31 Μαΐου 2012

Καμμένος τα αλλάζει για την υπόθεση των CDS

Μέχρι τώρα έχουμε ακούσει τα εξ αμάξης από τους ΑΕροψεκασμένους επειδή εδώ και μήνες έχουμε γράψει ότι η υπόθεση μπαίνει στο αρχείο. Μάλιστα κάποιοι που ψεκάζουν του ηλίθιους τους κρύβουν ότι ο εισαγγελέας Κορρέας, εδώ και 1,5 περίπου μήνα, πρότεινε να μπει η υπόθεση στο αρχείο, ελλείψει αποδεικτικών στοιχείων (πέρα από ένα δακτυλογραφημένο κατεβατό αριθμών που μπορώ να γράψω και εγώ αλλούς τόσους) και....

Δεν κρύβεται η πίκρα του Μάνου... ε, τι να κάνουμε; Δεν μπορούμε να μαζέψουμε και το κάθε νούμερο

Μέσα από το facebook και τo twitter, ο κ. Μάνος δεν μπορεί να κρύψει την πίκρα του που έμεινε εκτός ΝΔ και μένει και εκτός Βουλής... Χθες τα έβαλε με την Ντόρα και σήμερα το απόγευμα με τον Σαμαρά. Προφανώς δεν προλαβαίνει να ασχοληθεί με το κόμμα του από το χρόνο που αφιερώνει για να παρακολουθεί τι γίνεται στη ΝΔ. Δείτε τι έγραψε το πρωί και τι έγραψε τώρα το απόγευμα:

Έλυσε πάλι όλα τα προβλήματα ο Τέρενς της αργομισθίας των 56.000 ευρώ... θα μας κάνει προτεκτοράτο των Αμερικάνων

Τώρα λένε ότι είμαστε προτεκτοράτο της Μέρκελ... ενώ όταν γίνουμε προτεκτοράτο των Αμερικάνων και των Ισραηλινών όλα μας τα προβλήματα θα λυθούν... μάλιστα όταν "πλακώσουν Αμερικανοισραηλινοί εδώ θα δίωξουν και τους Τούρκους από το Αιγαίο" λέει ο Τέρενς των 56.000 ευρώ...

Διαβάστε τα 15 πιο κοινά σημάδια του εθισμού στο Facebook!

Σχεδόν όλοι μας έχουμε έναν γνωστό ή φίλο  που δεν μπορεί να περάσει περισσότερα από μερικά λεπτά χωρίς να πει στον κόσμο τι συμβαίνει ακριβώς στη ζωή του.Αυτό συμβαίνει είτε καταγράφοντας ανά λεπτό τι συμβαίνει μέσα στην ημέρα τους, είτε κάνοντας φιγούρα σχετικά με κάποιο τυχαίο συγκρότημα που δεν έχετε ακούσει ποτέ είτε σπαμάροντας τον κόσμο με βαρετές φωτογραφίες από την τελευταία τους νυχτερινή έξοδος.

Ας είναι καλά ο Καραμανλής: Δυσαρέσκεια της ΠΓΔΜ για ΝΑΤΟ και Ελλάδα

Ενοχλημένος εμφανίστηκε ο πρόεδρος της ΠΓΔΜ Γκ. Ιβάνοφ από τα αποτελέσματα της συνόδου του ΝΑΤΟ και τη στάση της Ελλάδας.

Σε τηλεοπτική του συνέντευξη, ο πρόεδρος της ΠΓΔΜ δήλωσε ότι η Ελλάδα είναι ένα κράτος-μέλος που δεν σέβεται τις αναληφθείσες υποχρεώσεις του σε ΝΑΤΟ και ΕΕ και τόνισε ότι...

Η Coca-Cola έιναι μαζί μας

Η εμπιστοσύνη, η διακυβέρνηση, η κοινωνική αρμονία και η βιώσιμη ανάπτυξη είναι τα τέσσερα «κλειδιά» για να ξεπεράσουν η Ευρωζώνη και η παγκόσμια οικονομία γενικότερα την κρίση που ξεκίνησε το 2008 και οι επιπτώσεις της φτάνουν μέχρι τις μέρες μας.

Το πρώτο διαφηστικό σποτ της ΝΔ για τις εκλογές

Καταγγελίες Α. Γεωργιάδη: Ο ΣΥΡΙΖΑ συζητά την ιδιωτικοποίηση ΔΕΗ, ΕΛΠΕ, ΟΠΑΠ (βίντεο)

Σε αποκαλύψεις προχώρησε ο Άδωνις Γεωργιάδης μιλώντας στην εκπομπή του Νίκου Ευαγγελάτου ΣΚΑΙ στις 19:00 σχετικά με τις θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ, που όπως σημείωσε ο ίδιος, δείχνει τη διγλωσσία του κόμματος του κ. Τσίπρα.

Σύμφωνα με όσα υποστηρίζει ο κ. Γεωργιάδης το μέλος του ΣΥΡΙΖΑ, κ. Σταθάκης μιλώντας σε telecofarance με καναδούς τραπεζίτες δεν φαίνεται να είναι αντίθετος με τις ιδιωτικοποιήσεις όπως άλλωστε είναι και η επίσημη θέση του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά αντίθετα αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο ιδιωτικοποίησης τριών εταιρειών: ΔΕΗ, ΕΛΠΕ και ΟΠΑΠ.

Δημοσκόπηση MRB: Πρώτη η ΝΔ με μεγαλύτερη διαφορά

Σύμφωνα με τη δημοσκόπηση της MRB για το Real.gr, η Νέα Δημοκρατία προηγείται, στην πρόθεση ψήφου, με ποσοστό 23,9% και ακολουθεί ο ΣΥΡΙΖΑ με 22,5%. Να σημειωθεί ότι η διαφορά πριν μερικές μέρες ήταν στο 1,3%. Τρίτο κόμμα...

