεων του φόρου που προκύπτει από τα εκκαθαριστικά τους σημειώματα.

Σε συγκεκριμένα πρόσωπα επικεντρώνονται οι έρευνες για την εν ψυχρώ δολοφονία στην Πάρο

Με δύο συνεργούς τους επικοινώνησαν οι ληστές του υποκαταστήματος στην Πάρο, όπως προκύπτει από την ανάλυση του κινητού τηλεφώνου που έπεσε από τα χέρια ενός στην προσπάθειά του να ξεφύγει από τα χέρια του άτυχου οδηγού ταξί.

Ανοίγει ο δρόμος στο ελληνικό αίτημα για επιμήκυνση

Της Μαρίνας Μάνη

“Στις συναντήσεις του με τον Ζαν Κλοντ Γιούνκερ, την Αγκελα Μέρκελ και τον Φρανσουά Ολάντ ο κ. Σαμαράς θα διαβεβαιώσει τους συνομιλητές του ότι η χώρα επανακτά την αξιοπιστία της, ενώ αναμένεται να μιλήσει για την επιμήκυνση του προγράμματος. Αν όλα πάνε καλά, το θέμα αυτό (της επιμήκυνσης) θα τεθεί επισήμως στη Σύνοδο Κορυφής του Σεπτεμβρίου”.

Δίκες-εξπρές για δημοσίους υπαλλήλους

Συντάξεις- μαϊμού και επίορκοι δημόσιοι υπάλληλοι θα βρεθούν προσεχώς στο στόχαστρο της Δικαιοσύνης, αφού είναι έτοιμο το νέο νομοθετικό πλαίσιο του υπουργείου, το οποίο προβλέπει διαδικασίες για δίκες-εξπρές των επίορκων.

Βεστερβέλε: Στο πλευρό του Σαμαρά

Στο πρόσωπο του Γερμανού υπουργού Εξωτερικών, Γκουίντο Βεστερβέλε, βρήκε ο Αντώνης Σαμαράς έναν πολύτιμο σύμμαχο.

Ο Γερμανός πολιτικός τάχθηκε υπέρ του αιτήματος του Έλληνα πρωθυπουργού για διετή παράταση εφαρμογής των μέτρων περικοπών στον κρατικό προϋπολογισμό ύψους 11,5 δισ. ευρώ.

Εισαγγελέας για πάνω από 8.500 συντάξεις μαϊμού

Παίρνει έστω και καθυστερημένα τον δρόμο της δικαιοσύνης η υπόθεση των συνταξιούχων - μαϊμού και συγκεκριμένα οι περιπτώσεις καταβολής συντάξεων σε νεκρούς ασφαλισμένους.

Πρωτάκουστο! Απειλούν οι Βρετανοί να εισβάλλουν στην Πρεσβεία του Εκουαδόρ άν δοθεί άσυλο στον Ασάντζ!

Η κυβέρνηση της χώρας της Νοτίου Αμερικής κατήγγειλε το Λονδίνο ότι απείλησε με εισβολή στην πρεσβεία της στη βρετανική πρωτεύουσα, αν δεν παρέδιδε άμεσα τον Ασάνζ. «Δεν είμαστε αποικία σας» είπε χαρακτηριστικά ο ΥΠΕΞ του Ισημερινού, Ρικάρντο Πατίνο.

e-Επιλογές

Taxisnet: Από Πέμπτη η ενημέρωση των πολιτών για το ύψος των δόσεων

Από την Πέμπτη οι φορολογούμενοι θα έχουν τη δυνατότητα μέσω του Taxisnet να ενημερώνονται για το ύψος των δόσεων του φόρου που προκύπτει από τα εκκαθαριστικά τους σημειώματα.

Νέο ρατσιστικό χτύπημα στη Μυτιλήνη: Αλληλομαχαιρώθηκαν νεοναζί... αλλοδαποί

Στη μια και μισή μετά το μεσημέρι κάτοκοι και τουρίστες στο λιμάνι της Μυτιλήνης είδαν έναν αλλοδαπό εργάτη, να βγαίνει αιμόφυρτος από το καϊκι στο οποίο εργαζόταν και να καλεί σε βοήθεια.

