21 Ιουλίου 2012

Στα ρεκόρ Γκίνες ο Λευκός Πύργος

Στο βιβλίο με τα ρεκόρ Γκίνες φιγουράρει πλέον ο...Λευκός Πύργος ή πιο συγκεκριμένα η origami κατασκευή του, που είχε πραγματοποιηθεί στις 31 Μαΐου στην πλατεία Αριστοτέλους.

Ελεγχόμενη έκρηξη στο σπίτι του δολοφόνου του Κολοράντο

Στην πυροδότηση συσκευής για την εξουδετέρωση εκρηκτικού μηχανισμού προχώρησαν το Σάββατο οι αρχές του Κολοράντο, με τελικό στόχο να καταφέρουν να εισέλθουν στο παγιδευμένο με εκρηκτικά διαμέρισμα του Τζέιμς Χολμς.

Ο κόσμος της Φρίκης του ΚΚΕ (βίντεο)

Δείτε το:

Εξόρμηση στο εξωτερικό ετοιμάζει ο Σαμαράς

Εξόρμηση στο εξωτερικό ετοιμάζει ο πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς, με στόχο την αποκατάσταση της αξιοπιστίας της χώρας. Ο κ. Σαμαράς επιθυμεί να συναντήσει από κοντά τους ευρωπαίους ομολόγους του, να χτίσει γέφυρες συνεργασίας και να προετοιμάσει τις συνθήκες για να υποβάλλει η ελληνική πλευρά το αίτημα για επαναδιαπραγμάτευση.

Πρωτοσέλιδα εφημερίδων Κυριακής 22-7-2012

Δείτε τα:

Πακιστανός έσφαξε ομοεθνή του επειδή αρνήθηκε να μεταφέρει αντικείμενα!!!

Ένα πρωτοφανές φονικό έγινε σε αγροτική περιοχή κοντά στο χωριό Καινούργιο του Αγρινίου, όπου ένας άνδρας έσφαξε με μαχαίρι τον συνάδελφό του την ώρα που εργάζονταν.

Τεστ γνώσεων: Τι κάνει ο ΠΑΣΟΚος της φωτογραφίας;

Τι κάνει ο βουλευτής Έβρου του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Ντόλιος στη φωτογραφία;

Όχημα που μετέφερε όπλα εντοπίστηκε στο Ολυμπιακό Χωριό

Σε εξέλιξη βρίσκεται επιχείρηση της Αστυνομίας, μετά τον εντοπισμό αυτοκινήτου στο Ολυμπιακό Χωριό το οποίο μετέφερε όπλα.

Ήταν λίγο μετά τις 19:00 όταν και αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ εντόπισαν...

Ακόμα να μπούνε στο σπίτι του δράστη στο Ντένβερ-Πριν λίγο έκοψαν το πρώτο καλώδιο...

Θέμα ωρών είναι η επιχείρηση εισόδου στο σπίτι του μακελάρη του Κολοράντο. Οι αμερικανικές μυστικές υπηρεσίες θα επιχειρήσουν το Σάββατο να εισέλθουν στο παγιδευμένο διαμέρισμα του Τζέιμς Χολμς, ο οποίος είναι ύποπτος για τη δολοφονία 14 ατόμων στον κινηματογράφο της αμερικανικής Πολιτείας.

Σόιμπλε: Ο Σαμαράς κάνει «ηράκλειες» προσπάθειες να εφαρμόσει μεταρρυθμίσεις

Υπέρ της εφαρμογής όλων των αναγκαίων μεταρρυθμίσεων από την Ελλάδα, τάχθηκε ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών, Βόλφγκανγκ Σόιμπλε ο οποίος τόνισε πως κάτι τέτοιο είναι σημαντικό για να επιστρέψει η χώρα μας στις αγορές.