Δημοσκόπηση GLOBAL LINK: Και εδώ πρώτη η ΝΔ

Εξάλλου, προβάδισμα της Ν.Δ. έναντι του ΣΥΡΙΖΑ τόσο στην πρόθεση ψήφου όσο και στην παράσταση νίκης καταγράφει πανελλαδική δημοσκόπηση της εταιρίας GLOBAL LINK η οποία διενεργήθηκε για λογαριασμό του περιοδικού «PRESSing» κατά το χρονικό διάστημα 24-28 Μαΐου, σε δείγμα 1005 ατόμων .

Δημοσκόπηση Marc: Πρώτη και εδώ η ΝΔ, ενώ στις 10 ΜΑίου ήταν 7% πίσω!!

Προβάδισμα 1,7 εκατοστιαίων μονάδων στη Ν.Δ. δείχνει δημοσκόπηση της εταιρίας Marc που δημοσιοποιήθηκε από το δελτίο ειδήσεων του τηλεοπτικού σταθμού Alpha. Ειδικότερα, στην πρόθεση ψήφου παίρνουν:

Ανθρωποκυνηγητό για πορνοστάρ που βίασε και διαμέλισε άντρα με παγοκόφτη [εικόνες]

Ο κορμός ενός πτώματος βρέθηκε σε μια βαλίτσα στο διαμέρισμα του 29χρονου bisexual πορνοστάρ ο οποίος πριν από δύο χρόνια είχε συγκλονίσει τον κόσμο του διαδικτύου δολοφονώντας online δύο γατάκια και είχε γίνει θέμα στα δελτία ειδήσεων ως σύντροφος γυναίκας που βίαζε ανήλικες.

Το υπουργείο φωτοτυπίας έκλεισε τον Οργανισμό Εκδόσεως Διδακτικών Βιβλίων (ΟΕΔΒ)

Μια πολύ λιτή, συγκινητική και εξόχως πολιτική ανακοίνωση εξέδωσε ο σύλλογος εργαζομένων στον Οργανισμό Εκδόσεως Διδακτικών Βιβλίων για τη διάλυση του Οργανισμού στο πλαίσιο της περικοπής εταιρειών του Δημοσίου. Τα σχόλια ανήκουν στους αναγνώστες:

Frontex: Η Ελλάδα δεν μπορεί να αντιμετωπίσει μόνη της την εισροή μεταναστών

Την άποψη ότι η Ελλάδα δεν μπορεί να αντιμετωπίσει μόνη της τις εισροές παράνομων μεταναστών εξέφρασε ο διευθυντής της Frontex, Ίλκα Λάιτινεν, έπειτα από σχετική αναφορά του Έλληνα ευρωβουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Γιώργου Παπανικολάου.

Ευχαριστίες Πικραμμένου στο Γ. Γκράς για τη στήριξη με το ποίημα για την Ελλάδα

Ευχαριστήρια επιστολή της Υπουργού Παιδείας, Διά Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων, Φρόσως Κιάου, προς το γερμανό νομπελίστα Γκύντερ Γκρας για το ποίημα που αφιέρωσε στην Ελλάδα.

Η Υπουργός Παιδείας, Διά Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων, Φρόσω Κιάου, εξέφρασε με σχετική επιστολή τις ευχαριστίες του Πρωθυπουργού κ. Παναγιώτη Πικραμμένου...

Δημοσκόπηση ALCO: Πρώτη η ΝΔ 25%

Πρώτο κόμμα τη Νέα Δημοκρατία με 25% αναδεικνύει σημερινή δημοσκόπηση της εταιρείας ALCO, με δεύτερο τον ΣΥΡΙΖΑ που ακολουθεί συγκεντρώνοντας 22,7%.

ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΟ: Κατάληψη τηλεοπτικού σταθμού στην Κρήτη λόγω… Χρυσής Αυγής

Πριν λίγο ομάδα «αντιεξουσιαστών» κατέλαβε τον τηλεοπτικό σταθμό της Κρήτης ΚΥΔΩΝ TV γιατί θα παρουσίαζε μαγνητοσκοπημένη συνέντευξη του υπευθύνου της Π.Ο. Κρήτης, συναγωνιστή Σταύρου Καρεφυλλάκη. Με…

Δεν εκδίδεται στην Κύπρο ο Ελληνας αξιωματικός που κατηγορείται για τη φονική έκρηξη στο Μαρί

Ελεύθερος αφέθηκε σήμερα ο πρώην αρχηγός της Εθνικής Φρουράς Κύπρου Πέτρος Τσαλικίδης, ο οποίος κατηγορείται από τις κυπριακές αρχές για τη φονική έκρηξη στη ναυτική βάση στο Μαρί και σε βάρος του οποίου είχε εκδοθεί ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης. Οπως έγινε γνωστό από την ελληνική στρατιωτική δικαιοσύνη...

Βίντεο: Πως τη γλύτωσαν αυτοί;

Δείτε το βίντεο:

Λαγκάρντ: Σας σέβομαι, σας εκτιμώ, σας αγαπώ αλλά δεν ανακαλώ

Σαφώς απολογητικός, χωρίς όμως να ανακαλέσει, σε σχέση με τις δηλώσεις της Κριστίν Λαγκάρντ, εμφανίστηκε ο εκπρόσωπος του ΔΝΤ, Τζέρι Ράις, κατά τη διάρκεια ενημέρωσης δημοσιογράφων στην Ουάσινγκτον.

