01 Μαΐου 2012

Μια Ελληνίδα ανάμεσα στις 100 πιο σέξυ του πλανήτη

Η ελληνικής καταγωγής, Γεωργία Σάλπα ήρθε για να μείνει στη βρετανική σόουμπιζ. Αφού πέρασε με επιτυχία από το Big Brother Celebrity κλέβοντας τις εντυπώσεις αποφάσισε να προκαλεί καθημερινά με την εμφάνισή της προκειμένου να κερδίσει μια θέση στα πρωτοσέλιδα των tabloid εφημερίδων.

Βίντεο-Καζάκης: Ο Καμμένος μου πρότεινε όσα λεφτά ήθελα για να συνεργαστούμε!!

Άλλη μια τραγική καταγγελία στην οποία ο Καμμένος θα "απαντήσει" με μηνύσεις... Από που βρήκε τα λεφτά ο Καμμένος, ο οποίος στο τελευταίο πόθεν έσχες του 2009 δήλωνε καταθέσεις 16.000 ευρώ, και έλεγε στο Καζάκη "κατέβα επικεφαλής του ψηφοδελτίου μου και θα σου δώσω όσα λεφτά χρειάζεται το ΕΠΑΜ"!!! Δείτε την απίστευτη καταγγελία:

Μάχη για το έθνος έδωσε ο Μάκαρος στα Σκόπια: "Δε μου φέρθηκαν καλά επειδή είμαι Έλληνας"

Με τις χειροπέδες και αμίλητος, ο πρώην ισχυρός άνδρας του ελληνικού ποδοσφαίρου, οδηγήθηκε στα δικαστήρια της πρώην Σχολής Ευελπίδων, προκειμένου να επικυρωθεί ένταλμα προσωρινής κράτησης που εκκρεμούσε σε βάρος του εδώ και μήνες για την υπόθεση των στημένων ποδοσφαιρικών αγώνων.

Φωτογραφίες των 11 ιερόδουλων με AIDS δημοσίευσε η ΕΛ.ΑΣ.

Σε συνέχεια του από 30-04-2012 Δελτίου Τύπου μας, σχετικά με ειδική αστυνομική δράση από τη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής, στο κέντρο της Αθήνας για τον εντοπισμό εκδιδόμενων γυναικών σε υπαίθριους χώρους, κατά την οποία προσήχθησαν στη Διεύθυνση Αλλοδαπών ενενήντα έξι (96) εκδιδόμενες γυναίκες (αλλοδαπές και ημεδαπές) και βεβαιώθηκαν ισάριθμες παραβάσεις της νομοθεσίας που αφορά τα εκδιδόμενα πρόσωπα, ανακοινώνεται ότι:

Στο στόχαστρο μπαίνουν οι απείραχτοι μέχρι τώρα μισθοί των ΔΕΚΟ

Άμεσα θα αρχίσει το ψαλίδισμα των πρόσθετων αμοιβών που σε πολλές περιπτώσεις είναι υψηλότερες από τους βασικούς μισθούς.

Τα προνόμια που απολαμβάνουν ακόμα οι υπάλληλοι εισηγμένων και μη ΔΕΚΟ μπαίνουν ξανά στο στόχαστρο. Με δεδομένο ότι οι βασικοί μισθοί στις ΔΕΚΟ έχουν ήδη υποστεί "κούρεμα" μέχρι και 35% σε σχέση με τις αποδοχές του Δεκεμβρίου του 2009 ενώ έχουν παγώσει και οι ωριμάνσεις , άμεσα θα αρχίσει το ψαλίδισμα των πρόσθετων αμοιβών που σε πολλές περιπτώσεις είναι υψηλότερες από τους βασικούς μισθούς.

Σαμαράς: Απόλυτη προτεραιότητα η καταπολέμηση της ανεργίας

Την καταπολέμηση της ανεργίας με όπλο την ανάπτυξης έθεσε ως προτεραιότητα ο πρόεδρος της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς, μιλώντας σε ανέργους και εργαζόμενους στο Λαύριο.
«Προτεραιότητά μας, απόλυτη, είναι να σταματήσουμε, να ανακόψουμε τον εφιάλτη της ανεργίας.

