13 Μαΐου 2012

Η συναίνεση είναι αδυναμία

Ο Κώστας Καραμανλής, παρόλο που έτυχε μεγάλης αποδοχής από τον λαό, αντί να εκμεταλλευτεί στην αρχή της πρωθυπουργίας του την δημοτικότητα του και να εφαρμόσει το πρόγραμμα του προς όφελος του συνόλου του λαού, αυτός φοβούμενος τον λαϊκισμό του ΠΑΣΟΚ δεν προχώρησε έγκαιρα, έτσι σπατάλησε την λαϊκή του αποδοχή και όταν πλέον τα πράγματα άρχισαν πραγματικά να ζορίζονται μη έχοντας πλέον την λαϊκή υποστήριξη την αναζήτησε ως συναίνεση, από τα άλλα κόμματα.

Κορυφαίος Ευρωπαίος παίκτης ο Κιριλένκο - Ποια θέση πήρε ο Σπανούλης

Ο Ολυμπιακός μπορεί να κατέκτησε την Ευρωλίγκα αλλά οι ειδικοί ψήφισαν τον Αντρέι Κιριλένκο ως κορυφαίο Ευρωπαίο παίκτη για τη χρονιά που πέρασε με δεύτερο τον Γκασόλ. Ο Κιριλένκο πήρε για δεύτερη φορά τα βραβείο της FIBA Europe μετά την ψηφοφορία του κοινού και των ειδικών του αθλήματος.

Ο Σπανούλης ήταν...

Φήμες για tweet του Γιωργάκη, το οποίο έσβησε αμέσως...


George  has just tweeted that an order to form a government will be given within the next hour.

Strange tweet coming from George  twitter account, then suddenly disappearing. 

Παρέμβαση της Λουκά στο MEGA

Φόρεσε τα καλά της, το καπελάκι της και προτίμησε τη Νέα Δημοκρατία και την κάμερα του MEGA για να κάνει την εμφάνισή της, μετά από πολύ καιρό , η Ελένη Λουκά.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ:

Μα μεταξύ σας στην Κωντσαντινούπολη ρε μαλάκ@@;;;

Σοβαρά επεισόδια σημειώθηκαν περίπου 500 μέτρα μακριά από το «Σινάν Ερντέμ» καθώς οπαδοί του Παναθηναϊκού επιτέθηκαν σε πούλμαν που μετέφερε οπαδούς του Ολυμπιακού.

Π. Καμμένος: Είτε κατάργηση, είτε αποδοχή του μνημονίου

Επτά προτάσεις - προϋποθέσεις για τη συμμετοχή των Ανεξάρτητων Ελλήνων σε κυβέρνηση "ειδικού σκοπού", όπως την αποκάλεσε, κατέθεσε ο Πάνος Καμμένος στη συνάντησή του με τον Κάρολο Παπούλια. Mεταξύ αυτών, είναι η επανακρατικοποίηση της Τραπέζης της Ελλάδος και η καταγγελία των δανειακών συμβάσεων.

Άκυρη τελικά η πρώτη απόλυση του Χατζηνικολάου μέσω twitter

Μετά από υβριστικό μήνυμα κατά του Μανώλη Γλέζου, ο δημοσιογράφος είπε ότι θα διακόψει τη συνεργασία μαζί του. Η συγνώμη του συνεργάτη του, ηρέμησε στη συνέχεια τα πνεύματα.
Μεγάλη αναστάτωση δημιουργήθηκε στο twitter μετά από υβριστική ανάρτηση συνεργάτη του Νίκου Χατζηνικολάου κατά του Μανώλη Γλέζου.

Μόλις 15 λεπτά διήρκησε η συνάντηση Καμμένου - Παπούλια

Ο Π. Καμμένος έφτασε στο Προεδρικό Μέγαρο στις 19:22 προκειμένου να συζητήσει με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας. Η συνάντηση διήρκησε ελάχιστα δηλαδή περίπου ένα τέταρτο ενώ ο Π. Καμμένος εξήλθε από το Προεδρικό και πάει στη Βουλή απ' όπου θα κάνει δηλώσεις.

