26 Ιουνίου 2012

Μπράβο στον Βρούτση: Στη Σταδίου μετακομίζει για λόγους οικονομίας το υπ. Εργασίας

Μετακομίζουν, για λόγους οικονομίας, οι υπηρεσίες του υπουργείου Εργασίας από την οδό Πειραιώς 40 στο κτίριο επί της οδού Σταδίου 29, όπου στεγάζεται και η Γενική Γραμματεία Κοινωνικών Ασφαλίσεων, σύμφωνα με απόφαση του υπουργού Εργασίας Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας Ιωάννη Βρούτση.

Έτσι για να ξέρετε πως γίνονται οι "δουλειές"

Την περασμένη Πέμπτη στη εκπομπή του Ζούγκλα, "Κίτρινος Τύπος", έπεσε το κράξιμο στο Βερνίκο με αφορμή την αποκάλυψη του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου ότι το 2009 του επιβλήθηκε από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς 200.000 πρόστιμο και η υπόθεση έχει κολλήσει ενώ το πρόστιμο δεν έχει καταβληθεί...

Πρόκληση! Ο ψευδομουφτής Ξάνθης, "στάζει δηλητήριο" για τους Έλληνες!"

Με τον τίτλο « Αυτοί που μας αποκαλούσαν φτωχούς, ανακατεύουν τα σκουπίδια», η τουρκική εφημερίδα Haberturk δημοσιεύει συνέντευξη που έδωσε στην εφημερίδα ο ψευτομουφτής Ξάνθης. Ο Αχμέτ Μετέ αναφέρθηκε στην οικτρή – όπως αναφέρει η εφημερίδα- κατάσταση της Ελλάδας και μιλώντας για τους Έλληνες μιλάει προκλητικά σαν να είναι ...δημοσιογράφος της ...Bild: « Μιλάμε για έναν λαό ο οποίος θέλει την καλοπέρασή του εντός της ΕΕ. Είναι ένας λαός που παίρνει υψηλούς μισθούς, που κάνει την σιέστα του, που θέλει το ραχάτι του, που συγκεντρώνει χρήματα, αλλά δεν συμβάλει καθόλου στην παραγωγή»....

Επιστολή Σαμαρά μεταφέρει στους Ευρωπαίους ο Παπούλιας

Την Τετάρτη στις 17.00 το απόγευμα πρόκειται να αναχωρήσει για τις Βρυξέλλες , με πτήση της Αegean, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας για να συμμετάσχει την Πέμπτη και την Παρασκευή, ως επικεφαλής της ελληνικής αντιπροσωπείας στην Σύνοδο Κορυφής της Ε.Ε.

Μας πήρε στο ψιλό ο Τατσόπουλος! «Κάποιος εκεί ψηλά κάνει χοντρή πλάκα στον Ιερώνυμο»

Mε ένα σαρκαστικό τρόπο σχολίασε ο συγγραφέας και βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Πέτρος Τατσόπουλος την είδηση παραίτησης του Γιώργου Βερνίκου από τη θέση του υφυπουργού Ναυτιλίας.

Η τραγική ιστορία πίσω από τη βουτιά της 24χρονης μεσοπέλαγα

Μια τραγική ιστορία κρύβεται πίσω από την βουτιά που έκανε η 24χρονη από πλοίο της γραμμής, ενώ αυτό βρισκόταν ανοικτά της Μήλου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η κοπέλα πήγαινε στο Ηράκλειο της Κρήτης για να επισκεφτεί...

Τελείωσε η σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών στην πρωθυπουργική κατοικία

Δίχως δηλώσεις από τους συμμετέχοντες τελείωσε η σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών στην πρωθυπουργική κατοικία στην Κηφισιά.

Η σύσκεψη ολοκληρώθηκε λίγο πριν τις 20:30, και σε αυτήν συμμετείχαν ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς...

Μέρκελ: «Όσο ζω δε θα υπάρξουν ευρωομόλογα»-Είναι 58 χρονών και το προσδόκιμο ζωής των γερμανίδων είναι 82,7... οπότε έχουμε καιρό μέχρι τότε

Μόνο πάνω από το «πτώμα» της θα περάσουν τα ευρωομόλογα, φαίνεται να διαμήνυσε η Γερμανίδα καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ, κατά τη διάρκεια ομιλίας της προς ένα από τα κόμματα της κυβερνητικής συμμαχίας, σύμφωνα με πληροφορίες του πρακτορείου Reuters.