Στυλιανίδης: Έπρεπε να ντρέπεσαι που βγαίνεις στην τηλεόραση [βίντεο]

Σφοδρή αντιπαράθεση είχαν από τα «παράθυρα» της πρωϊνής εκπομπής του MEGA ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου και ο Ευρυπίδης Στυλιανίδης. Τα «αίματα άναψαν» όταν ο υποψήφιος με την ΝΔ είπε στον πρώην υπουργό του ΠΑΣΟΚ ότι έπρεπε να ντρέπεται που βγαίνει στην τηλεόραση.

Παραμονές των εκλογών το φεγγάρι πιο κοντά στη γη από ποτέ! [εικόνες]

Η πανσέληνος θα πλησιάσει τη γη τόσο πολύ το βράδυ του Σαββάτου ώστε θα δείχνει 14% μεγαλύτερη και 30% πιο λαμπερή από οποιαδήποτε άλλη νύχτα του χρόνου. Το μεγαλύτερο ολόγιομο φεγγάρι του χρόνου θα αυξήσει κατά 42% την παλιρροιακή δύναμη των νερών σε πολλά μέρη του κόσμου καθώς θα πλησιάσει 50.000 χλμ πιο κοντά στη γη από ό τι σε οποιαδήποτε άλλη στιγμή του έτους. Ανησυχία για τη στάθμη της θάλασσας...

Το τηλεοπτικό μήνυμα της ΝΔ

Επίθεση ΝΔ προς Τσιπραμμένους ΚουΚουΕδες

Λίγα 24ωρα πριν από τις εκλογές η ΝΔ εντείνει τις προσπάθειές της που φαίνονται να αποδίδουν όσον αφορά την επιστροφή ψηφοφόρων από αριστερά και δεξιά. Προκειμένου να αφυπνίσει τον κόσμο έδωσε στη δημοσιότητα δηλώσεις τόσο του Προέδρου των «Ανεξάρτητων Ελλήνων», που αποδεικνύουν την πολιτική του ανεπάρκεια, όσο και στελεχών από το ΣΥΡΙΖΑ και το ΚΚΕ που θέτουν την παραμονή μας στο ευρώ υπό αμφισβήτηση.

Φορολογική απαλλαγή ζητούν οι μοναχοί του Αγίου Όρους

Την απαλλαγή τους από την φορολόγηση των εκτός Αγίου Όρους περιουσιακών στοιχείων τους, ζητούν οι μοναχοί, επικαλούμενοι ιδιότυπο φορολογικό καθεστώς και υποστηρίζοντας ότι τα έσοδα από τα ακίνητα που τα χρησιμοποιούν για τη συντήρηση των μοναστηριών και των ιδίων.

ΣΕΤΕ: Ανέφικτος ο στόχος των 16 εκατομμυρίων αφίξεων... έτσι όπως τα γάμησ@@ οι πατριώτες του κώλου

Ο στόχος για 16 εκατομμύρια διεθνείς αφίξεις και 10 δισεκατομμύρια ευρώ σε άμεσα έσοδα για το 2012 είναι ανέφικτος υποστηρίζει ο Σύνδεσμος Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων με δεδομένα τα στοιχεία από τους πρώτους μήνες του έτους.

Έτσι εκδικείται ο Καμμένος; Με το ζόρι υποψήφιος...

- Έβαλαν με το ζόρι ανεξάρτητο υποψήφιο βουλευτή!
- Τον εκδικούνται χρησιμοποιώντας το πληρεξούσιο που υπέγραψε...


Πρώην στέλεχος της ΝΔ διαπίστωσε σήμερα ότι έχει ανακηρυχθεί ανεξάρτητος υποψήφιος βουλευτής Θεσσαλονίκης, ενώ ποτέ δεν το επεδίωξε και ποτέ δεν το αιτήθηκε!!!

 Η υπόθεση εξελίχθηκε ως εξής:

Σοβαρευτείτε ρε καραγκιόζηδες πριν τη διαλύσετε τελείως αυτή τη χώρα...


Δείτε τι έλεγαν οι Αεροψεκασμένοι πριν μερικές μέρες για να καταλάβετε ότι ζουν σε ένα παράλληλο σύμπαν:

Πως λέει το Σύνταγμα ότι θα γίνει πρωθυπουργός ο Τσιπραμμένος (λέμε και καμιά παπαριά...)

Το Σύνταγμα (άρ. 37, παρ.1) ορίζει ότι εάν κανένα κόμμα δεν διαθέτει την απόλυτη πλειοψηφία, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας παρέχει στον αρχηγό του κόμματος που διαθέτει τη σχετική πλειοψηφία διερευνητική εντολή για να διακριβωθεί η δυνατότητα σχηματισμού κυβέρνησης που θα απολαμβάνει τη συνεργασία της Βουλής.