Μπαράζ παρεμβάσεων και διαρθρωτικών αλλαγών προαναγγέλλει ο υπουργός Επικρατείας

Μέτρα περιστολής της σπατάλης, διαρθρωτικές αλλαγές με στόχο την αποκατάσταση αδικιών αλλά και παρεμβάσεις που θα θίξουν κάποιους, αλλά δεν θα έχουν οριζόντιο χαρακτήρα προαναγγέλλει ο Υπουργός Επικρατείας Δημήτρης Σταμάτης.

Κόβονται όλες οι φοροελαφρύνσεις για εισοδήματα από 40.000 ευρώ και πάνω;

Με στόχο επιπλέον ετήσια έσοδα που θα ανέρχονται σε 2 δισ. το χρόνο η κυβέρνηση μελετά την πλήρη κατάργηση όλων των φοροελαφρύνσεων για εισοδήματα ου ξεπερνούν τα 40.000 το χρόνο και μερική κατάργηση από τα 30.000 ευρώ. Αντίθετα δεν θα θιγούν εισοδήματα έως τα 30.000 ευρώ το χρόνο.
Η πρόταση αυτή, όπως αναφέρει σήμερα η Καθημερινή έχει κατατεθεί και εξετάζεται από το οικονομικό επιτελείο προβλέπει:

Βίντεο: Άγιο είχε η κινέζα

Δείτε το:

ΠΑΡΑ-pay roll εναντιον βουλευτη....

Και εκεί που νομίζαμε ότι το διαδίκτυο αποτελούσε τη βαθιά τομή στον τομέα της δημοσιογραφίας και ενημέρωσης των πολιτών τελικά και εμείς ΠΑΡΑ-γελαστήκαμε...Πριν 2 χρόνια ακριβώς ξεκινήσαμε τη λειτουργία του μεγαλύτερου νεανικού blog της χώρας, του enpatrais με μοναδικό σκοπό την έγκριτη και αμερόληπτη ενημέρωση ανεξαρτήτων συμφερόντων- ΠΑΡΑ-πολιτικών ή μη.

Ο διχασμός είναι το βαρύ τίμημα της "ελευθερίας" στη Λιβύη

Μοιάζει να εδραιώνεται ο διχασμός στην πολύπαθη Λιβύη, καθώς σε «βεντέτα» έχουν εξελιχθεί τα συλλογικά αντίποινα που συνεχίζουν κάτοικοι της Μισράτα εναντίον των κατοίκων της πόλης Ταουέργκα, ακόμη και εννέα μήνες μετά τη δολοφονία του ανατραπέντος δικτάτορα Μουαμάρ Καντάφι και τη διεξαγωγή των πρώτων δημοκρατικών εκλογών στη χώρα μετά από μισό αιώνα.

Κράτος-δυνάστης, στέλνει στην Εφορία για επανέλεγχο ακόμη και επιστροφές φόρου κάτω από 200 Ευρώ!


Στον αδερφό μου ήρθε το εκκαθαριστικό, σύμφωνα με το οποίο, για εισόδημα 5μιση χιλιάδων ευρώ, μιας και το 2011 δεν δούλεψε όλο το χρόνο, του ήρθε επιστροφή φόρου 192, 69 ευρώ. Πάνω που ήταν έτοιμος να χαρεί, διαπίστωσε ότι δίπλα στο ποσό, υπήρχε μια "Ιδιαίτερη επισήμανση", η οποία έλεγε ότι, " Σύμφωνα με το Νόμο, μπλα μπλα μπλα, παρακαλείσθε να προσκομίσετε στη ΔΟΥ σας τη Φορολογική Δήλωση με τα απαραίτητα δικαιολογητικά για έλεγχο του επιστρεφόμενου ποσού"....!!! Καταλάβατε πόσο ηλίθιες μπορεί να είναι οι υπηρεσίες της ΔΟΥ; Δηλαδή, αφού έκαναν τον έλεγχο της δήλωσης, αφού βεβαίωσαν το ποσό επιστροφής, καλούν τώρα έναν φορολογούμενο, που θα πάρει το...ιλιγγιώδες ποσό των 192 ευρώ, έχοντας ετήσιο εισόδημα το επίσης ιλιγγιώδες ποσό των 5μιση χιλιάδων ευρώ, να πάει ο ίδιος στην Εφορία, για να κάνουν τι; Να ελέγξουν αυτά που έλεγξαν ήδη; Ή μήπως να του κάνουν face control και να του πουν, αν τύχει και φοράει κανένα μπλουζάκι επώνυμο, ότι δεν χρειάζεται επιστροφή φόρου; Γιατί το έχουν κάνει κι αυτό σε γνωστή μου, όταν πήγε να εξαιρεθεί από το χαράτσι, επειδή δεν πήγε...ρακένδυτη να παρακαλέσει.