Σάλεψε ο Μαρινάκης: Θα στείλει εξώδικο στον ΣΚΑΪ επειδή βγάζει τους γαύρους 24%!!! Εμείς, για το 8%, πρέπει να τον καθαρίσουμε τον Αλαφούζο;

Η κόντρα του Βαγγέλη Μαρινάκη με τον "ΣΚΑΪ" καλά κρατεί, παρά το γεγονός πως ο Έλληνας επιχειρηματίας είναι μέτοχος του τηλεοπτικού σταθμού. Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, έγινε έξαλλος με την έρευνα σχετικά με τους Έλληνες φιλάθλους, καθώς θεωρεί πως γίνεται προσπάθεια χειραγώγησης του κόσμου.

Κωνσταντινούπολη: Επιστροφή μεγάλης έκτασης στην ελληνική κοινότητα

H Γενική Διεύθυνση Βακουφίων επέστρεψε στο ίδρυμα της Μεταμόρφωσης του Σωτήρος, που ανήκει στην ελληνορθόδοξη κοινότητα της Κωνσταντινούπολης, έκταση 98 στρεμμάτων που βρίσκεται στην περιοχή του Καντιλί, στην ασιατική πλευρά του βορείου Βοσπόρου. Να σημειώσουμε ότι η εν λόγω έκταση η οποία είχε κατασχεθεί αυθαίρετα με παλαιότερες αποφάσεις, που μέχρι σήμερα δεν είχε γίνει δυνατόν να ανατραπούν δικαστικώς.

Του χαλάσανε τη σούπα-Μπουτάρης: Για πελατειακούς λόγους το υπ. Μακεδονίας-Θράκης

Αντίθετος με την επανασύσταση του υπουργείου Μακεδονίας - Θράκης δήλωσε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης, μιλώντας στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου.

Επισήμανε ότι αν το υπουργείο δεν έχει αρμοδιότητες και...

Ευρωπαϊκή περιοδεία ετοιμάζει ο Αντώνης Σαμαράς μετά την ανάρρωσή του

Ταξίδι σε Γερμανία, Γαλλία και Βρυξέλλες πρόκειται να πραγματοποιήσει ο πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς, αμέσως μόλις αναρρώσει από την επέμβαση στο μάτι στην οποία υπεβλήθη, όπως δήλωσε κυβερνητική πηγή στο Reuters.

Ποινικό αδίκημα η περιτομή για θρησκευτικούς λόγους, λέει η γερμανική Δικαιοσύνη

[Να σημειωθεί πως πριν λίγες μέρες άλλο δικαστήριο αποφάσισε ότι θεωρείται αδικαιολόγητα απούσα 9χρονη μουσουλμάνα της οποίας οι γονείς δεν ήθελαν να συμμετάσχει σε κοινό μάθημα κολύμβησης με μικρά αγόρια]
 
Η γερμανική Δικαιοσύνη απεφάνθη ότι το να υποβάλλεται ένα παιδί σε περιτομή για θρησκευτικούς λόγους αποτελεί σωματική βλάβη, η οποία θα πρέπει να τιμωρείται ποινικά, σε μια απόφαση που αναμένεται να αποτελέσει δικαστικό προηγούμενο.

Βίντεο: Στουρνάρας προέβλεπε για φέτος ανάπτυξη ενώ στο 3ο τρίμηνο η ύφεση θα εκτιναχθεί στο ρεκόρ του 9,14%!!!

Δύο δισεκατομμύρια ευρώ επέστρεψαν στις ελληνικές τράπεζες, μετά από τις εκλογές της 17ης Ιουνίου και τη συγκρότηση κυβέρνησης- όπως αποκάλυψε ο Γιάννης Στουρνάρας λίγο πριν αναλάβει καθήκοντα υπουργού Οικονομικών.