Ο Μήτσος στη Νέα Υόρκη και στην Ουάσιγκτον

Ο υπουργός 'Αμυνας Δημ. Αβραμόπουλος παραυρέθηκε την Κυριακή, 1 Απριλίου 2012, σε μνημόσυνο που διοργανώθηκε στη Νέα Υόρκη για την 57η επέτειο του Απελευθερωτικού Αγώνα της Κύπρου. Την Δευτέρα 2 Απριλίου, ο υπουργός ήταν προσκεκλημένος σε γεύμα της...

Στις καθυστερήσεις πήρε τον τίτλο η Σίτι(VIDEO)


Το πιο δραματικό φινάλε των τελευταίων χρόνων έζησαν στην Αγγλία. Η Μάντσεστερ Σίτι έχανε με 2-1 από την ΚΠΡ ως το 92' όμως με δύο γκολ στις καθυστερήσεις πανηγυρίζει έξαλλα το 3ο πρωτάθλημα της ιστορίας της και πρώτο μετά από 44 χρόνια.

Panathinaikos - PAOK Live Stream (Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ 19:30)

Δείτε τον αγώνα από:

Π. Καμμένος: Ο Αβραμόπουλος υπέγραψε για το 5ο υποβρύχιο και χάρισε 108 εκ στον δανειστή του Αντρέα! (επειδή μερικοί ξεχνάνε)

Είναι δυνατόν ρε καραγκιόζηδες της διαπλοκής να προτείνει ο Καμμένος για Πρωθυπουργό τον εκλεκτός σας Αβραμόπουλο, όταν τον έχει κατηγορήσει ότι έδωσε χαριστικά 108 εκ ευρώ και υπέγραψε τη ναυπήγηση του 5ου υποβρυχίου, αφού...

Δε βγαίνει ο λογαριασμός!! Ακόμα και χωρίς τους τόκους...

Δείτε τα συνολικά έσοδα και τα έξοδα του κράτους. Προσέξτε ότι τα ασφαλιστικά Ταμεία έχουν έσοδα 20 δις και πρέπει να ανταποκριθούν σε έξοδα 31 δις!!:

Σοβαρευτείτε! Είπαμε να βγάλουμε Πρωθυπουργό και όχι γλάστρα Αβραμόπουλο

Έσπευσε η διαπλοκή να εκδηλώσει τη συμπάθειά της και να σπρώξει τον Αβραμόπουλο. Τον άνθρωπο που μέχρι πριν λίγο ανεβοκατέβαζαν "κ. Τίποτα" ξαφνικά θέλουν να μας τον φορτώσουν Πρωθυπουργό. Είναι δυνατόν να πιστέψει κανείς ότι ο Π. Καμμένος είναι τόσο αφελής ή διαπλεκόμενος για να προτείνει Αβραμόπουλο Πρωθυπουργό;

Νέα υπηρεσία από τον ΣΥΡΙΖΑ!

Μια νέα υπηρεσία πρόσθεσε στο πρόγραμμά του ο ΣΥΡΙΖΑ προκειμένου να βγάλει τη χώρα από την κρίση. Δείτε την:

Τρόικα: Εαν τα βρείτε, αλλάζουμε το μνημόνιο

Παράθυρο για επαναδιαπραγμάτευση με 6 αλλαγές ανοίγει η τρόικα. Συμφωνία με την τρόικα για ένα πακέτο με έξι σημαντικές αλλαγές στο μνημόνιο θα μπορούσε να πετύχει μια φιλοευρωπαϊκή κυβέρνηση στην Ελλάδα, αρκεί να σχηματιστεί γρήγορα και να κρατήσει τη χώρα στο παιχνίδι.

Τι σχέση έχει η Λιάνα με το Κολονάκι; (φώτο)

Ίσως η κομμουνίστρια κ. Κανέλλη να μας εξηγούσε για τα γραφεία στο Κολωνάκι και όχι σε λαϊκή συνοικία:

ΣΥΡΙΖΑ: Να χρησιμοποιηθούν μετανάστες για φτηνό εργατικό δυναμικό... ποιος τους γαμά@@ τους έλληνες ανέργους

Ο Γιάννης Μηλιός, είναι καθηγητής πολιτικής οικονομίας στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο και υπεύθυνος Οικονομικής Πολιτικής του ΣΥΝ, δηλ. ουσιαστικά του ΣΥΡΙΖΑ. Δείτε τι αναδημοσίευσε στο twitter... για να μη μας λένε το κλασικό τους "οι λαθρομετανάστες βολεύουν τους Έλληνες"... δείτε ποιος σκοπεύει να τους εκμεταλλευτεί προκειμένου να εξυπηρετήσει τα συμφέροντα των επιχειρηματιών εις βάρος των ελλήνων εργαζομένων που είναι άνεργοι!!!:

Independent: Πως θα επιστρέψει στη δραχμή η Ελλάδα

Πέντε βήματα που θα οδηγήσουν στην έξοδο της Ελλάδας από το ευρώ περιγράφει ο Daniel Howden, της βρετανικής εφημερίδας Τhe Independent. Παρακολουθώντας και o Howden τις ραγδαίες πολιτικές εξελίξεις και ζυμώσεις που σημειώνονται στην Αθήνα, εκτιμά πως είναι εφικτός ο σχηματισμός κυβέρνησης στην Ελλάδα.

Ποια σύσκεψη και μαλακί@@... αρχισαν τα μπάνια του λαού

Με τον υδράργυρο να αγγίζει τους 30 βαθμούς, η κίνηση και σε όλους τους δρόμους που οδηγούν στις παραλίες της Αττικής αλλά και στην Λ. Ποσειδώνος είναι ιδιαιτέρως αυξημένη.

Ας μην προδικάζουμε το τέλος του παιχνιδιού

Νίκος Μουζέλης*

Ο όρος «μεσαίος χώρος» είναι προβληματικός και στο επίπεδο των κοινωνικών επιστημών και στο επίπεδο του καθημερινού λόγου, αφού η σημασία του αλλάζει ανάλογα με το πλαίσιο στο οποίο χρησιμοποιείται. Για αυτό τον λόγο θα αποφύγω έναν συγκεκριμένο ορισμό ελπίζοντας πως στο πλαίσιο των επιχειρημάτων μου η έννοια του όρου θα αποσαφηνιστεί.

Αύριο μάλλον νέα σύσκεψη

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες στη σύσκεψη συζητήθηκε η πρόταση του Αντώνη Σαμαρά για σχηματισμό Οικουμενικής κυβέρνησης με ορίζοντα διετίας έως τις Ευρωεκλογές και με συμμετοχή όλων των κομμάτων, η οποία περιλαμβάνει και τα σημεία της πρότασης Τσίπρα χωρίς όμως το σημείο της απλής αναλογικής.

Ολοκληρώθηκε η πρώτη σύσκεψη στο Προεδρικό Μέγαρο

Ολοκληρώθηκε η πρώτη σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών υπό τον Πρόεδρο Δημοκρατίας, με τους κ.κ. Βενιζέλο, Τσίπρα και Σαμαρά να αποχωρούν χωρίς να κάνουν δηλώσεις.

Βίντεο: Η Λουκά έξω από το Προεδρικό Μέγαρο

Ακούστε την:

«Πρόβατα οι Ελληνες πολίτες» - Ποιος αρχηγός κόμματος το είπε;

«Ο βοσκός φώναζε λύκος - λύκος αλλά το πρόβατα δεν τον πίστευαν». Οπου βοσκός τοποθετείστε την κυβέρνηση του...

Στο Εκλογοδικείο κατά της εκλογής του Ν.Δένδια θα καταφύγει ο Στ.Γκίκας

Στο Εκλογοδικείο θα καταφύγει ο υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ στην Κέρκυρα Στέφανος Γκίκας, καθώς υποστηρίζει ότι κατά την καταμέτρηση των ψήφων υπερέχει σε σταυρούς έναντι του συνυποψηφίου του Νίκου Δένδια.

Με τίτλο «Αντίο, Ακρόπολη» θα κυκλοφορήσει το γερμανικό Spiegel



Με 12σέλιδο αφιέρωμα στην Ελλάδα κυκλοφορεί αύριο το Der Spiegel με θρυμματισμένο το ευρώ σε μια ερειπωμένη Ακρόπολη. "Αποχαιρετισμός στο ευρώ".