Διάψευση Κινήματος Ανεξάρτητων Πολιτών ΣΠΙΘΑ για όσα διαδίδουν οι Καμμένοι

Ο Μίκης Θεοδωράκης διαγράφει στελέχη που στηρίζουν Καμμένο

Τις τελευταίες ημέρες κάποιοι υποψήφιοι αλλά και αρχηγοί κομμάτων, δηλώνουν μέσα από τα ΜΜΕ, ότι στελέχη αλλά και ολόκληρες Σπίθες από το Κίνημα Ανεξάρτητων Πολιτών συμμετέχουν στα ψηφοδέλτιά τους ή τους στηρίζουν επωνύμως.

Μήνυμα στα μέλη της ΝΔ για την ομιλία Σαμαρά στη Θεσσαλονίκη

Αγαπητή φίλη, αγαπητέ φίλε,

εκ μέρους της Ν.Δ. Θεσσαλονίκης επικοινωνώ σήμερα μαζί σου για να σου ζητήσω τη συμβολή σου στην τελική φάση της προεκλογικής περιόδου.
Οι στιγμές είναι κρίσιμες. Δε δικαιούμαστε να απουσιάζουμε.

Βίντεο-Άγριο ξεβράκωμα Καμμένου: Θέλω να γίνω Πρωθυπουργός αλλά δεν έχω θέσεις για τουρισμό, για υγεία και για παιδεία... που είναι πολυτέλεια

Όσο μιλάει τόσο εκτίθεται... γι αυτό τα έκοψε και δεν πρόκειται να τον ξαναδείτε σε κανένα κανάλι μιας και θα κάνει την ύστατη προσπάθεια να δοξαστεί κρυμμένος στη Λημνο και την Κάλυμνο. Θαυμάστε τη γύμνια του πέρα από τη μόνιμη επωδό του "παραδίδεται η πατρίδα μου στους τοκογλύφους"... στέλνει τα παιδιά του σε ιδιωτικά σχολεία και η απάντησή τους είναι "επειδή έχω λεφτά" που σημαίνει πως αποδέχεται το όποιος έχει λεφτά πρέπει να απολαμβάνει καλύτερη παιδεία... Θαυμάστε τον να λέει ότι η ενασχόληση με την παιδεία είναι αυτή τη στιγμή ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑ...

Παράτυπη η συμμετοχή του Π. Δήμα στις εκλογές με το ΠΑΣΟΚ;


Με αποστολή e-mail  λάβαμε αντίγραφο της ένστασης που είχε κατατεθεί από τον ΣΜΡΟΣ Α. ΤΣΑΚΑΛΗΣ, στο Ανώτατο Ειδικό Δικαστήριο για την αντισυνταγματικότητα της ανακήρυξης ως υποψηφίου, του Αρχηγού ΓΕΕΘΑ, Παναγιώτη Χηνοφώτη του Διονυσίου, στις εκλογές του 2007.

Σύμφωνα με την τότε ένσταση, βάση του άρθρου 56 παρ.4 του Συντάγματος και το άρθρο 36 του ΝΔ 1400/73 μαζί με την τροποποίηση της παρ.1 και την αντικατάστασης με το άρθρο 10, ΠΑΡ.2 Ν 3257/2004 ΦΕΚ Α.140/29.7.2004, όλοι οι στρατιωτικοί για τριάντα ημέρες μετά την δημοσίευση προεδρικού διατάγματος αποστρατείας τους, έχουν όλες τις υποχρεώσεις των αξιωματικών....

Απίστευτη γελοιοποίηση Τέρενς Κουίκ (και Καμμένου): Τον δουλεύουν για "ηλιθιογόνα αέρια" και αυτός νομίζει ότι βρέχει!!!

Η επιστήμη σηκώνει τα χέρι ψηλά, όσον αφορά το IQ του Τέρενς Κουικ ο οποίος είναι πρώτος στο Επικρατείας των ΑΕροψεκασμένων, είναι εκπρόσωπος τύπου και είναι ο άνθρωπος που γυρνάει αριστερά και δεξιά και λέει ότι θα κλείσει φυλακή όσους έφαγαν λεφτά... εκτός από τον εαυτόν του που δεν θα απολογηθεί σε κανέναν για τα 56.000 ευρώ που του χάρισε ο Κοντός προκειμένου να κάνει τον αργόμισθο Διευθυντή του Agrochannel...