Τα κατάφεραν τελικά οι πατριώτες του κώλου: Εντείνεται το φαινόμενο των τουριστικών ακυρώσεων

ηλίθιος βέβαια δεν καταλαβαίνει το Χριστό του, αν τον καταλάβαινε δεν θα ψήφιζε και ΑΕροψεκασμένους ή ΣΥΡΙΖΑ, και λέει "τι με νοιάζει; στην Ρόδο μένω" ή "και τι με νοιάζει; Ξενοδοχείο έχω;"...  λόγω του καθημερινού ΑΕροψεκασμού που δέχεται από τους Κουίκ και λοιπούς βλάκες δεν μπορεί να καταλάβει ότι...

ΠΑΟΚ-Δώνης: «Ηταν εύκολη η απόφαση»

Τον προπονητή της ομάδας για την επόμενη διετία, τον Γιώργο Δώνη, παρουσίασε επίσημα πριν από λίγο η ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Στην αίθουσα Τύπου του γηπέδου της Τούμπας ο νέος τεχνικός του «Δικεφάλου» εμφανίστηκε συνοδευόμενος από τον πρόεδρο των «ασπρόμαυρων», Ζήση Βρύζα.

Γ.Στουρνάρας: Η Ελλάδα θα παραμείνει στο ευρώ

Την πεποίθηση ότι η Ελλάδα θα παραμείνει στο ευρώ, η ευρωζώνη θα αναγνωρίσει το βάθος της ύφεσης και θα συζητήσει ενδεχόμενες προσαρμογές του προγράμματος, αρκεί να βεβαιωθεί για τη δική μας δέσμευση για συνέχιση των διαρθρωτικών αλλαγών, εξέφρασε ο υπουργός Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας Γιάννης Στουρνάρας, μιλώντας στη γενική συνέλευση του ΣΕΒ.

Στελέχη της ΕΛΑΣ και της Μοσάντ σε σεμινάριο «κεκλεισμένων των θυρών»

Σεμινάριο «κεκλεισμένων των θυρών» με την συμμετοχή πρώην διοικητή της Μοσάντ, ανώτατων αξιωματικών της ΕΛ.ΑΣ, εκπροσώπων πρεσβειών και ανώτατων στελεχών ασφαλείας πολυεθνικών επιχειρήσεων πραγματοποιείται το επόμενο διήμερο σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας με θέματα τρομοκρατίας, λαθρομετανάστευσης σε συνδυασμό με την αναφερόμενη ριζοσπαστικοποίηση του Ισλάμ.

Αντ. Σαμαράς: Δεκαοχτώ μέτρα για την ανόρθωση της οικονομίας

Τις θέσεις του για την «επαναδιαπραγμάτευση της οικονομικής πολιτικής» και την ανάκαμψη της οικονομίας, παρουσίασε στο ΕΒΕΑ ο πρόεδρος της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς, τονίζοντας πως μέχρι το 2013 μπορούν να δημιουργηθούν 150.000 νέες θέσεις εργασίας αν εκταμιευθούν ομαλά οι πόροι του ΕΣΠΑ.

ΤΩΡΑ ΚΑΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ

   Μάλιστα τώρα κάτι κινείται Α. Σαμαρά.
   Αυτές είναι οι 18 προτάσεις της Ν.Δ. για την ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ.

   1) Αποκατάσταση των πολύ χαμηλών συντάξεων στα επίπεδα που ήταν το 2009.

2) Επέκταση του επιδόματος ανεργίας κατά ένα χρόνο ακόμα, στα δύο χρόνια.

3) Έκτακτο επίδομα ανεργίας και για μη μισθωτούς.

4) Να ρυθμιστούν οι αλλεπάλληλες φορολογικές επιβαρύνσεις των επομένων μηνών.

5) Να μην πέσουν άλλο οι μισθοί στον ιδιωτικό τομέα.

6) Μόλις σταθεροποιηθεί η κατάσταση των εσόδων, σταδιακή άνοδος του αφορολόγητου ορίου από τις 5.000 σήμερα στις 8.000.

7) Αντικατάσταση του χαρατσιού από νέο διευρυμένο ΕΤΑΚ, υποφερτό για όλους.

8) Σταδιακή μείωση των φορολογικών συντελεστών.

9) Η περικοπή 11,7 δισεκατομμυρίων δημοσίων δαπανών για 2012-13 να επεκταθεί για δύο ακόμα χρόνια, ως το 2016 τουλάχιστον.

10) Το πλεονάζον προσωπικό από οργανισμούς του δημοσίου να μην απολύεται, αλλά να μπαίνει σε ειδικό καθεστώς για τρία χρόνια τουλάχιστον.

11) Μέτρα για τους δανειολήπτες.

12) Αναστολή των συνεπειών εγγραφής στον Τειρεσία για όσους γράφτηκαν την τελευταία διετία.

13) Εξασφάλιση ρευστότητας στην πραγματική οικονομία και ειδικότερα στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις.

14) Εφαρμογή του αναγκαίου και δίκαιου συμψηφισμού οφειλών από και προς το Δημόσιο, που θα απελευθερώσει και ρευστότητα για την αγορά.

15) Άμεσες νομοθετικές πρωτοβουλίες για την αποδέσμευση της ακίνητης περιουσίας του Δημοσίου.

16) Προώθηση των αποκρατικοποιήσεων και πέρα από τις προβλέψεις της δανειακής σύμβασης.

17) Αποκατάσταση του αισθήματος ασφάλειας του πολίτη με ανακοπή της λαθρομετανάστευσης.