O Γαλιφιανάκης στην Τσέλσι

Δύο ξεχωριστούς επισκέπτες είχε η αποστολή της Τσέλσι στο Σιάτλ, με τους Γουίλ Φέρελ και Ζακ Γαλυφιανάκη να εμφανίζονται στο ξενοδοχείο των "μπλε" και να "παρουσιάζονται" με τη φανέλα των πρωταθλητών Ευρώπης.

Τούρκος πιλότος: Μας κατέρριψαν ελληνικά μαχητικά αεροσκάφη

Συνεχίζεται το τουρκικό «σήριαλ» για τα περί κατάρριψης από ελληνικά πυρά τουρκικού F-16, το 1996, αυτή τη φορά με δήλωση που αποδίδεται στον δεύτερο διασωθέντα, πιλότο του τουρκικού αεροσκάφους.

Σαμαράς προς υπουργούς: Οποιος φύγει από την Αθήνα τον Αύγουστο... απολύεται

Απαγορευτικό εξόδου από την Αθήνα έχει εκδώσει το Μέγαρο Μαξίμου για τα μέλη του υπουργικού Συμβουλίου και τα υπόλοιπα στελέχη του κρατικού μηχανισμού. Με εξαίρεση το τριήμερο του 15Αύγουστου που και ο ίδιος θα μεταβεί στην Πύλο έχει καταστεί σαφές σε όλους πως αδικαιολόγητη απουσία από το γραφείο σημαίνει... απόλυση.

Ο Βεστερβέλε απορρίπτει την αναδιαπραγμάτευση του ελληνικού προγράμματος

Ο γερμανός υπουργός Εξωτερικών Γκίντο Βεστερβέλε, απορρίπτει κάθε ενδεχόμενο αναδιαπραγμάτευσης του ελληνικού προγράμματος δημοσιονομικής λιτότητας σε συνέντευξή του στην εφημερίδα Bild.

Τι πρέπει να δηλώσετε για να το... σώσετε, με ελάχιστο τίμημα -Εξαιρούνται οι πολιτικοί

Νομοθετική ρύθμιση για τη νομιμοποίηση μετρητών και περιουσιακών στοιχείων -με ελάχιστο τίμημα, σε πρώτη φάση- σε πρώτη φάση προωθεί η κυβέρνηση, μέσω του υπουργείου Οικονομικών.

Οι πολίτες θα κληθούν να δηλώσουν:

Αγιά Σοφιά: Σπουδαία διάκριση για το εθνικό μας μνημείο!

Η Αγία Σοφιά, το ανεπανάληπτο αυτό Βυζαντινό Μνημείο της Ορθοδοξίας που σήμερα οι Τούρκοι έχουν μετατρέψει σε μουσείο, περιελήφθη στα δέκα κορυφαία μνημεία του κόσμου.

Αύξηση ωρών διδασκαλίας για τους "καθηγητάδες" που "δουλεύουν" 15-20 ώρες τη βδομάδα

Η αδυναμία του υπουργείου Παιδείας να προσλάβει εκπαιδευτικούς, είναι πολύ πιθανό να οδηγήσει στην αύξηση των ωρών διδασκαλίας για τους 150.000 που ήδη υπηρετούν στην πρωτοβάθμια και τη δευτεροβάθμια εκπαίδευση.