Μολότοφ και χημικά στα Εξάρχεια

Ένταση στα Εξάρχεια με δυνάμεις των ΜΑΤ να βρίσκονται στην πλατεία Εξαρχείων προκειμένου να απομακρύνουν αντιεξουσιαστές που είχαν συγκεντρωθεί στο σημείο και επιτέθηκαν στους αστυνομικούς.

Είπαμε: Το ΠΑΣΟΚ είναι Καμόρα (φώτο απόδειξη)

Και οι καμορίστι δείχνουν την ευγνωμοσύνη τους στον Κάπο:

Στη θέση των Δίδυμων Πύργων το ψηλότερο κτίριο της Νέας Υόρκης

Υπό κατασκευή βρίσκεται ο ουρανοξύστης One World Trade Center, που θα πάρει τη θέση των Διδύμων Πύργων στη Νέα Υόρκη. Συνεργεία τοποθετούν ατσάλινες κολώνες στον σκελετό του κτιρίου που έχει ύψος λίγο παραπάνω από 381 μέτρα, ενώ συνολικά θα έχει ύψος 416 μέτρων.

Στην Τουρκία γυρίστηκε μέρος του James Bond και εμείς ακούμε ξένος και τσιρίζουμε... (βίντεο)

Συνέντευξη τύπου έδωσαν οι ηθοποιοί και ο σκηνοθέτης του νέου James Bond στην Κωνσταντινούπολη. Στις δηλώσεις τους αναφέρθηκαν κολακευτικά στην Τουρκία και στους τούρκους... και εμείς έχουμε τους καμμένους και τους ηλίθιους που ακούνε ξένο και τσιρίζουν ότι θα τους πάρουν τα σπίτια. Δείτε το βίντεο

Τουρκικά ΜΜΕ στη Θράκη για τις ελληνικές εκλογές!

Προκλητικό ρεπορτάζ του κρατικού τουρκικού καναλιού TRT από την Κομοτηνή

Το κρατικό τηλεοπτικό κανάλι της Τουρκίας TRT, βρέθηκε στην ομιλία του Ευάγγελου Βενιζέλου στην Κομοτηνή.

Το τουρκικό τηλεοπτικό συνεργείο, το οποίο αποτελούνταν από τρία άτομα, βρέθηκε στο χώρο της ομιλίας, συνομίλησε με τον κόσμο, ενώ η τουρκάλα δημοσιογράφος σχολίασε την ομιλία με μειονοτικούς υποψήφιους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ...

Αμβρόσιος: Μπορούμε να ξεχάσουμε την Άννα, τη Ρεπούση, τον Σφουνάκη και τον Παπακωνσταντίνου;

________Είμαστε προ των εκλογών. Ο καθένας μας θα κάνει την επιλογή του. Στο δίλημμα "ποιόν να ψηφίσω"; o καθένας μας θα δώσει την προσωπική του απάντηση. Αυτό είναι το δικαίωμα εκάστου σε μια Δημοκρατική Χώρα. Και πρέπει να ασκήσουμε το εκλογικό μας δικαίωμα, διότι είτε η αποχή μας είτε η λευκή ψήφος δεν συμβάλλουν στο σχηματισμό μιάς αυτοδύναμης, συνεπώς δε και βιώσιμης, Κυβερνήσεως! Άλλωστε σε όλα τα πολιτικά κόμματα και σχήματα υπάρχουν έντιμοι πολιτικοί καί ακέραιοι άνθρωποι. Αυτούς πρέπει να επιλέξουμε, αυτούς πρέπει και να "σταυρώσουμε".

ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ!

Β. Κικίλιας: Για να αγαπήσουμε αυτή την πόλη, πρέπει να μπορούμε να την περπατήσουμε…


του Β. Κικίλια
Υπ. Βουλευτή Α' Αθηνών
Νέα Δημοκρατία

Ζούμε σε μια εποχή που έχει περισσότερο σημασία μερικές φορές να βλέπουμε το δέντρο και να αφήσουμε το δάσος στην ησυχία του.

Ή για να το πω αλλιώς, χωρίς το κάθε δέντρο ποτισμένο, δε μπορούμε να έχουμε δάσος. Ας υποθέσουμε πως το δάσος λέγεται Αθήνα.

Ο. Κεφαλογιάννη: Το δίλημμα των εκλογών είναι ευρώ ή όχι

Να ψηφίσουν με τη λογική και με βάση την κατεύθυνση στην οποία θέλουν να πορευτεί η χώρα και όχι με το θυμικό και τη δικαιολογημένη αγανάκτηση, κάλεσε τους πολίτες η υποψήφια Βουλευτής Α΄ Αθηνών και Υπεύθυνη του Τομέα Τουριστικής Ανάπτυξης της ΝΔ, Όλγα Κεφαλογιάννη, σε συνέντευξη που παραχώρηση στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή της δημόσιας τηλεόρασης (ΝΕΤ), «Πρωινή Ενημέρωση».

Μιχελάκης: Δεν μπορεί να υπάρξει συγκυβέρνηση με τους ανθρώπους που σε οδήγησαν εδώ

- Εχουμε πρόβλεψη για τους μικροομολογιούχους
- Γεωγραφικά κριτήρια για την τιμή των καυσίμων
- Δεν μπορεί να υπάρξει συγκυβέρνηση με τους ανθρώπους που σε οδήγησαν εδώ
- Επι ΝΔ λειτούργησαν 4 κέντρα φιλοξενίας λαθρομετανστών και το ΠΑΣΟΚ τα έκλεισε

Επίσκεψη κλιμάκιου της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ στην Αμυγδαλέζα

Τα μέλη του εξέφρασαν την ικανοποίησή τους για τις συνθήκες διαμονής.



Επίσκεψη στους χώρους και τις εγκαταστάσεις του Κλειστού Κέντρου Φιλοξενίας μετανανστών στην Αμυγδαλέζα, πραγματοποίησαν το πρωί τα μέλη κλιμακίου της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ...

Στις φυλακές Κορυδαλλού ο Μ. Ψωμιάδης

Οι φυλακές Κορυδαλλού είναι πιθανότατα ο επόμενος σταθμός του Μάκη Ψωμιάδη μετά την εκτέλεση του εντάλματος σύλληψης του σε Ευελπίδων και Εισαγγελία Εφετών.

Αλλες 11 ιερόδουλες θετικές στον ιό HIV

Αλλες 11 ιερόδουλες, θετικές στον ιό HIV, εντοπίστηκαν από κλιμάκια του ΚΕΕΛΠΝΟ στο κέντρο της Αθήνας, όπως ανέφεραν σήμερα πηγές του Κέντρου.

Ο Τσίπρας «ψαρεύει» από Καμμένο

Που αποδίδεται το «κάθισμα» του κόμματος Καμμένου;

Ηγετικά στελέχη του, όπως ο Γ. Μανώλης, ανακαλύπτουν αίφνης ότι έτρεφαν μεγάλες φιλοδοξίες για τις κεντρικές τους εκδηλώσεις...

Ομιλία Α. Σαμαρά στην Πάτρα

Δείτε το:

Εκτιμήσεις της ΝΔ για τις έδρες που μπορεί να πάρει ανά νομό


Ενδιαφέρει ιδιαίτερα τους ψηφοφόρους αλλά κυρίως τους υποψηφίους σε κάθε νομό η κατανομή των εδρών στα κόμματα, δηλαδή από πιο κόμμα βγαίνουν βουλευτές. Ωστόσο, με τον ισχύοντα εκλογικό νόμο Παυλόπουλου, εκτός από τις 50 έδρες που λαμβάνει ως «μπόνους» το  πρώτο κόμμα στο σύνολο των έγκυρων ψηφοδελτίων, οι υπόλοιπες 250 έδρες κατανέμονται με απλή αναλογική, δηλαδή σύμφωνα με το ποσοστό που έλαβε το κάθε κόμμα.

Βίντεο: ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥ ΣΙΛΑ - Ο κασκαντέρ ψηφοφόρος

Δείτε το:

Ρεκόρ φοροδιαφυγής το 2012

Όπως προκύπτει από ελέγχους του ΣΔΟΕ, μία στις δύο επιχειρήσεις στην Αττική φοροδιαφεύγει. Το γεγονός αυτό αποτελεί ρεκόρ. Η φοροδιαφυγή είναι μεγαλύτερη στην περιφέρεια, αφού στα Ιόνια Νησιά το 71% των επιχειρήσεων φοροδιαφεύγει και στο Νότιο Αιγαίο το 65%.