Προς εξιχνίαση άλλη μια ρατσιστική δολοφονία: Νεοναζί τοξικομανής σκότωσε πιθανώς τον ιρακινό στην Αθήνα επειδή πήγε να κλέψει την τσάντα της φίλης του! (Φώτο ντοκουμέντο)

Από την πρώτη στιγμή το planet-greece ήταν το ΜΟΝΑΔΙΚΟ μέσο που αμφισβήτησε το δελτίο τύπου της ΕΛ.ΑΣ. (δείτε ΕΔΩ) περί ύπαρξης μηχανοκίνητου τάγματος, που σκορπάει τον θάνατο σε αλλοδαπούς - κάτοικους του κέντρου. Μάλιστα, σε σχετική μας ανάρτηση (δείτε ΕΔΩ) από την αρχή είχαμε εκθέσει όλες τις πληροφορίες που είχαμε περιμένοντας απαντήσεις. Ο χρόνος πέρασε, απαντήσεις ΔΕΝ πήραμε, κι έτσι παραθέτουμε τα φωτογραφικά ντοκουμέντα, που καταρρίπτουν τους ισχυρισμούς των αστυνομικών, μαζί με την ιατροδικαστική εξέταση. Δείτε τα....

Ρευστότητα για αποπληρωμή χρέους ως δια μαγείας

Του Γιώργου Καισάριου

Όπως θα διαβάσατε προχτές, ο Οργανισμός Διαχείρισης Δημοσίου Χρέους άντλησε μέσω δημοπρασίας 3μηνων εντόκων γραμματίων του δημοσίου το ποσό των 4,063 δισ. ευρώ. Το επιτόκιο διαμορφώθηκε στο 4,43%, ελαφρά ανοδικά συγκριτικά με το 4,28% της δημοπρασίας της 17ης Ιουλίου.

Η Γερμανία σχεδιάζει την χρεοκοπία της Ελλάδος και ο Σαμαράς θα παρουσιάσει στη Μέρκελ εναλλακτική πρόταση μείωσης του χρέους κατά 52-64 δισ

Στις 24 με 25 Αυγούστου ο πρωθυπουργός της Ελλάδος Α. Σαμαράς, θα πραγματοποιήσει 2 κρισιμότατες συναντήσεις με την Γερμανίδα Καγκελάριο Merkel και τον Γάλλο πρόεδρο Hollande με βασικό στόχο να μεταπείσει κυρίως την Γερμανία να αποσύρει το βασικό σχέδιο της για την Ελλάδα που είναι συντεταγμένη χρεοκοπία.

Δύσκολη η αποστολή Σαμαρά ισχυρίζεται ο γερμανικός Τύπος

Η ηλεκτρονική έκδοση του γερμανικού περιοδικού Spiegel αναμένει ότι η Αγκελα Μέρκελ δεν θα υποχωρήσει στο αίτημα του Έλληνα πρωθυπουργού για επιμήκυνση, ακριβώς επειδή δεν διαθέτει περιθώρια συμβιβασμού. Η καγκελάριος γνωρίζει πολύ καλά ότι στο ζήτημα της Ελλάδας η υπομονή των κομμάτων του κυβερνητικού συνασπισμού έχει εξαντληθεί.

Προς εξιχνίαση άλλη μια ρατσιστική δολοφονία: Πολωνός νεοναζί ανακρίνεται για τη δολοφονία 2 ομοεθνών του

Σοκ έχει προκαλέσει το διπλό αποτρόπαιο έγκλημα με θύματα δύο Πολωνούς, σε πολυκατοικία στην πλατεία Αττικής.

Το έγκλημα αποκαλύφθηκε το πρωί στην οδο Αδμητού. Ένοικοι της πολυκατοικίας είδαν αίματα στην είσοδο της πολυκατοικίας, που ξεκινούσαν από ισόγειο διαμέρισμα κι έφθαναν μέχρι τον κάδο απορριμμάτων και έντρομοι ειδοποίησαν την αστυνομία.