Κάθε «λουκέτο» επιβαρύνει ετησίως το Δημόσιο ως 285.000 ευρώ

Κάθε «λουκέτο» σε επιχείρηση επιβαρύνει ετησίως το Δημόσιο με 13.000 έως 285.000 ευρώ, ανάλογα με το μέγεθος, την απώλεια φόρων, δημοτικών τελών, ασφαλιστικών εισφορών, φόρου εισοδήματος από ενοίκια, καταβολή επιδομάτων ανεργίας, κλπ. Σωρευτικά, η συνολική απώλεια για το κράτος μπορεί και να ξεπεράσει τα 8 δισ. ευρώ ετησίως.

Τι άλλο θ' ακούσουμε; Χάκερ ετών 13 εντόπισαν οι αστυνομικοί στην Αθήνα

Μπροστά σε έναν χάκερ ηλικίας 13 ετών βρέθηκαν οι αστυνομικοί της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος στο πλαίσιο των ερευνών για τον εντοπισμό μελών της ομάδας, με την ονομασία Greek Hacking Scene (G.H.S), που ενέχεται σε μεγάλο αριθμό διαδικτυακών «εισβολών» σε ιστοσελίδες στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Μέχρι στιγμής έχουν ταυτοποιηθεί το τελευταίο εξάμηνο άλλα έξι μέλη της ίδιας ομάδας. Για τον 13χρονο σχηματίσθηκε δικογραφία, αλλά δεν συνελήφθη, καθώς είχαν παρέλθει τα όρια του αυτοφώρου.

Μπουρδέλο το ΠΑΣΟΚ: Δεύτερο ΟΧΙ Λοβέρδου να αναλάβει κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος

Για δεύτερη φορά ο Ανδρέας Λοβέρδος αρνήθηκε να αναλάβει την θέση του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου του ΠΑΣΟΚ μετά από πρόταση του Ευάγγελου Βενιζέλου. Σύμφωνα με πληροφορίες που επιβεβαιώνονται από τον συνεργάτη του κ. Λοβέρδου, Ευθύμη Καρδαρά, ο Ευάγγελος Βενιζέλος τηλεφώνησε το μεσημέρι στον Ανδρέα Λοβέρδο και του ζήτησε εκ νέου να αναλάβει τα καθήκοντα του πρώτου κοινοβουλευτικού εκπροσώπου του κόμματος.

Τηλεφωνική επικοινωνία Σαμαρά - Μέρκελ και άλλους Ευρωπαίους

Τηλεφωνικές επικοινωνίες με Ευρωπαίους ηγέτες είχε ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, ενόψει της Συνόδου Κορυφής της ΕΕ.

Το μέγαρο Μαξίμου ανακοίνωσε ότι μίλησε τηλεφωνικά με...

Γελάει ο κόσμος με τις παπαριές του-Βερνίκος: «Δεν υπήρχε τυπικό κώλυμμα - Παραιτήθηκα για λόγους ηθικής τάξης»

Τους λόγους για τους οποίους παραιτήθηκε από τη θέση του υφυπουργού Ναυτιλίας εξέθεσε ο Γιώργος Βερνίκος.

Mιλώντας στο ΣΚΑΙ και την εκπομπή του Νίκου Ευαγγελάτου, ο κ. Βερνίκος σημείωσε πως...

Τελικά ο Αβραμόπουλος θα πάει Βρυξέλλες

Την ετοιμότητα της ελληνικής αποστολής, με επικεφαλής τον αρχηγό του κράτους, να μεταβεί στις Βρυξέλλες για τη Σύνοδο Κορυφής της Ευρωπαϊκής Ένωσης, επισήμανε ο υπουργός Εξωτερικών Δημήτρης Αβραμόπουλος, σε δηλώσεις του μετά από τη συνάντησή του με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κάρολο Παπούλια, στο Προεδρικό Μέγαρο.

Προκλητικές δηλώσεις γερμανού ηλίθιου για Κύπρο




Η γερμανική πλευρά πάντως αν και χωρίς επίσημη ανακοίνωση επιχειρεί να δημιουργήσει πρόβλημα στην επικείμενη κυπριακή προεδρία.