18) Επίσπευση της ανακήρυξης της ΑΟΖ

Άν προσέθετες και το άγριο κυνήγημα των ΛΑΜΟΓΙΩΝ που ΑΙΩΝΙΩΣ ΦΟΡΟΔΙΑΦΕΥΓΟΥΝ  με σκληρά ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΑ μέτρα θα ήταν σχεδόν τέλειες οι προτάσεις σου.
  Μόνο που θα πρέπει να φθάσουν στα αυτιά και του τελευταίου Έλληνα.Με κάθε τρόπο.
  Γιαυτό ΑΜΟΛΑ τους τώρα έξω.
  ΈΕΕΕΕΞΩ  ΑΠΟ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!

   ΔΕΞΙ ΜΠΑΚ

Η NASA σας μεταφέρει στην επιφάνεια του Ηλιου [βίντεο]

Εντυπωσιάζει το συγκλονιστικό βίντεο της NASA που κάνει τον γύρω του κόσμου μέσα από το διαδίκτυο. Βλέπουμε την 24ωρη δραστηριότητα στον ήλιο σαν να ήμασταν εκεί στις 25 Σεπτεμβρίου 2011.

Βίντεο-Πλεύρης: Επί 25 μέρες ασχολείστε με το αν έγινε ένα τσιμπούκι...

Έτσι για να θυμόμαστε τι πόλεμο δέχθηκε η ΝΔ και ο Καραμανλής... προσπαθεί ο Πλεύρης, στο βίντεο να τους εξηγήσει ότι δεν αφορά τον κόσμο η ερωτική απογοήτευση ενός κρατικού λειτουργού που τον οδήγησε σε απόπειρα αυτοκτονίας... αλλά που να καταλάβουν αυτοί που ήταν σε διατεταγμένη υπηρεσία. Συμμετέχει και ο αλογομούρης ο Μακρυγιάννης του οποίου η δίκη, μαζί με το παχύδερμο Αναστασιάδη, για την υποκλοπή του dvd, συνεχώς αναβάλλεται... ενώ ιδιαίτερα διασκεδαστικές είναι οι "φάπες" που τρώει η πατσαβούρα της Ελευθεροτυπίας... Δείτε το:

Βίντεο: 559 χρόνια από την Άλωση: Προοπτικές και διέξοδοι του Ελληνισμού σήμερα (ΑΟΖ)

Νίκος Λυγερός 559 χρόνια από την Άλωση, ΑΟΖ Αθήνα 29-5-12
Διάλεξη του Νίκου Λυγερού με θέμα:

"559 χρόνια από την Άλωση: Προοπτικές και διέξοδοι του ελληνισμού σήμερα."

Πολεμικό Μουσείο,  29/05/2012.

Γιατί τρομάζουν οι ΣΥΡΙΖΑΙοι δημοσιογράφοι και blogs;

Είναι προφανές ότι σε κάποιους δεν αρέσει η σοβαρή και συστηματική συζήτηση γύρω από το δίλημμα ευρώ ή δραχμή. Γι’ αυτό και με κάθε αφορμή επιχειρούν να φιμώσουν ή να απαξιώσουν όποιον έχει τεκμηριωμένη άποψη επί του θέματος, χωρίς να συμφωνεί με τις δικές τους απόψεις. Βλέπουμε συνέχεια κρατικοδίαιτους δημοσιογράφους του κώλου και blogs που εσχάτως υποστηρίζουν το ΣΥΡΙΖΑ να ειρωνεύονται συνεχώς το δίλημμα ευρώ ή δραχμή και να...

Κυρία Λαγκάρντ, βρες το θάρρος να ζητήσεις συγγνώμη. Οι Έλληνες αξίζουν σεβασμό

Μ. Ιγνατίου

Οι δηλώσεις της κ. Κριστίν Λαγκάρντ στην εφημερίδα «Γκάρντιαν» έφεραν στην επιφάνεια ένα σοβαρότατο ζήτημα –αυτό της φοροδιαφυγής- που αποτελεί την «αχίλλειο πτέρνα» της ελληνικής οικονομίας. Οσες προσπάθειες έγιναν μέχρι τώρα για την πάταξη του φαινομένου, απέτυχαν με αποτέλεσμα η φοροδιαφυγή να αποτελεί τον υπ’ αριθμό ένα λόγο, από κοινού με τα αμέτρητα σκάνδαλα των πολιτικών, που οδήγησαν την οικονομία στη σημερινή καταστροφή.

Γκάλοπ Guardian: GRexit ή... "Τισπανικός";

Ανοικτή  ψηφοφορία διεξάγει από σήμερα και για δύο μέρες η ηλεκτρονική έκδοση της βρετανικής Guardian μέσω ίντερνετ.

«Ποια χώρα της ευρωζώνης προκαλεί τη μεγαλύτερη ανησυχία;» διερωτάται η Guardian και προσφέρει τις επιλογές «Ελλάδα» και «Ισπανία».

Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής αποτελέσματα της ηλεκτρονικής φηφοφορίας η συντριπτική πλειοψηφία των αναγνωστών της βρετανικής εφημερίδας πιστεύει πως...

Αυτός ο βλάκας είναι καθηγητής παν/μίου-Σταθάκης: Θα καταργήσουμε το μνημόνιο αλλά θα κρατήσουμε τη χρηματοδότηση!!!