Με τον τίτλο Akropolis adieu και υπότιτλο «γιατί η Ελλάδα πρέπει να εγκαταλείψει το ευρώ» κυκλοφορεί αύριο η έγκριτη γερμανική επιθεώρηση der Spiegel. Στο εξώφυλλο απεικονίζεται διαλυμένη σε ερείπια η Ακρόπολη και δύο μεγαλύτεροι κίονες, πάνω στους οποίους έχει προσκρούσει και έχει θρυμματιστεί το ευρώ.

Κατηγορείται για φέσι 300.000 ευρω και κάνει διακοπές με Playmate στις Μπαχάμες

Η ποινική δίωξη που εκκρεμεί εναντίον του για τρία κακουργήματα (υπεξαίρεση, απιστία και νομιμοποίηση εσόδων από εγκληματική δραστηριότητα) δεν πτοεί τον πρώην εκπρόσωπο της Hellas Power, Βασίλη Μηλιώνη, που περνάει το χρόνο του αγκαλιά με την Σίλβια Παπαδάκη στις Μπαχάμες

Καμμένος: Κολοτούμπα, έντρομος στο ενδεχόμενο να του λακίσουν βουλευτές...

Σύμφωνα με «φήμες» οι χθεσινές συζητήσεις μεταξύ των 3 κομμάτων (ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΔΗΜΑΡ) επεκτάθηκαν και σε μεμονωμένους βουλευτών άλλων κομμάτων. Βουλευτές των ΑΕ έστειλαν μήνυμα στον Καμμένο να συνεργαστεί για να μην αναγκαστούν να ψηφίσουν "κατά συνείδηση" μια κυβέρνηση που θα προτείνουν οι άλλοι και φανεί το κόμμα να είναι ξέφραγο αμπέλι.

Έτσι εξηγείται...

Σαμαράς: Ο λαός μας έδωσε εντολή συνεργασίας

Για μήνυμα συνεργασίας όλων έκανε λόγο ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Αντώνης Σαμαράς, έκανε λόγο κατά την άφιξή του στο Προεδρικό Μέγαρο.

CNN: Αντίο Ελλάδα... - Αφήστε τον ασθενή της Ευρώπης να καταρρεύσει

Με ένα ιδιαιτέρως προκλητικό δημοσίευμα για την Ελλάδα επανέρχεται το CNN, αναδεικνύοντας την άποψη της πλειοψηφίας των επενδυτών, πως η Ελλάδα πρέπει να αποχωρήσει από το ευρώ. Με τίτλο "Γιατί δεν αφήνουμε την Ελλάδα να βυθιστεί;" και μεσότιτλο "Αντίο Ελλάδα", το αμερικανικό δίκτυο επισημαίνει πως "μπορεί η Ελλάδα να πρόσφερε στον κόσμο τη δημοκρατία και βασικές κοινωνικές αρχές, αλλά τώρα είναι ο ασθενής της Ευρώπης...".

Κοινό τραπέζι ζητά μετά τις κατά μόνας συναντήσεις ο Π. Καμμένος (βίντεο)

Ενστάσεις επί της διαδικασίας των συναντήσεων των αρχηγών των πολιτικών κομμάτων με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας εξέφρασε ο Πάνος Καμμένος, σε έκακτη συνέντευξη Τύπου, που παραχώρησε λίγη ώρα πριν ξεκινήσουν οι συναντήσεις.

Ανοιχτός στο ενδεχόμενο προεδρίας του Eurogroup ο Scheuble

Με καλό μάτι φαίνεται πως βλέπει το σενάριο ανάληψης της προεδρίας του Eurogroup, ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών Βόλφγκανγκ Σόιμπλε. ''Ως ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών ήδη πρέπει να συμμετέχω σθεναρά'', δήλωσε ο Σόιμπλε σε συνέντευξή του στην εφημερίδα Welt am Sonntag.

Η Χρυσή Αυγή πήρε τα γραφεία του ΛΑΟΣ, απέναντι ακριβώς από το ΚΚΕ!

Κινητοποίηση υπάρχει τις τελευταίες ημέρες στη Βουλή, καθώς το εκλογικό αποτέλεσμα και η είσοδος της Χρυσής Αυγής στο Κοινοβούλιο έχει φέρει τα πάνω κάτω.

Ήδη στο δεύτερο όροφο του κεντρικού κτιρίου της Βουλής, με την επικείμενη εγκατάσταση των νεοεισερχόμενων κομμάτων στο Κοινοβούλιο θα δημιουργηθεί ένα πρόβλημα αφού θα ξεκινήσει μία περίεργη συγκατοίκηση στα χρονικά της λειτουργίας του Κοινοβουλίου.

Με "ελληνική πατέντα" έτοιμοι για πυροδότηση οι S-300

Βολές Exocet “από αέρα και θάλασσα” στο Αιγαίο έχουν σχεδιαστεί για τις επόμενες ημέρες από τις Ελληνικές ΕΔ,προς επιβεβαίωση όσων γράφαμε χθες για το “σχέδιο προβολής ισχύος”.

Πρόθυμοι να πραγματοποιήσουν αλλαγές στο Μνημόνιο οι Ευρωπαίοι

Το ενδεχόμενο «βελτίωσης» των όρων του μνημονίου σε έξι βασικά σημεία, με την προϋπόθεση ότι θα σχηματισθεί ελληνική κυβέρνηση άμεσα, αφήνουν ανοιχτό στελέχη της Κομισιόν.


Reuters: Οι τράπεζες είναι ήδη έτοιμες...για την επιστροφή της δραχμής

Προετοιμασμένες εδώ και καιρό για το ενδεχόμενο της επιστροφής της δραχμής στην Ελλάδα φαίνεται ότι είναι πολλές τράπεζες σύμφωνα με το διεθνές πρακτορείο Reuters.

Δηλώσεις Καμμένου με αιχμές λίγο πριν τις συναντήσεις στο Προεδρικό Μέγαρο

[Λογική η απογοήτευση του Πάνου... πριν τις εκλογές ονειρευόταν Πρωθυπουργία και έλεγε ότι θα πάει στη Βουλή να ζητήσει ψήφο εμπιστοσύνης... όπως και ο φίλος του ο Αλέξης... άσχετα αν μετά τις εκλογές τα έκαναν γαργάρα]
 
Λίγο πριν τις 11 το πρωί ο Πάνος Καμμένος θα κάνει δηλώσεις σχετικά με την διαδικασία που ακολουθείται για τον σχηματισμό κυβέρνησης .

Τσίπρας: «Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι διαθέσιμος»... καλά κάνει! Γιαυτό και μεις θα του δώσουμε αυτοδυναμία για να ξεβρακωθεί...

Ξεκάθαρο «όχι» στην πρόσκληση για συμμετοχή σε οικουμενική κυβέρνηση λέει και πάλι ο Αλέξης Τσίπρας, ξεκαθαρίζοντας πως ο ΣΥΡΙΖΑ «δεν είναι διαθέσιμος» να μπει σε κυβερνητικό σχήμα συνεργασίας. Παράλληλα, απορρίπτει τις βολές ότι ο ΣΥΡΙΖΑ παρεμποδίζει τον σχηματισμό κυβέρνησης, σημειώνοντας ότι το αποτέλεσμα των εκλογών «ευνοεί τη συγκρότηση είτε τρικομματικής κυβέρνησης είτε κυβέρνησης με τη στήριξη ή την ανοχή τριών κομμάτων».

Ο μεγαλύτερος ψηφοφόρος στην Ελλάδα είναι.... 110 ετών!

Πρόκειται για τον κ. Χαράλαμπο Μητσόγλου, που γεννήθηκε το 1902!
Ο κ. Χαράλαμπος δηλώνει πως νιώθει μια χαρά γι΄αυτό και στις τελευταίες εκλογές πρώτος έτρεξε στις κάλπες. Αν κι έχει ζήσει δύο Παγκοσμίους πολέμους συμφωνεί πως οι Έλληνες περνούν δύσκολες στιγμές. Δείτε στο βίντεο τον μεγαλύτερο Έλληνα ψηφοφόρο

ΒΙΝΤΕΟ: ΈΡΧΕΤΑΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΣ!!

Δείτε τον Γλέζο να τον προαναγγέλει:

Σεισμός 4,1 Ρίχτερ στη Θεσσαλονίκη

Σεισμική δόνηση μεγέθους 4,1 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ σημειώθηκε στις 01:49 τα ξημερώματα, στη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με το Ευρωπαϊκό – Μεσογειακό Σεισμολογικό Κέντρο, το επίκεντρο του σεισμού εντοπίζεται ...