To Euronews και στα ελληνικά

Τη δημιουργία 24ωρου ειδησεογραφικού καναλιού Euronews στην ελληνική γλώσσα, ανακοίνωσαν σε συνέντευξη Τύπου ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΕΡΤ Α.Ε. κ. Λάμπης Ταγματάρχης, ο Προεδρεύων του Δ.Σ. της ΕΡΤ Α.Ε. κ. Στέλιος Στεφάνου, ο Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος του Euronews κ. Μάικλ Πίτερς και ο Γενικός Διευθυντής του ΡΙΚ κ. Θέμης Θεμιστοκλέους.

Δεν έχουν το θεό τους: Σε «Πύργο Ελισάβετ» μετονομάζεται το Big Ben

Ο διάσημος Πύργος του Ρολογιού του βρετανικού Κοινοβουλίου, το Big Ben, πρόκειται να μετονομαστεί σε «Πύργο Ελισάβετ», με αφορμή το «αδαμάντινο Ιωβηλαίο» της βασίλισσας Ελισάβετ, δήλωσε σήμερα κοινοβουλευτικός αξιωματούχος.

Ο τελευταίος θαυμαστής του ΓΑΠ θέλει να παραμείνει ΓΓ γιατί έχει πείρα... λέει σε επιστολή του προς τον Μπένι! Διαβάστε την επιστολή μνημείο!

Μια τρισέλιδη επιστολή με την οποία ζητά από το πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελο Βενιζέλο να δώσει γενικές οδηγίες στους Γραμματείς των υπουργείων για το αν πρέπει να υποβάλουν τις παραιτήσεις τους ή όχι, έστειλε ο γνωστός και ως "τελευταίος θαυμαστής του ΓΑΠ που θεωρεί ευτύχημα που ο ΓΑΠ μας έβαλε στο μνημόνιο", Γενικός Γραμματέας Θρησκευμάτων του υπουργείου Παιδείας, Γιώργος Καλαντζής, που πριν μερικές εβδομάδες, όπως γράψαμε, επιτέθηκε στον Αμβρόσιο κατηγορώντας τον ότι «προπαγανδίζει ρατσιστικές και χουντικές θέσεις».

Ο Πολύδωρας λόγω πίκρας συμφωνεί με τον ΣΥΡΙΖΑ

Μια συνάντηση που θα συζητηθεί, έγινε σήμερα μεταξύ του για 48 ώρες Προέδρου της Βουλής, Βύρωνα Πολύδωρα και αντιπροσωπείας του ΣΥΡΙΖΑ. Ο Βύρων Πολύδωρας είναι δυσαρεστημένος με τον Αντώνη Σαμαρά. Και αυτό δεν το έχει κρύψει στο ελάχιστο παρά το γεγονός ότι δηλώνει "στρατιώτης της παράταξης".

Η ψήφος εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση μετατίθεται

Της Μαρίνας Μάνη

Το Σύνταγμα και τον Κανονισμό της Βουλής «ξεσκονίζουν» από χθες οι συνεργάτες του πρωθυπουργού και ο προτεινόμενος για νέος Πρόεδρος της Βουλής Βαγγέλης Μεϊμαράκης, προκειμένου να βρουν ημερομηνίες για την παροχή ψήφου εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση.

Ευτυχώς έχουμε και τον μαλά@@ και γελάμε-Γκρούεφσκι: Η Ελλάδα ασκεί πολιτική γενοκτονία εναντίον μας

''Η Ελλάδα ασκεί πολιτική γενοκτονία εναντίον μας. Αυτό που κάνει η Ελλάδα αφορά τη μοίρα των ανθρώπων, παρεμποδίζει την ένταξή μας σε ΝΑΤΟ και ΕΕ και όλα τα οφέλη που μπορούμε να έχουμε'', ανέφερε ο πρωθυπουργός της ΠΓΔΜ Νίκολα Γκρούεφσκι, στο πλαίσιο συνέντευξής του στον ιδιωτικό τηλεοπτικό σταθμό των Σκοπίων ''Κανάλ 5''.

Θετικό το ότι εξαναγκάστηκε σε παραίτηση ο Βερνίκος μετά την αποκάλυψη της offshore

Σε παραίτηση εξαναγκάστηκε από τον Α. Σαμαρά, ο υφυπουργός Ναυτιλίας Γιώργος Βερνίκος, μετά την αποκάλυψη (το γράψαμε και εδώ την Κυριακή) ότι έχει offshore με έδρα τα νησιά Μάρσαλ. Έτσι διορθώνεται τουλάχιστον το λάθος της αποδοχής της πρότασης του ΠΑΣΟΚ για υπουργοποίησή του μιας και ήταν εξ αρχής γνωστό ότι σαν "καλός" αριστερός...