Ισχύει η πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ για κατάργηση του μνημονίου και συνολική επαναδιαπραγμάτευση, δήλωσε ο Γ. Σταθάκης και εκτίμησε ότι φθάνουν τα λεφτά για μισθούς και συντάξεις [Χθες βράδυ βέβαια στη ΝΕΤ απέυφευγε να πει τη λέξη κατάργηση και έλεγε ότι θα ακυρώσουν τα μέτρα των 11 τόσο δις που πρέπει να ληφθούν για την επόμενη τριετία και θα ακυρώσουν τις τελευταίες αλλάγές στα εργασιακά.... δηλ με άλλα λόγια έλεγε:

Οι 12 συνιστώσες του ΣΥΡΙΖΑ

Δείτε τις:

Στις 16:00 ο ΠΑΟΚ παρουσιάζει τον Δώνη

Στις 16.00 αναμένεται να γίνει η παρουσίαση του Γιώργου Δώνη από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ, αλλά και της προώθησης των εισιτηρίων διαρκείας για τη νέα περίοδο.

Οι Τούρκοι θέλουν να κάνουν εθνική γιορτή την Αλωση της Πόλης

Στις 29 Μαίου, κάθε χρόνο, οι Τούρκοι γιορτάζουν την Αλωση της Κωνσταντινούπολης (1453 μ.χ.) με υπέρλαμπρες εκδηλώσεις (όπως φαίνεται στην αφίσα) και σκέπτονται να την καθιερώσουν ως εθνική εορτή.

Το Club της δραχμής περιμένει τα θύματα του, τον έλληνα νεόπτωχο και την μεσαία αστική τάξη – Η δραχμή θα ευνοήσει μόνο τους πολύ πλούσιους που έχουν τα χρήματα τους στο εξωτερικό…

Δυστυχώς η επιστροφή στην δραχμή, αν συμβεί αυτό το έγκλημα κατά του λαού, η μόνη κατηγορία που θα ευνοήσει θα είναι οι πολύ πλούσιοι που έχουν τα χρήματα τους στο εξωτερικό και που μετά την υποτίμηση η αγοραστική αξία των χρημάτων τους θα είναι διπλάσια.

Ανοιχτός στη στήριξη κυβέρνησης με κορμό τη ΝΔ ο Φ. Κουβέλης

Ανοιχτός στο ενδεχόμενο στήριξης κυβέρνησης με κορμό της ΝΔ, εμφανίστηκε ο Φ. Κουβέλης. Ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ μιλώντας στον Realfm, αν και δεν θέλησε να απαντήσει ευθέως επεσήμανε ότι η στήριξη του θα είναι συνάρτηση των δεσμεύσεων της κυβέρνησης.

Σε σεξουαλικό σκάνδαλο εμπλέκεται πασίγνωστη ηθοποιός

Η Zhang Ziyi θεωρείται μία από τις πιο υποσχόμενες ηθοποιούς της Κίνας. «Τίγρης και Δράκος», «Αναμνήσεις μιας γκέισας», «Ήρωας», «Ιπτάμενα Στιλέτα» είναι μερικές από τις ταινίες που την καθιέρωσαν και της έδωσαν τρεις φορές υποψηφιότητα για βραβείο Bafta. Ξαφνικά η όμορφη Κινέζα ηθοποιός είδε το όνομά της να εμπλέκεται σε ένα σκάνδαλο πορνείας και διαφθοράς.

Ένας αποκλεισμός που θα στοιχίσει στην Ελλάδα

Η είδηση πέρασε μάλλον στα «ψιλά». Συνιστά ωστόσο την καλύτερη απόδειξη του αποκλεισμού που υφίσταται αργά αλλά σταθερά η ελληνική αγορά από τον υπόλοιπο κόσμο.

Ο λόγος αφορά στην απόφαση που πήρε η μεγαλύτερη ασφαλιστική εταιρία του κόσμου, στο κομμάτι των εμπορικών συναλλαγών, να εξαιρέσει τη χώρα μας από τον κύκλο της δραστηριοποίησης της. Κοινώς, να μην καλύπτει τις πιστώσεις για φορτία που αποστέλλονται στην Ελλάδα [Για όσους δεν ξέρουν: Όταν κάποιος αγοράζει κάτι από το εξωτερικό ή προπληρώνει ή μπορεί να πληρώσει πχ. τα μισά και τα άλλα μισά ασφαλίζονται από εξειδικευμένες εταιρίες έναντι κάποιου ασφαλίστρου, ώστε ο ξένος προμηθευτής να είναι εξασφαλισμένος και να πληρωθεί από την ασφάλεια το υπόλοιπο μισό σε περίπτωση αδυναμίας του αγοραστή να τον αποπληρώσει].

L' Εxpress: Ας σεβαστούμε τους Έλληνες που μας έδωσαν το όνομα Ευρώπη !

«Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε να κάνουμε λες και η Ελλάδα φταίει για την κατάσταση της Ευρώπης», γράφει σε άρθρο του το περιοδικό L' Expess. «Το να στιγματίζουμε τους Ελληνες είναι άδικο και δεν εξυπηρετεί σε τίποτα», αναφέρει.

Όχι γυφτιές και μαλακί@@: «Άρχοντας» ο Άκης με τα κλεμμένα λεφτά των Ελλήνων!

Πόσο κόστιζε ένα διήμερο στην Κωνσταντινούπολη για ένα ζευγάρι το 2008; Εξαρτάται για ποιο ζευγάρι μιλάμε. Χίλια, δυο χιλιάδες, τρεις χιλιάδες ευρώ; Μπορεί, αν μιλάμε για κοινούς θνητούς.
Αν η συζήτηση αφορά ένα βασιλικό ζεύγος ή -πολύ περισσότερο- ζεύγος νεόπλουτων, φορτωμένων με μίζες δεκάδων εκατομυρίων ευρώ από εξοπολιστικά προγράμματα, αυτά είναι ψίχουλα.