Βουλευτίνα του ... Έλληνα Πάνου σε ερώτηση που κατέθεσε στη Βουλή μπέρδεψε τους Βενιζέλους

«… Η προεκλογική εξαγγελία του κου Αντώνη Σαμαρά για την κατάργηση του ειδικού τέλους ακινήτων μετατράπηκε σε πλήρη εφαρμογή της απόφασης του κυρίου Ελευθερίου Βενιζέλου με τον οποίο συμπορεύεται και συγκυβερνά, γεγονός που θα προκαλέσει για μια ακόμη φορά τεράστια προβλήματα στους δοκιμαζόμενους από την κρίση πολίτες που στεγνώνουν οικονομικά και ταυτόχρονα οδηγήσει στην πλήρη οικονομική διάλυση της ΔΕΗ».

Οι υποψήφιοι γραμματείς και οι κοινοβουλευτικοί εκπρόσωποι της ΝΔ

Τα στελέχη που έχουν θέσει υποψηφιότητα για τη θέση του γραμματέα της Νέας Δημοκρατίας, θέση την οποία κατείχε μέχρι πρότινος ο υπουργός Υγείας Ανδρέας Λυκουρέντζος, σύμφωνα με όσα μετέδωσε η ΝΕΤ στο δελτίο της, είναι ο...

"Πάγωσε" η ΕΔΕ και επέστρεψε ο γιατρός... μόλις έγινε ο Σαλμάς υπουργός... αλλά τυχαίο θα είναι

[Τι έχει να πει ο υφυπουργός από την Αιτωλοακαρνανία; Τυχαίο το περιστατικό με το συναδελφό του; Τώρα που το μαθαίνει θα προβεί σε κάποια ενέργεια;]

Mία από τις πρώτες ενέργειες του Υπουργείου Υγείας, ήταν να επιστρέψει στην οργανική του θέση o γιατρός, ο οποίος ελέγχεται πειθαρχικά για πολύ σοβαρό παράπτωμα που διαπιστώθηκε σε βάρος του στην περιοχή Αγρινίου. Πρόκειται για τον γιατρό, που κατά την διάρκεια έλεγχου που έγινε από την διοίκηση του νοσοκομείου του Αγρινίου, διαπιστώθηκε πως...

Μία όμορφη δημοσιογράφος το πρώτο θύμα που αναγνωρίστηκε στο Ντένβερ-Την είχε γλιτώσει πριν ένα μήνα στο Τορόντο!

Σοκαρισμένη είναι η κοινή γνώμη των ΗΠΑ από το μακελειό του Κολοράντο. Η αγωνία παρατείνεται μάλιστα μέχρι να αναγνωριστούν θα θύματα της επίθεσης μέσα στον κινηματογράφο κατά την διάρκεια της προβολής της νέας ταινίας του Μπάτμαν.
Το πρώτο θύμα της επίθεσης που αναγνωρίστηκε είναι η Jessica Ghawi μία όμορφη αθλητικογράφος, γνωστή με το όνομα Jessica Redfield (έτσι υπέγραφε τα κείμενά της), η οποία είχε την ατυχία να βρίσκεται στις θέσεις της αίθουσας προβολής.

Η διακοπή εκπομπής της αναλογικής τηλεόρασης στην Αττική και Ιστορικό γεγονός αποτελεί αλλά και επιβεβλημένη ήταν.

Βασίλης Γκόλτσιος
Σύμβουλος Ραδιοτηλεοπτικών Μέσων

Η  διακοπή εκπομπής της αναλογικής τηλεόρασης  από το κέντρο εκπομπής Υμηττού σαφώς αποτελεί ιστορικό γεγονός για την χώρα μας. Συντελείται το μεγάλο άλμα που εδώ και χρόνια ενώ μαγειρευόταν και κανείς δεν έπαιρνε την μεγάλη απόφαση για την οριστική πλέον μετάβαση στην νέα εποχή .Την ψηφιακή εποχή.