Ποιος είναι ο Στουρνάρας και εκτός από botox τι άλλο έχει κάνει ως τώρα;

Ο νέος υπουργός Οικονομικών, Γ. Στουρνάρας, γεννήθηκε στην Αθήνα στις 10 Δεκεμβρίου 1956. Τελείωσε το Δημόσιο Γυμνάσιο Φιλοθέης και αποφοίτησε από το Τμήμα Οικονομικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Αθηνών το 1978, ενώ συνέχισε τις μεταπτυχιακές του σπουδές στο Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης από το οποίο απέκτησε Master και Διδακτορικό με ειδικότητα στην Οικονομική Θεωρία και Πολιτική.

Αν ζεσταίνεστε δείτε τις οκτώ πιο ζεστές πόλεις παγκοσμίως για να δροσιστείτε


Τι κι αν στην Ελλάδα θεωρούμε ότι ζούμε πραγματικό καύσωνα ακόμα κι όταν ο υδράργυρος πατήσει τους 35 βαθμούς Κελσίου; Υπάρχουν μέρη στον πλανήτη όπου ο υδράργυρος σκαρφαλώνει πολύ πιο πάνω.

Η "B΄ εν Αθήναις Εθνοσυνέλευση των Ελλήνων" και η εκλογή του Γεωργίου στον Ελληνικό Θρόνο (1862-1863)

Η έξωση του Όθωνα
Στις 10 Οκτωβρίου 1862 μετά από μια αναμενόμενη εξέγερση του στρατού στην Αθήνα, τερμάτισε τον βίο της η τριακονταετής βασιλεία του Όθωνα. Μια σειρά προβλημάτων που αντιμετώπιζε το μικρό τότε νεοελληνικό κρατίδιο (η αποτυχία της Μεγάλης Ιδέας , οικονομική εξαθλίωση αγροτικών πληθυσμών, αυταρχισμός στην άσκηση εξουσίας) αλλά και κάποια μεγάλα λάθη εσωτερικής διοίκησης του Όθωνα όπως, η κατάσχεση της μοναστηριακής περιουσίας και η προσβολή του ορθόδοξου θρησκευτικού συναισθήματος του λαού που τότε ήταν εντονότατο, το καθολικό θρήσκευμα του, η ακληρία του και η αδυναμία του να εξασφαλίσει Διάδοχο από την οικογένεια του στην Βαυαρία, είχαν στρέψει την κοινή γνώμη αμετάκλητα εναντίον του.

TO ΠΝΕΥΜΑ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ, ΝΙΚΗΣΕ ΤΗΝ ΑΛΑΖΟΝΕΙΑ

Συνεχίζει την αλαζονική συμπεριφορά του ο ΣΥΡΙΖΑ, παρά το ηχηρό χαστούκι που δέχθηκε στις εκλογές της 17ης Ιουνίου από τον ελληνικό λαό, με την απόφασή του να μένει αμέτοχος στην κοινή εθνική προσπάθεια των κομμάτων, να σώσουν τη χώρα από την οικονομική κρίση.

Ο χαλβάς ακόμα ξεφτιλίζει τον Καραμανλή!!! Σκέφτεται εξωδικαστικό συμβιβασμό με το παχύδερμο ο Ζαχόπουλος

[Δεν υπάρχει τσίπα εγωισμού ρε;;; Τον ξεφτίλισαν έβαλαν τη φάτσα του πρωτοσελιδο να πηδάει την Τσέκου, ξεφτίλισαν μαζί του τον Καραμανλή που του εμπιστεύτηκε τη θέση, πρόδωσε την εμπιστοσύνη του Καραμανλή και έδωσε δικαίωμα στα λαμόγια να διαρρέουν ένα κάρο χυδαιότητες για τον πρώην Πρωθυπουργό και την οικογένειά του... και τώρα έρχεται και...

Αυτοσαρκασμός Άδωνι

Δεν έχει πρόβλημα να αυτοσαρκαστεί ο Άδωνις σχετικά με την περιβόητη ημίγυμνη φωτογραφία του με τον Γιακουμάτο. Δείτε τι έγραψε στο twitter:

Βίντεο: Πόσο μαλάκ@@ είναι αυτός ο Αυστραλός;

Δείτε το:

Ο Θεμιστοκλής και ο αμφιβληστροειδής

Tου Παντελη Μπουκαλα

Αν ήταν τεχνικώς εφικτή μια μαζική δημοσκόπηση ελάχιστα λεπτά μετά τη γνωστοποίηση του διπλού κυβερνητικού ιατρικού προβλήματος, τότε πιθανότατα οι ερωτώμενοι θα έδιναν τις εξής αυθόρμητες απαντήσεις: Μπλόφα: 30%. Συνωμοσία: 30%. Σόου: 20%. Στημένο: 18%. Δεν γνωρίζω / Δεν απαντώ: 2%. Το ασήμαντο 2% των αγνωστικιστών θα το αποτελούσαν...

Δέσμευση Λυκουρέντζου στους φαρμακοποιούς για εξόφληση του μήνα Απριλίου

Τη δέσμευση ότι θα εξοφληθούν οι φαρμακοποιοί για τον μήνα Απρίλιο, σταδιακά από την Πέμπτη 28 Ιουνίου έως τις 5 Ιουλίου, έδωσε ο νέος υπουργός Υγείας, καλώντας τον κλάδο να σταματήσει τις κινητοποιήσεις.

Γροθία στην ψυχή του λαού, παρά τη διαφορά Σαμαρά-Σημίτη η επιλογή Στουρνάρα για ΥΠΟΙΚ (όπως είχαμε γράψει)

[Και μπορεί τώρα να υπάρχει μια μεγάλη διαφορά: ότι πρωθυπουργός είναι ο Σαμαράς και όχι ο Σημίτης και ο κάθε υπουργός θα λειτουργεί υπό τις εντολές του... αλλά όπως είπε και ένα γεροντάκι που ασχολείται με την πολιτική:

Κρίση στους ΑΕροψεκασμένους δημιουργεί η δυσφορία Μανώλη για τον Καμμένο που διάλεξε την έδρα της Β' Αθήνας

Την έδρα της Β' Αθηνών επέλεξε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος, ο οποίος εξελέγη επίσης και βουλευτής Έβρου. Έτσι, μένει εκτός Βουλής ο γνωστός συνδικαλιστής Γιάννης Μανώλης, ο οποίος είναι πρώτος επιλαχών στη Β' Αθηνών, ενώ μπαίνει στη Βουλή ως βουλευτής Έβρου, ο Μαρίνος Ουζουνίδης. Ο Γ. Μανώλης φέρεται σφόδρα δυσαρεστημένος με την απόφαση του Καμμένου και δεν αποκλείει ακόμα και να...

Ποιας γνωστής παρουσιάστριας η γιαγιά εθεάθη σε κλαμπ της παραλιακής;

Ποιος είπε ότι στα κλαμπ της παραλιακής συχνάζουν μόνοι οι νέοι;

Η γιαγιά της γνωστής παρουσιάστριας απέδειξε ότι όλοι έχουν δικαίωμα στη διασκέδαση.

Πώς να πάρετε επιδότηση έως 3700 ευρώ για να στείλετε το παιδί σας στον παιδικό σταθμό

Σας παρουσιάζουμε τους όρους και τις προϋποθέσεις του προγράμματος επιδότησης προκειμένου να στείλετε τα παιδιά σας στον παιδικό σταθμό με αισθητά μειωμένο κόστος. Η επιδότηση, χορηγείται στις μητέρες με σειρά κριτηρίων μεταξύ των οποίων και το εισοδηματικό. Το ύψος της, όπως θα διαπιστώσετε στο αφιέρωμα που ακολουθεί, μπορεί να φτάσει στα 3700 ευρώ. Αφορά σε μητέρες οι οποίες είτε είναι...

Με συγκατάθεση Πρωθυπουργού τα ταξίδια των υπουργών

Η συγκατάθεση του πρωθυπουργού θα απαιτείται για τη μετάβαση στο εσωτερικό ή στο εξωτερικό μέλους της κυβέρνησης, αναφέρεται σε επιστολή προς τους υπουργούς, αναπληρωτές υπουργούς και υφυπουργούς, που έστειλε ο γενικός γραμματέας της κυβέρνησης Παν. Μπαλτάκος.

Ξέφραγο αμπέλι η Αρχαία Ολυμπία: Αυτή τη φορά τουρίστρια τραβούσε φωτογραφίες ανενόχλητη


Κάτι η ρομαντική διάθεση, κάτι η δημιουργικότητα του καλλιτέχνη, κάτι η ανυπέρβλητη γοητεία του τοπίου και του χώρου, δεν ήθελε πολύ μια 61χρονη τουρίστρια από την Αυστραλία, να παρασυρθεί.

Οι Γερμανοί (τουρίστες) μας τελείωσαν!

Γερμανία και Ολλανδία ήταν ανέκαθεν οι κύριοι «αιμοδότες» του ελληνικού τουρισμού. Από φέτος, όμως, ξεχάστε ό,τι ξέρατε!

Τα... μαντάτα για τον ελληνικό τουρισμό είναι μαύρα. Αυτό τουλάχιστον δείχνουν οι κρατήσεις τους πρώτους τέσσερις μήνες του 2012 σύμφωνα με έρευνα της GfK Travel Insights. Και το χειρότερο είναι ότι ενώ η Ελλάδα «αιμορραγεί» από τουρίστες, οι γείτονες και ανταγωνιστές μας, καρπώνονται τις απώλειες μας!

Τα θαύματα του μνημονίου: Έπαιρνε σύνταξη τυφλού και γύρναγε με το φορτηγάκι στις λαϊκές!

Το συνολικό ύψος της ζημιάς για τον Ο.Γ.Α. ξεπερνά τις 70.000 ευρώ.


Συνελήφθη στο Περιστέρι Αττικής, από την Υπηρεσία Οικονομικής Αστυνομίας και Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, ένας 56χρονος ημεδαπός, ο οποίος τα τελευταία οκτώ χρόνια έπαιρνε παράνομα σύνταξη ως τυφλός από τον Οργανισμό Γεωργικών Ασφαλίσεων (Ο.Γ.Α.).

Καλά θα κάνει ο Παναγιωτόπουλος καθώς πήξαμε στους λαπάδες: Αύξηση της στρατιωτικής θητείας κατά τρεις μήνες;

Ο Πάνος Παναγιωτόπουλος άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να αυξηθεί η στρατιωτική θητεία κατά τρεις μήνες. Ο νέος υπουργός Εθνικής Αμυνας σε συνέντευξη του στον Alpha 98.9 υποστήριξε πως έχει πέσει στο τραπέζι η εισήγηση για αύξηση της θητείας στο στρατό.

Αύξηση βασικού μισθού στη Γαλλία από την 1η Ιουλίου

Η Γαλλία πρόκειται να αυξήσει το βασικό μισθό κατά 2% από την 1η Ιουλίου, ανακοίνωσε ο γάλλος Υπουργός Εργασίας Μισέλ Σαπάν.

Η μεταρρύθμιση αυτή έρχεται σε μία στιγμή που η γαλλική κυβέρνηση πρέπει να βρει...

Βρούτσης (Υπ. Εργασίας): "Ζοφερή η κατάσταση στο υπουργείο" (βίντεο)

«Ξέραμε ότι η κατάσταση δεν είναι καλή και σε περίοδο βαθιάς ύφεσης αντανακλά και στα ασφαλιστικά ταμεία» είπε ο Γιάννης Βρούτσης στον Real fm και τον Νίκο Χατζηνικολάου.

Ο νέος υπουργός Εργασίας τόνισε ότι «η κατάσταση δεν είναι αυτή που θα θέλαμε, είναι ζοφερή αλλά κληθήκαμε για να παλέψουμε και θα το κάνουμε».

Δεν πάει τελικά ο Δημήτρης Αβραμόπουλος στις Βρυξέλλες

Χωρίς τη συμμετοχή του υπουργού Εξωτερικών Δημήτρη Αβραμόπουλου θα μεταβεί η κυβερνητική αντιπροσωπεία, υπό τον πρόεδρο της Δημοκρατίας Κάρολο Παπούλια, στη σύνοδο κορυφής των Βρυξελλών.