Σε ποιο ελληνικό νησί ήρθε ο Ρίκι Μάρτιν για gay festival

Το ιδιωτικό αεροσκάφος του διάσημου Πορτορικάνου τραγουδιστή -που εξομολογήθηκε ότι είναι γκέι, δυο χρόνια πριν στην εκπομπή της Όπρα Γουίνφρει- προσγειώθηκε Τετάρτη απόγευμα στο αεροδρόμιο του νησιού, με σκοπό να συμμετέχει στο τοπικό gay culture festival.

Οι ΗΠΑ στηρίζουν ΣΥΡΙΖΑ-Υπόγειος πόλεμος ΗΠΑ – Γερμανίας στην Ελλάδα

Οι εκλογές στην Ελλάδα δεν γίνονται εν κενώ. Διεξάγονται σε μία περίοδο που αναδιατάσσονται οι ισορροπίες ανάμεσα στις παγκόσμιες δυνάμεις και εντάσσονται στο παγκόσμιο γεωπολιτικό παιχνίδι στο οποίο «πρωταγωνιστούν» οι ΗΠΑ και η Γερμανία. Άλλωστε η «μικρή Ελλάδα» πάντα ήταν τμήμα των παγκόσμιων σχεδίων.

Μιχαλολιάκος: Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι το τσίρκο του Μαρξισμού

Με όλους και με όλα τα έβαλε για ακόμα μία φορά ο επικεφαλής της Χρυσής Αυγής Νίκος Μιχαλολιάκος, ο οποίος σε τηλεοπτική του συνέντευξη επιτέθηκε στον ΣΥΡΙΖΑ, στο γερμανικό λαό, ενώ έκανε και ένα άνοιγμα προς την Εκκλησία και τους χριστιανούς ψηφοφόρους.

Στις 499 έχουν φτάσει οι συλλήψεις για χρέη στο δημόσιο

Συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό οι συλλήψεις για χρέη προς το Δημόσιο ,όμως προς την ουσία ,δηλαδή της πληρωμή τους τα αποτελέσματα εξακολουθούν να είναι πενιχρά. Καθημερινά συλλαμβάνονται μισή ντουζίνα επιχειρηματίες σε όλη την χώρα με τον αριθμό των αριθμό των ατόμων που παιρνούν το κατώφλι των κατά τόπους αστυνομικών τμημάτων ή διευθύνσεων ,να ανέρχεται στους 499.

Πιο συγκεκριμένα στην Αθήνα...

Νέα εκτόξευση των ελληνικών spreads

Ανοδικά κινούνται οι αγορές σε Ελλάδα και Ευρώπη ενώ το ευρώ στην ισοτιμία του έναντι του δολαρίου είναι στα 1,24136. Στις 11.59 ο Γενικός Δείκτης βρέθηκε στις 513,21 μονάδες με +0,38% και τζίρο στα 14,46 εκ.ευρώ.

Δημοσκόπηση DATA RC: Πρώτο κόμμα η ΝΔ

Πρώτο κόμμα αναδεικνύεται η ΝΔ σύμφωνα με την τελευταία μεγάλη πολιτική δημοσκόπηση της DATA RC για το pelop.gr, με τον ΣΥΡΙΖΑ να ακολουθεί. Ειδικότερα η ΝΔ αυξάνει την διαφορά της από τον ΣΥΡΙΖΑ στην πρόθεση ψήφου στο...

Ο αξέχαστος Γκιούλα Λόραντ

Σαν σήμερα (31/5) πριν από 30 χρόνια έφυγε από την ζωή ένας μεγάλος προπονητής, ο Γκιούλα Λόραντ.

Η ημέρα εκείνη (31/5 1981) χαράχτηκε στην μνήμη των ΠΑΟΚτσήδων... Ο ΠΑΟΚ έπαιζε ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και η Τούμπα "έβραζε". Το παιχνίδι άρχισε και ένα τέταρτο μετά διακόπηκε. Ο Γκιούλα Λόραντ έπεσε μπροστά στον πάγκο του και φάνηκε εξ' αρχής από τις αντιδράσεις των γιατρών πως ήταν κάτι σοβαρό.

Θίχτηκε ο Χατζηνικολάου επειδή ο Αλαφούζος τον είπε "εκδοτικό κατεστημένο"!! Γιατί με εφημερίδες και ραδιόφωνα, δεν είναι;

Με σκωπτική διάθεση απάντησε σήμερα ο Νίκος Χατζηνικολάου στον Γιάννη Αλαφούζο, στη χτεσινή αναφορά του από το δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΙ οτι ο γνωστός δημοσιογράφος είναι εκδοτικό κατεστημένο.

Πανάρετος εναντίον της ΣΥΡΑΖΑίας Κιάου για το «αλαλούμ» με τη Φυσική

Για απειρία της  ηγεσίας του υπουργείου Παιδείας, που έλαβε αποφάσεις με γνώμονα « να μη γίνει το λάθος και δυσαρεστηθούν τα παιδιά», έκανε λόγο σε κέιμενο του στην ιστοσελίδα του ο πρώην υφυπουργός Παιδείας Γιάννης Πανάρετος, αναφερόμενος στο αλαλούμ που δημιουργήθηκε με τη βαθμολόγηση θέματος της Φυσικής.

Συγκεκριμένα ο κ. Πανάρετος, ο οποίος είχε υπό την ευθύνη τις Πανελλαδικές Εξετάσεις σε προηγούμενα χρόνια υπογράμμισε:

Οι κάτοικοι ζητούν να κηρυχθεί σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης η Πάτρα

Δεν έχει τέλος το πρόβλημα με τους λαθρομετανάστες στην Πάτρα, αφού οι κάτοικοι μία εβδομάδα μετά τα πρωτοφανή επεισόδια που σημειώθηκαν στην πόλη τους ζητούν να γίνει νέος έλεγχος στο κτίριο της Πειραϊκής Πατραϊκής και να κηρυχθεί σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης η πόλη.

«Παράθυρο» για ελληνική παράταση

Η χθεσινή εισήγηση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής να δοθεί χρονική παράταση στην Ισπανία προκειμένου να πετύχει τη δημοσιονομική προσαρμογή ανοίγει το δρόμο και ικανοποίηση ανάλογου ελληνικού αιτήματος, έστω κι αν προς το παρόν ο αντιπρόεδρος της Κομισιόν, Ολι Ρεν, εμφανίζεται αρνητικός, προφανώς για διαπραγματευτικούς λόγους.

Σφοδρή σύγκρουση Μπακογιάννη - Σκουρλετη για 17Ν και Siemens [βίντεο]

Σφοδρή αντιπαράθεση μεταξύ της επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας της Νέας Δημοκρατίας Ντόρας Μπακογιάννη και του εκπροσώπου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Πάνου Σκουρλέτη για την τρομοκρατία με αφορμή δηλώσεις στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ για τους Δημήτρη Κουφοντίνα και Αλέξανδρο Γιωτόπουλο.

Ενεργοποιείται η συμφωνία Γερμανίας - Ελβετίας για φορολόγηση καταθέσεων... Οι ΠΑΣΟΚοι γιατί πανηγυρίζουν;

Διαβάστε στο τέλος το πανηγυρικό άρθρο του ΔΟΛ (in.gr) για την επικύρωση της συμφωνίας φορολόγησης καταθέσεων μεταξύ Ελβετίας-Γερμανίας... οι άνθρωποι πανηγυρίζουν γιατί λέει "ανοίγει ο δρόμος για τη φορολόγηση ελληνικών καταθέσεων"!! Μα τόσο μαλάκ@@;

Κατά 13 δισ. αυξήθηκαν τα φέσια προς το δημόσιο στη διετία

Μπορεί οι φόροι την τελευταία διετία να έπεφταν σαν το χαλάζι, ωστόσο τα φέσια των φορολογούμενων προς το ταμείο της εφορίας αυξάνονται με το ρυθμό χιονοστιβάδας. Σύμφωνα με πληροφορίες από το υπουργείο Οικονομικών από τα τέλη του 2009 έως σήμερα τα ληξιπρόθεσμα χρέη των φορολογούμενων προς το δημόσιο αυξήθηκαν κατά περίπου 13 δισ. ευρώ, ξεπερνώντας συνολικά τα 44 δισ. Τι ποσό είναι αυτό; Όσα περίπου είναι και τα νέα μέτρα για τη διετία 2013-2014 που προβλέπει το δεύτερο μνημόνιο.

Το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ

Δείτε το:

Πανελλαδικές: Κάτω από την βάση έγραψε το 80% των μαθητών στην Φυσική!

- Oι περισσότεροι έχουν γράψει 6 και 7 στα 20
- Γονείς απειλούν με προσφυγή ακόμα και στο ΣτΕ
- Η πρώτη πειραματική βαθμολόγηση γραπτών Φυσικής είχε δείξει ότι μόλις το 12% των υποψηφίων είχαν λύσει το επίμαχο ερώτημα Γ4

Σαμαράς: Τι θα διαπραγματευτώ

Η μάχη σώμα με σώμα που δίνει η ΝΔ με τον ΣΥΡΙΖΑ άλλαξε τους σχεδιασμούς της Λ. Συγγρού. Ετσι, ο Αντώνης Σαμαράς θα παρουσιάσει σήμερα, σε εκδήλωση, τους βασικούς άξονες του οικονομικού του προγράμματος, με έμφαση στο τι θα διαπραγματευθεί με τους δανειστές και τους εταίρους την επομένη των εκλογών – εάν βεβαίως τις κερδίσει.

«Στην τσέπη της τρόικας η βοήθεια των δανειστών στην Ελλάδα» γράφουν οι New York Times

Το πώς τα χρήματα του ελληνικού δανείου επιστρέφουν στους δανειστές της Ελλάδας, αφήνοντας ελάχιστα για την εξυπηρέτηση των εσωτερικών αναγκών της χώρας, εξηγεί σε άρθρο της η αμερικανική εφημερίδα New York Times.

Σκάνδαλο! Οι εφορίες αφήνουν τους μεγαλοκαρχαρίες να ξεφύγουν!

Ο νόμος είναι σαφής. Καταθέσεις και περιουσιακά στοιχεία μεγαλοοφειλετών του Δημοσίου δεσμεύονται Με τη διαφορά ότι ο νόμος εφαρμόζεται από υπαλλήλους οι οποίοι σύμφωνα με τον ίδιο τον υπουργό Οικονομικών, μάλλον δεν κάνουν τη δουλειά τους με αποτέλεσμα οι μεγαλοκαρχαρίες με χρέη εκατομμυρίων να ξεφεύγουν.

Μπαγίς σε παραλήρημα απειλεί με...οθωμανικά χαστούκια την ΕΕ!

Δεν άργησε η απάντηση σε αυτό που είπε ο πρωθυπουργός του Λουξεμβούργου Ζαν Κλοντ Γιούνκερ ότι «η κρίση στην Ελλάδα οφείλεται στην οθωμανική κληρονομιά».
Ο υπουργός Ευρωπαϊκών Υποθέσεων Μπαγίς δήλωσε:

Καμπανάκι ΕΟΦ: Το ηλεκτρονικό τσιγάρο βλάπτει την υγεία - Απαιτούνται μελέτες

Ανησυχούν οι ειδικοί του ΕΟΦ για τις επιπτώσεις του ηλεκτρονικού τσιγάρου και των συστατικών του στην υγεία των χρηστών του και γι' αυτό ζητούν αφενός να χαρακτηριστεί φαρμακευτικό προϊόν, ώστε να υπόκειται στον έλεγχο και την αδειοδότηση του Οργανισμού, αφ' ετέρου να απαγορευτεί η χρήση του σε δημόσιους χώρους.