Κλείδωσε ο Στουρνάρας απομένει να διευθετηθεί το ποιος θα είναι σύμβουλός του


Ο Στουρνάρας φέρεται ως ο επικρατέστερος υποψήφιος για το ΥΠΟΙΚ και το μόνο που μένει να διευθετηθεί πριν ανακοινωθεί το όνομά του είναι αν θα έχει σύμβουλο τον...

Spiegel: Ποια Κύπρος; Η χώρα του «Καταστρόφια» και του «Πανίκου»

Λίγες ημέρες πριν η Κύπρος αναλάβει την προεδρία της Ευρωπαικής Ενωσης ένα δηλητηριώδες ρεπορτάζ του γερμανικού περιοδικού Spiegel είναι ενδεικτικό του εξαιρετικά αρνητικού κλίματος που επικρατεί στην Ευρώπη για τη χώρα.«Καταστρόφιας και Πανίκος» είναι ο κακεντρεχής έως προσβλητικός τίτλος του άρθρου αφού αναφέρεται στον Πρόεδρο της Κύπρου και στον επικεφαλής της Κεντρικής Τράπεζας.

Αποκάλυψη: ποιούς θεωρεί η σύζυγος του κ. Ράπανου υπεύθυνους για την περιπέτεια του συζύγου της;

Το επεισόδιο που περιγράφουμε είναι πέρα για πέρα αληθινό και έχει την αξία του για να καταλάβουμε ποιοι κινούν τα νήματα σε διάφορες κορυφαίες πολιτικές διεργασίες και κυρίως ποια συμφέροντα εξυπηρετούν.

Αυξημένα δικαιώματα επί των εθνικών προϋπολογισμών θα έχει η Κομισιόν

Προτάσεις για την απόκτηση από την ΕΕ εκτεταμένων αρμοδιοτήτων και του δικαιώματος να επαναδιατυπώνει τους κρατικούς προϋπολογισμούς των χωρών της Ευρωζώνης που παραβιάζουν τους κανόνες για το χρέος και το έλλειμμα, θα συζητηθούν, πιθανότατα, στη Σύνοδο Κορυφής της ΕΕ, την Πέμπτη και την Παρασκευή στις Βρυξέλλες.

Κυβερνητική σύσκεψη για φάρμακα

Κυβερνητική σύσκεψη για φάρμακα Έκτακτη σύσκεψη πραγματοποιούν σήμερα στις 11.30 οι ηγεσίες των υπουργείων Υγείας και Εργασίας με θέμα την κάλυψη των υποχρεώσεων του ΕΟΠΥΥ προς τους φαρμακοποιούς.

Στη χθεσινή συνεδρίασή του ο Πανελλήνιος Φαρμακευτικός Σύλλογος αποφάσισε να προτείνει στα μέλη του...

O αόμματος και η Μέρκελ

Χιουμοριστικό βίντεο με τον Αντώνη Σαμαρά σε ρόλο αόμματου και την Ανκελα Μέρκελ σε ρόλο χωροφύλακα.
Δείτε το:

Ανατροπή σκηνικού ΣΟΚ: Οι Ευρωπαίοι ζητούν δανεικά από την Ελλάδα!!!

Ραγδαίες οι εξελίξεις λίγες μέρες πριν  την Σύνοδο Κορυφής.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Ματιού, στην επερχόμενη Σύνοδο Κορυφής αναμένεται μια εντυπωσιακή ανατροπή σκηνικού.

Συγκεκριμένα, με το που έμαθαν οι Ευρωπαίοι ηγέτες οτι την Ελλάδα θα εκπροσωπήσει ο Μέγας Δανειστής, αποφάσισαν να αλλάξουν γραμμή πλεύσης.

Παπαδάκης: Ότι χειρότερο στην τηλεόραση-Μείγμα λαικισμού και φασισμού (βίντεο)

Έβαλε τις φωνές στον ρεπόρτερ του και καλημέρισε τον δημοσιογράφο του MEGA που μπήκε σε πρώτο πλάνο! - Μια φαρμακοποιός έσπρωξε το μικρόφωνο του ΑΝΤΕΝΝΑ! - "Να πάρει ο διάολος να πάρει!" φώναζε ο Γιώργος Παπαδάκης.