Η αριστερά, οι κρατιστές και η μη κατανόηση του επιχειρείν

Πριν μερικές μέρες λοιπόν μιλούσα με ένα από τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ. Προσπαθούσα να του εξηγήσω ότι μόνο με μια επιχειρηματική αφύπνιση μπορεί η χώρα να πάει μπροστά. Αλλά για να γίνει αυτό, θα πρέπει να φτιαχτούν κανόνες και θεσμοί που να εμπνέουν εμπιστοσύνη, έτσι ώστε η αγορά να αποπειραθεί να παράγει.

Δεν πλήρωνε τον ΟΤΕ ενώ η Βίκυ...ζούσε τη χλιδή

Ο λόγος για το ζεύγος Τσοχατζόπουλου. Όπως αποκαλύπτει με το σχετικό ντοκουμέντο το spirospero.gr, τον Απρίλιο του 2008, ο ΟΤΕ έστειλε εξώδικο στον πρώην υπουργό, καθώς ο δεύτερος είχε αφήσει - Κύριος ξέρει για ποιο χρονικό διάστημα – απλήρωτο το τηλέφωνο.

ΓΑΠ: Παραδέχεται ότι επί 2 χρόνια τα γάμη@@ όλα... αλλά συνεχίζει να δίνει συμβουλές

«Η Ελλάδα δεν είναι το πρόβλημα», παρατηρεί τώρα ο πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου.

Μιλώντας στο CNN αργά το βράδυ της Τετάρτης, υποστήριξε πως «αν ήμασταν εμείς το πρόβλημα, θα ήταν πολύ βολικό» και πως θα έδιωχναν την Ελλάδα και όλα θα ήταν καλά.

Ο Πεταλωτής ανεβοκατεβάζει ειδήσεις στην ιστοσελίδα της ΕΡΤ

Πυρά Πεταλωτή κατά Βενιζέλου – ΣΥΡΙΖΑ – ΔΗΜΑΡ

Σήμερα Τετάρτη, στις 5:24 τα ξημερώματα!!!, η δημοσιογράφος του κρατικού περιφερειακού ραδιοφωνικού σταθμού ΕΡΑ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ, Μαρία Νικολάου, που μάλλον είχε… αϋπνίες, ανάρτησε στην ειδησεογραφική ιστοσελίδα της ΕΡΤ το παρακάτω άρθρο:

Βίντεο: ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥ ΣΙΛΑ - Η Σταμάτη αγοράζει...

Δείτε το:

Υπερθέρμανση και μαλακί@@ τούμπανα: Τα παγόβουνα της Αρκτικής έλιωναν πιο γρήγορα 80 χρόνια πριν

Ανατροπή των επιστημονικών δεδομένων ως προς τις κλιματολογικές αλλαγές που προκαλεί το φαινόμενο του θερμοκηπίου προκαλούν ανέκδοτες φωτογραφίες Δανού εξερευνητή.

Έναν ολόκληρο θησαυρό για την επιστημονική κοινότητα έκρυβε υπόγειο της Δανικής επαρχίας καθώς οι φωτογραφίες του ερευνητή Κνουντ Ρασμούσεν που ήταν εκεί ξεχασμένες για 80 ολόκληρα χρόνια αποδεικνύουν ότι σε αντίθεση με όσα πιστεύαμε μέχρι τώρα, οι πάγοι του βόρειου ημισφαιρίου λιώνουν σήμερα πιο αργά από ό τι έλιωναν τότε!

Είναι θέμα χρόνου να μας χτυπήσει η Τουρκία...

Ένας είναι ο δικός μας φόβος, την ώρα που η Ελλάδα είναι με το ένα πόδι στον γκρεμό: Η Άγκυρα, πάντα καραδοκούσα, να εκμεταλλευτεί την ακυβερνησία στην χώρα μας. Εμείς πιστεύουμε -και μακάρι να διαψευστούμε- πως το κενό εξουσίας στην Αθήνα θα συνεχιστεί και μετά τις εκλογές της 17ης Ιουνίου. Και επειδή οι παρεμβάσεις της Τουρκίας σε Ιράν και Συρία έχουν προκαλέσει αδιέξοδα στις φιλοδοξίες της, το πλήγμα το οποίο θα εγγράψει τις γεωπολιτικές και γεωστρατηγικές υποθήκες της Άγκυρας, οι Τούρκοι θα το επιχειρήσουν κατά της Ελλάδος ή/και της Κύπρου…

Διάψευση από τον Μπαρόζο για το αίτημα Παπαδήμου που αναφέρει το Reuters

Εκπρόσωπος του προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ζοζέ Μανουέλ Μπαρόζο, δήλωσε σήμερα από τις Βρυξέλλες ότι ο πρόεδρος της Κομισιόν ουδέποτε δέχτηκε πιέσεις ούτε του υποβλήθηκε αίτημα από τον τέως πρωθυπουργό της Ελλάδας, Λουκά Παπαδήμο, προκειμένου να προβεί σε «σκληρές δηλώσεις» για την Ελλάδα.

Βίντεο-Ιταλία: Εικόνες από τον αέρα των καταστροφών του σεισμού

Δείτε το: