22 Φεβρουαρίου 2012

Κάτι απορίες που έχει κι η Ντόρα!! "Κανείς δεν μπορεί να εξηγήσει γιατί δεν μειώνονται οι τιμές"

Συνάντηση με εκπροσώπους Ενώσεων Καταναλωτών είχε η πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμμαχίας Ντόρα Μπακογιάννη, η οποία ζήτησε να μειωθούν οι τιμές των προϊόντων.

Πάλι προκαλεί τους Έλληνες η Μέρκελ: "Οι πλούσιοι έλληνες βγάζουν τα λεφτά τους έξω"!!! Αν είναι δυνατόν!! Που το άκουσε πάλι αυτό;

Το δεύτερο πακέτο στήριξης προς την Ελλάδα υπερασπίστηκε η Άνγκελα Μέρκελ σε ομιλία της σε μέλη των Χριστιανοδημοκρατών (CDU), αναγνωρίζοντας επίσης πως οι μειώσεις μισθών στην Ελλάδα επιβαρύνουν ιδιαίτερα τα χαμηλότερα και μεσαία οικονομικά στρώματα.

Ρόμπα έκανε ο Ρέσλερ τον Χρυσοχοϊδη ο οποίος εξελίσσεται σε καραγκιόζη αντάξιο του ΓΑΠ (βίντεο)

Βεντέτα έχει προκληθεί μεταξύ των πολιτικών μεταξύ Ελλάδας και Γερμανίας και μετά το επεισόδιο του Κάρολου Παπούλια με τον κ. Σόιμπλε τώρα έρχεται να προστεθεί και ένα άλλο επεισόδιο μεταξύ του αντικαγκελαρίου κ. Ρέσλερ με τον υπουργό Περιφερειακής Ανάπτυξης, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη.

Το πολύ το τάκα τάκα....

Όταν ο Μάρξ χτυπάει κατευθείαν στα εγγεφαλικά κύτταρα του ανθρώπου, προκαλεί αυτές τις σοβαρότατες παρενέργειες:

Δεν παίζονται οι ΠΑΣΟΚοι-Γερουλάνος: "Η πολιτική ευθύνη που ανέλαβα, μεταφράζεται σε επιπλέον πολιτική υποχρέωση"


Γερουλάνος στο Facebook:

Η πολιτική ευθύνη που ανέλαβα, μετά τη μη αποδοχή της παραίτησής μου από τον Πρωθυπουργό, δεν εξέλιπε αλλά μεταφράζεται σε επιπλέον πολιτική υποχρέωση. Η ένοπλη ληστεία στο Μουσείο Ιστορίας Ολυμπιακών Αγώνων της Αρχαιότητας στην Ολυμπία, η πρώτη ένοπλη ληστεία σε μουσείο, μας φέρνει αντιμέτωπους με νέα δεδομένα στα θέματα ασφαλείας και φύλαξης της πολιτιστικής μας κληρονομιάς.

Ελληναράδες του ΟΧΙ να χαίρεστε και τον Τσετίν Μάταντζη μπροστά από σημαία της "ανεξάρτητης Θράκης"

Το ότι οι μουσουλμάνοι βουλευτές της Θράκης είναι κατευθυνόμενοι από την Τουρκία το λένε όλοι. Οι ανεξάρτητοι Ελληναράδες του "ΟΧΙ σε όλα" θα πούνε όμως ότι ο Τσετίν Μάντατζη ψήφισε ΟΧΙ επειδή τον πήρε ο πόνος για τη φτώχεια των μουσουλμάνων της Θράκης και όχι επειδή...

Τελικά η χώρα μας έχει έλλειψη επιχειρηματικότητας ή ρευστότητας; (ή και τα δύο;)

Επειδή τις προάλλες κάναμε μία ανάρτηση που κάποιοι να μην κατάλαβαν το πνεύμα της ή να έχουν αντιρρήσεις για το τι ακριβώς θέλαμε να πούμε, κάναμε το εξής. Υπολογίσαμε τα δάνεια που έχει ο επιχειρηματικός τομέας κάθε χώρας σε σχέση με την Ελλάδα  Δηλαδή, φαντασθείτε οι τράπεζες να χορηγούσαν σήμερα σε σοβαρές βιομηχανικές/τουριστικές/βιοτεχνικές κλπ προτάσεις, δάνεια ύψους 800δις ευρώ!!
Φαντασθείτε δηλαδή να δάνειζαν στους Έλληνες επιχειρηματίες όσα δάνεισαν στους Νορβηγούς!!

Διαβάστε την ενδιαφέρουσα συνέχεια στο taxalia.blogspot.com

Άλλη μια μεταρρύθμιση ολκής: ΟΕΕ και ΟΕΚ καταργούνται... αλλά δημιουργείται νέος ενιαίος φορέας... μη χάσουν και τις τζάμπα διακοπές τα γερόντια με τα εγγόνια συνοδούς

Το προσωπικό των δύο οργανισμών που δεν θα μπορέσει να ενταχθεί στο νέο σχήμα, θα μεταταγεί σε άλλες υπηρεσίες του υπουργείου Εργασίας.

Στη δημιουργία νέου σχήματος που θα αντικαταστήσει τους Οργανισμούς Εργατικής Εστίας και Κατοικίας, οι οποίοι καταργούνται, προσανατολίζεται η κυβέρνηση. Ο νέος ενιαίος οργανισμός προστασίας και κοινωνικής αλληλεγγύης θα αναλάβει την καταβολή των προνοιακών επιδομάτων, όπως η επιδότηση ενοικίου, η επιδότηση επιτοκίου για στεγαστικά δάνεια, ενώ θα διατηρηθούν οι βρεφονηπιακοί σταθμοί και ο κοινωνικός τουρισμός.

Η Μπριζίτ Μπαρντό στηρίζει τη Μαρίν Λεπέν

Την ακροδεξιά υποψήφια για τις γαλλικές προεδρικές εκλογές Μαρίν Λεπέν στηρίζει η διάσημη ηθοποιός Μπριζίτ Μπαρντό με επιστολή της προς τους γάλλους δημάρχους που έδωσε στη δημοσιότητα.

Ασχολείται κανείς; Στη Βουλή αυτή την ώρα η συζήτηση για την εξεταστική στην οικονομία

Με τις ομιλίες των εισηγητών των κομμάτων, ξεκίνησε στην Ολομέλεια της Βουλής, η συζήτηση της πρότασης 111 βουλευτών του ΠΑΣΟΚ για την σύσταση ή μη Εξεταστικής Επιτροπής σχετικά με το έλλειμμα του 2009 και τους παράγοντες που οδήγησαν στην αμφισβήτηση των ελληνικών στατιστικών στοιχείων.

Συνελήφθη ανώτερος υπάλληλος του ΥπΟικ, τον οποίο η Μέρκελ έβαζε να ζητάει μίζες

Συνελήφθη σήμερα (22-02-2012) το πρωί στην Αλεξανδρούπολη, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Εσωτερικών Υποθέσεων Βορείου Ελλάδος, 55χρονος ημεδαπός, ανώτερος υπάλληλος του Υπουργείου Οικονομικών και Προϊστάμενος της Κτηματικής Υπηρεσίας, επειδή απαίτησε εκβιαστικά από τοπικό επιχειρηματία το ποσό των 3.000 ευρώ για να μειώσει πρόστιμο της εταιρείας του.

ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΤΡΕΛΟ

  Διαβάζω ότι έχουν καταρρεύσει τελείως τα έσοδα του κράτους.
  Δεν υπάρχουν εισπρακτικοί μηχανισμοί,δεν ψωνίζει ο κόσμος ,ΓΙΑΤΙ ΛΕΦΤΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ,δεν παράγουμε τίποτα.
   Στα παπάρια τους εκεί στη κυβέρνηση.ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΑΜΕΣΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ.

Εκτός από τον βουλευτή του 1 εκ έξω, άλλοι 3-4 είναι ύποπτοι για την ίδια δουλειά... οι πιο πονηροί είχαν φροντίσει να τα βγάλουν πριν χρόνια

Μετά τον "ποντικό" βουλευτή που "φυγάδευσε" στο εξωτερικό ένα εκατομμύριο ευρώ και μάλιστα τον Μάιο του 2011, την ώρα που δηλαδή η χώρα ήταν στο χείλος της χρεοκοπίας, αντί να τα χαρίσει όπως έκανε πχ. ο Ευαγγελάτος και ο Χατζηνικολάου, έρχεται τώρα και η είδηση για 3-4 βουλευτές που ακόμα δεν έχουν δώσει εξηγήσεις για τις ανακρίβειες στα πόθεν έσχες, μιας και εμφανίζουν μειωμένες καταθέσεις από το 2009 στο 2010, ενώ οι πονηροί είχαν φροντίσει πολύ πιο πριν να τα βγάλουν έξω όπως πχ. ο επίδοξος σωτήρας που έχει 5-6 βιβλιάρια σε ξένη τράπεζα με υπόλοιπο 10 και 20 ευρώ...

Deutsche Bank: Αποζημιώσεις σε όσους επένδυαν σε... θανάτους τρίτων

Η Deutsche Bank ανακοίνωσε σήμερα πως προτίθεται να αποζημιώσει 100% τους επενδυτές που θα επιθυμούσαν να αποσυρθούν από επενδυτικό πρόγραμμα, αμερικάνικης προέλευσης (δείτε παρακάτω περί τίνος πρόκειται), το οποίο έχει ξεσηκώσει κύματα αγανάκτησης στην κοινή γνώμη της Γερμανίας, διότι προτείνει στους συμμετέχοντες να πλουτίσουν στοιχηματίζοντας στον πρόωρο θάνατο άλλων.

ΑΠΛΗ ΑΠΟΡΙΑ

  Έχω μια απλή απορία.
  Έχω μισθό ,η, σύνταξη της τάξεως των 700 ευρώ.
  με κάποιο τρόπο παίρνω ένα δάνειο της τάξεως των 100.000 ευρώ,επί   Χ επιτόκιο , επί  Ψ μήνες αποπληρωμής με αποτέλεσμα να πληρώνω μηνιαία δόση 750 ευρώ.
  Το πως πήρες ένα τόσο μεγάλο δάνειο ,ενώ έχεις εισόδημα ΜΟΝΟ  700 ευρώ ΑΦΟΡΑ μόνο  την ΤΡΑΠΕΖΑ που στο έδωσε.
  ΑΛΛΑ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΑ  ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ.
  Η απορία είναι πως κατορθώνω να επιβιώσω από εδώ και πέρα.????????
  Υ.Γ 1. για να δούμε τώρα τι θα κάνουμε με 150 ευρώ το βαρέλι.
  Υ.Γ.2 επειδή οι ΓΝΩΣΤΟΙ ΟΙΚΟΙ τελικά ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ  ΞΕΡΟΥΝ από τους πολιτικούς,μάλλον δεν ενθουσιάστηκαν και πολύ από την ΣΥΜΦΩΝΙΑ.
   Μάλλον έχουν στο μυαλό τους το παράδειγμα που σας ανέφερα.

Υπερψηφίστηκε το PSI στη Βουλή

ΠΑΣΟΚ, ΝΔ και Δημοκρατική Συμμαχία ψήφισαν υπέρ. Κατά ψήφισαν ΚΚΕ-ΣΥΡΙΖΑ και ο πανικόβλητος Καρατζαφέρης.

Η ανάγκη εξασφάλισης των ιδιωτών ομολογιούχων, που εμπιστεύτηκαν το ελληνικό Δημόσιο αγοράζοντας ομόλογα απ' την πρωτογενή αγορά, υπήρξε το μόνο σημείο σύμπτωσης ανάμεσα στους εισηγητές και εκπροσώπους των κομμάτων (πλην του ΚΚΕ), κατά την συζήτηση της συμφωνίας για το PSI στην Επιτροπή Οικονομικών της Βουλής.

Πρόσκληση στα στελέχη που απομακρύνθηκαν απηύθυνε ο Αντ.Σαμαράς

Πρόσκληση προς όλα τα στελέχη που έχουν απομακρυνθεί από τη ΝΔ, ακόμη και προς όσους διεγράφησαν την περασμένη εβδομάδα, απηύθυνε ο πρόεδρος του κόμματους Αντώνης Σαμαράς, μιλώντας στη συνεδρίαση της Εκτελεστικής Γραμματείας της ΝΔ. Για τους τελευταίους είπε χαρακτηριστικά ότι θα χαρεί να ξαναγυρίσουν στο κόμμα, εφόσον έμπρακτα αποδείξουν ότι συστρατεύονται μαζί με τη ΝΔ.

Σόιμπλε: Σε δόσεις η βοήθεια, με αυστηρή επιτήρηση και σχέδιο "Μάρσαλ"

Σε δόσεις θα καταβληθεί η βοήθεια προς την Ελλάδα και αφού η ελληνική κυβέρνηση εκπληρώσει τις υποχρεώσεις που ανέλαβε, εντάσσοντας τα μεταρρυθμιστικά μέτρα στη νομοθεσία της μέχρι την 1η Μαρτίου, δήλωσε ο υπουργός Οικονομικών της Γερμανίας Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, σε συνέντευξη που παραχώρησε στον γερμανικό τηλεοπτικό σταθμό ARD.

Δεν υπερψηφίζει μείωση μισθών και συντάξεων ο Μαργαρίτης Τζίμας

«Τους εφαρμοστικούς νόμους με τους οποίους κόβονται μισθοί, συντάξεις και κατεδαφίζονται εργασιακές σχέσεις και δικαιώματα πολιτών, δεν θα τους ψηφίσω. Δεν με απασχολεί η επιστροφή μου στη ΝΔ, γιατί εγώ συνειδητά πήρα την απόφαση, την προπερασμένη Κυριακή, να ψηφίσω «όχι» στη νέα δανειακή σύμβαση.

Βίντεο: Ο Πάγκαλος δηλώνει υπέρ της απώλειας εθνικής κυριαρχίας... εκ του ασφαλούς, αφού ξέρει ότι δεν θα του κάτσει κανείς στο σβέρκο

Δείτε το βίντεο και τις υποκρισίες του αφού αν γινόταν αυτό που λέει, ο επίτροπος τον πρώτο που θα ξέσκιζε θα ήταν τον Πάγκαλο και όχι εμένα:

Μιχελάκης για την πρόταση του Γ. Μάτση να αξιοποιηθεί η κυπριακή ΑΟΖ για να στηριχθεί η Ελλάδα

«Η Νέα Δημοκρατία χαιρετίζει με συγκίνηση την πρόταση εθνικής σπουδαιότητας και αλληλεγγύης, που ανέπτυξε, σήμερα στη Λευκωσία, ο πρώην πρόεδρος του ΔΗΣΥ κ. Γιαννάκης Μάτσης.
Εισηγήθηκε, συγκεκριμένα, να....

Φέκτερ: H Eλλάδα έχει καταβάλει στην Αυστρία 32 εκ. ευρώ σε τόκους

Το γεγονός, ότι η Ελλάδα έχει καταβάλει, ήδη, στην Αυστρία το ποσό των 32 εκατ. ευρώ σε τόκους, επισημαίνει η Αυστριακή υπουργός Οικονομικών, Μαρία Φέκτερ, σε σημερινή συνέντευξή της στη μεγάλης κυκλοφορίας, αυστριακή εφημερίδα «Έστεραϊχ», προσθέτοντας πως οι τόκοι θα συνεχίσουν να εμβάζονται από την Ελλάδα στην Αυστρία, η οποία, όπως σημειώνει χαρακτηριστικά, «δεν χαρίζει χρήματα».

Προς τους “ΜΑΓΚΕΣ” της Πτώχευσης.. Δείτε το Βίντεο -Τι σημαίνει πτώχευση…

Ignorance is bliss. Αρκετοί Έλληνες υποστηρίζουν την στάση πληρωμών. Άλλοι από ιδεολογική άποψη, άλλοι για να ερθούν στην εξουσία, κάποιοι για χ ψ λόγο. Οι συνέπειες του μνημονίου είναι γνωστές. Καταστρέφει την ευκαιρία για το πελατειακό κράτος και το μοντέλο που ακολούθησε (με μεγάλη χαρά) η Ελληνική κοινωνία. Οι Έλληνες με οδηγό τους 100% άχρηστους πολιτικούς αρνούνται τις συνέπειες των τελευταίων 30 ετών.


Αυτού του παπάρα ποιος του πληρώνει τα έξοδα για να κυνηγάει γκομενάκια στην Ελλάδα και να μας λέει για τη δραχμή;


Ποιος του πληρώνει το δωμάτιο στη Μεγάλη Βρετάνια του παπάρα του Nouriel Rubini
 για να έρθει εδώ και εκτός από το να βρει κανα γκομενάκι (μια από τις πολλές φώτο του που κυκλοφορούν όπου είναι αγκαλιά με γκόμενες)  να μας πείσει ότι πρέπει να επιστρέψουμε στη δραχμή; Εσείς τι λέτε; Ότι το πληρώνει από την τσέπη του ή του το πληρώνουν...

Βαρουφάκης: Ακατάσχετη παπαρολογία με χάιδεμα αυτιών των ηλιθίων (βίντεο)

Προκειμένου ο Γ. Βαρουφάκης να μας πείσει ότι είναι μύθος το "τεμπέλικο τζιτζίκι" του δημοσίου (και όχι του ιδιωτικού τομέα) πήγε στη ναυπηγοεπισκευαστική ζώνη της Ελευσίνας να μας πει ότι οι Έλληνες δουλεύουν πολύ. Αυτός ο άνθρωπος, που είναι και καθηγητής, δεν λέει το αυτονόητο αλλά επιμένει να χαιδεύει τα αυτιά των ηλιθίων με το να μην τους λέει ότι...

Αννούλα, το πρώτο όνομα στη νύχτα


Διαβάζοντας το έγγραφο σύμφωνα με το οποίο στο Υπουργείο Παιδείας δουλεύουν όλοι νύχτα, συμπεραίνει κανείς οτι η Αννούλα άνοιξε μπουζουκτσίδικο. 

Διότι μόνο στις μεγάλες πίστες  δουλεύουν νύχτα τόσοι πολλοί άνθρωποι:

Σωστή πρωτοβουλία των Δήμων Θέρμης-Λαγκαδά

Τον δικό τους κήπο θα μπορούν να αποκτήσουν όσοι είναι δημότες του δήμου Θέρμης και του δήμου Λαγκαδά.
 
Ο δήμος θα χωρίσει μία έκταση στη Νέα Ραιδεστό 15 στρεμμάτων σε ίσες επιφάνειες των 50 τ.μ. και θα τις διαθέσει σε 300 δικαιούχους δημότες. Δικαιούχοι είναι όλοι οι δημότες, αλλά θα δοθεί προτεραιότητα σε αδύναμες κοινωνικές ομάδες, όπως άποροι, πολύτεκνες και μονογονεϊκές οικογένειες. 

«Αν δεν το πει ο ίδιος, θα παρέμβω» είπε ο Μ.Παπαιωάννου για τον βουλευτή με το 1 εκατ. ευρώ

Παρέμβαση από τον υπουργό Δικαιοσύνης υπήρξε στο ζήτημα του βουλευτή που φέρεται να έβγαλε σε τράπεζα του εξωτερικού το ποσό του 1 εκατ. ευρώ.

Ο υπουργός Δικαιοσύνης Μιλτιάδης Παπαϊωάννου, είπε στη Βουλή ότι αν δεν απαντήσει ο ίδιος ο βουλευτής, τότε θα κληθεί να δώσει στη δημοσιότητα το όνομά του ο πρόεδρος της Αρμόδιας Αρχής.

Τόσο καιρό τους λέμε κερδοσκόπους... τώρα θα σκίσουμε τα ρούχα μας που μας υποβάθμισε η Fitch; Στα παπάρια μας

- Πλέον μας αξιολογεί με την ένδειξη χρεοκοπίας "C" από "CCC" που μας χαρακτήριζε προηγουμένως
- Αιτία της υποβάθμισης το κούρεμα των ομολόγων
- Η Fitch θεωρεί υποχρεωτική και όχι εθελοντική την ανταλλαγή των ομολόγων
- Μεγάλη πτώση στο Χρηματιστήριο εως -4%

Οι ρήτρες συλλογικής δράσης, το πιστωτικό γεγονός και το ομόλογο της 20ης Μαρτίου

Η πιθανή εφαρμογή της ρήτρας συλλογικής δράσης, εφόσον το ποσοστό συμμετοχής των ιδιωτών πιστωτών στο PSI δεν είναι υψηλό (πάνω από 66,6%), θα προκαλέσει πιστωτικό γεγονός (credit event) και θα οδηγήσει στην ενεργοποίηση των CDS.

Πάρτε χαρτομάντηλα και διαβάστε τη "συγγνώμη" του λαμόγιου

"Περίπου 17 χρόνια μετά τη “γέννηση” της ΙΜΑΚΟ, έφτασε για μένα η στιγμή του απολογισμού. Όχι όμως όπως την είχα φανταστεί. Διότι, σήμερα, αυτή η στιγμή είναι γεμάτη από κρίση, περίεργες στιγμές, αλλά και κανιβαλισμούς εναντίον μου".
Μετά από 17 χρόνια λειτουργίας ο Πέτρος Κωστόπουλος γράφει για το τέλος της IMAKO και κάνει τον απολογισμό του.
"Περίπου 17 χρόνια μετά τη “γέννηση” της ΙΜΑΚΟ, έφτασε για μένα η στιγμή του απολογισμού. Όχι όμως όπως την είχα φανταστεί. Διότι, σήμερα, αυτή η στιγμή είναι γεμάτη από κρίση, περίεργες στιγμές, αλλά και κανιβαλισμούς εναντίον μου.

Ναι, έκανα μαλακίες, αλλά το πάλεψα ως το τέλος – με ότι είχα και δεν είχα. Και για το μόνο που αισθάνομαι υπεύθυνος είναι για όσους εργάστηκαν να κρατήσουν ζωντανή την εταιρία. Νιώθω όμως ότι θα τα ξαναπούμε…

Δώστε αίμα στο λαό: Να δημοσιοποιηθεί το όνομα του βουλευτή που έβγαλε έξω 1 εκατ. ευρώ, ζητούν βουλευτές του ΠΑΣΟΚ

[Να δοθεί στη δημοσιότητα το όνομα του βουλευτή προκειμένου ο λαός να ξεχάσει την πείνα του για λίγο και να πάμε παραπέρα... εν τω μεταξύ ακόμα περιμένουμε το όνομα του υπουργού της ΝΔ που σύμφωνα με τον Καρχιμάκη έχει λογαριασμό 50, 80, 100, ή δεν ξέρω και γω πόσων εκατομμυρίων... συνεχίστε να τρώτε κουτόχορτο μια με τη Μέρκελ και μια με τον βουλευτή του 1 εκ... που αν υπάρχει πρέπει να είναι πολύ μαλάκ@@ που δεν τα έβαλε σε offshore όπως κάνουν τα πραγματικά λαμόγια και εμφανίζουν 5-6 βιβλιάρια σε ξένες τράπεζες με 10 και 20 ευρώ υπόλοιπο, αλλά δεν μας λένε την κίνηση των λογαριασμών ;)]

Αίτημα προς τον πρόεδρο της Βουλής Φιλ.Πετσάλνικο, με το οποίο ζητούν να κληθεί ο πρόεδρος της Επιτροπής για την Καταπολέμηση της Νομιμοποίησης Εσόδων από Εγκληματικές Δραστηριότητες Π. Νικολούδης και να δημοσιοποιήσει το όνομα του βουλευτή που έβγαλε στο εξωτερικό ένα εκατ. ευρώ, τον Μάιο του 2011, υπέβαλε ομάδα βουλευτών του ΠΑΣΟΚ.

12,5 εκ φόρους πλήρωσε η εκκλησία πέρσι... τα κοράκια όμως της "Τυποεκδοτικής" θα πούνε ότι είναι λίγα

Ἡ Ἐκκλησία τῆς Ἑλλάδος, ἐλπίζουσα ὅτι ὁ δημοσιογραφικός θόρυβος, ὁ ὁποῖος προκλήθηκε χθές σχετικῶς πρός τήν φορολόγηση τῆς Ἐκκλησίας, ὀφείλεται σέ ἔλλειψη λεπτομεροῦς ἐνημερώσεως ὅσων τόν προκαλέσαν, ἐπιθυμεῖ νά ἐνημερώσει δημοσίως ὅτι ἡ Ἐκκλησία τῆς Ἑλλάδος, οἱ Ἱερές Μητροπόλεις μέ τά ἐκκλησιαστικά τους ἱδρύματα, οἱ Ἱερές Μονές καί οἱ Ἐνορίες, οἱ ὁποῖες εἶναι ξεχωριστά μεταξύ τους νομικά πρόσωπα, καταβάλλουν κάθε χρόνο στίς κατά τόπους Δ.Ο.Υ. τίς παρακάτω νομοθετημένες φορολογικές ὑποχρεώσεις τους :

Δάκρυσε όλη η Ελλάδα με το δράμα της Τζένης και του Πέτρου... ειδικά οι "μαλάκ@@" που πληρώνουν τα χρέη τους!

“Μαζί στα εύκολα και στα δύσκολα” είναι ο τίτλος του κειμένου που έγραψε στο προσωπικό της blog η Τζένη Μπαλατσινού για το τέλος της Imako και τις δυσκολίες που περνά ο σύζυγός της Πέτρος Κωστόπουλος. Η γνωστή παρουσιάστρια στέκεται στο πλευρό του αγαπημένου της σε αυτήν τη κρίσιμη κατάσταση που βρέθηκε στα επαγγελματικά του μετά την κατάσχεση που ξεκίνησε χθες το πρωί στα γραφεία της Imako.

Δυσφορία ΔΝΤ για τις δηλώσεις Σόιμπλε

Δυσφορία για την δήλωση Σόιμπλε ότι "το ΔΝΤ θα συμμετέχει στο νέο πακέτο στήριξης της Ελλάδας με μόλις 13 δισ. ευρώ" εξέφρασε στον ΣΚΑΪ πηγή του Ταμείου.

Όπως είπε η πηγή στον ΣΚΑΪ "ο κ. Σόιμπλε έκανε μεγάλο λάθος ρίχνοντας στο τραπέζι αριθμούς...

Η Ελλάδα χρειάζεται «σχέδιο Μάρσαλ» δηλώνει ο πρόεδρος της ΕΤΕπ

«Σχέδιο Μάρσαλ» χρειάζεται η Ελλάδα, πέρα από το αναπόφευκτο πρόγραμμα λιτότητας, υποστηρίζει ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Τράπεζας Επενδύσεων Βέρνερ Χόιερ, σε συνέντευξή του στην γερμανική εφημερίδα «Handelsblatt» την Τετάρτη.

ΩΠΑ! Όταν σφίγγουν οι κώλοι ο Παπαδημούλης και ο ΣΎΡΙΖΑ λένε "θα επαναδιαπραγματευτούμε το μνημόνιο" :))

Το πλέον εύκολο είναι να κάνεις τον τζάμπα μάγκα και από τέτοιους η χώρα, δόξα το θεό, έχει μπόλικους. Μεταξύ αυτών και ο ΣΥΡΙΖΑ που θέλει να μείνει στο ευρώ αλλά με τους δικούς του όρους και γράφοντας τους κανόνες που ισχύουν για τους υπόλοιπους στα παπάρια του. Ανέξοδα όλοι λένε ΟΧΙ, όταν όμως η κουβέντα έρθει στο "Ωραία σήμερα λέμε ΟΧΙ, πες μας και τι θα κάνουμε αύριο", τότε οι κώλοι σφίγγουν και οι μάσκες πέφτουν:

Αυτή είναι η Νέα Τάξη Πραγμάτων

Είδηση από Γερμανική εφημερίδα:

Ο αριστερά είναι παιδεραστής, κακοποίησε σεξουαλικά παιδιά και κινδυνεύει να πάει...

Θα μας λείψει ο καρπαζοεισπράκτορας του Χατζηνικολάου! Κ. Μαρκόπουλος: "Δεν ψηφίζω τον εφαρμοστικό νόμο"

Εξέφρασα την προσωπική μου άποψη, στην οποία επιμένω, τόνισε στην Πρώτη Γραμμή της τηλεόρασης του ΣΚΑΪ ο ανεξάρτητος βουλευτής, διαγραφείς από τη ΝΔ, Κωνσταντίνος Μαρκόπουλος.

Μειώσεις μισθών δημοσίου λόγω παρακράτησης των μειώσεων από την εφαρμογή του ενιαίου μισθολογίου

Από τη μισθοδοσία του Απριλίου θα ξεκινήσει η παρακράτηση των αναδρομικών για τις μειώσεις μισθών που προβλέπει το ενιαίο μισθολόγιο σε υπαλλήλους του δημοσίου, για τους οποίους δεν έχει εφαρμοσθεί ακόμη το νέο μισθολογικό καθεστώς.

Ο εφαρμοστικός νόμος, που θα ψηφίσει και η ΝΔ, ανατρέπει τον προϋπολογισμό

Αν δεν το έχετε καταλάβει, ο εφαρμοστικός νόμος που κατατέθηκε χθες στη Βουλή είναι ένας νέος προϋπολογισμός κι έρχεται να αντικαταστήσει τον προϋπολογισμό που είχε συντάξει ο κ. Βενιζέλος και ο κ. Παπαδήμος πριν τα Χριστούγεννα, όταν μαζί με τη ΝΔ ψήφιζαν και μας διαβεβαίωναν ότι τα μέτρα για το 2012 έχουν ληφθεί και δεν χρειάζονται άλλα. Και μπορεί τα μισά απ' αυτά να είναι θετικά (περικοπές εκλογικών δαπανών, αντιδημάρχων, οργανισμών)... αλλά υπάρχουν και βαρβάτες αδικές (συντάξεις, παιδεία, άμυνα)

Ο νόμος – σκούπα που πρέπει να ψηφιστεί σε χρόνο ρεκόρ, ανατρέπει τα πάντα σε μια σειρά από θέματα. Μεταξύ άλλων προβλέπει:

Στα λόγια έμειναν τα συσσίτια των μαθητών

Στα λόγια έχει μείνει το πρόγραμμα σίτισης των μαθητών του υπουργείου Παιδείας, όπως κατήγγειλε στο ΣΚΑΪ και την εκπομπή Πρώτη Γραμμή ο Κώστας Καρυδάκης, πρόεδρος της Ένωσης Γονέων και Κηδεμόνων του Δήμου Αχαρνών.

Στο 66,6% το όριο για την ενεργοποίηση της ρήτρας συλλογικής δράσης

Στο 66,6% τίθεται το όριο για την ενεργοποίηση της ρήτρας συλλογικής δράσης στα ελληνικά ομόλογα, με την οποία το «κούρεμα» θα γίνει υποχρεωτικό για όλους τους ομολογιούχους, σύμφωνα με το νομοσχέδιο που κατατέθηκε την Τρίτη στη Βουλή.

Κούρεμα και για τα ομόλογα των φυσικών προσώπων, με πρόβλεψη αποζημίωσης

Σε καθολικό κούρεμα των ομολόγων που κατέχουν οι ιδιώτες επενδυτές για τη διαγραφή συνολικού χρέους ύψους 107 δισ. ευρώ προχωρεί η κυβέρνηση. Στο πρόγραμμα ανταλλαγής ομολόγων μετέχει κάθε τίτλος δανεισμού που εκδόθηκε ή την πληρωμή του οποίου εγγυήθηκε το Ελληνικό Δημόσιο, μεταξύ αυτών και τα ομόλογα που κατέχουν φυσικά πρόσωπα, δηλαδή ιδιώτες αποταμιευτές. Πρόκειται για μικροαποταμιευτές, που κατέχουν ομόλογα έως 100.000 ευρώ. Σύμφωνα με τον υπουργό Οικονομικών Ευ.Βενιζέλο, για την κατηγορία αυτή θα βρεθεί μηχανισμός αποζημίωσης.

Ξύλο μεταξύ Ελλήνων, που προσπάθησαν να βρούν το δίκιο τους και λαθρομεταναστών στην Κόρινθο

1,3.jpgΠεδίο μάχης έγινε ο παλιός σταθμός του ΟΣΕ στην Κόρινθο (φωτογραφία), με αποτέλεσμα μάλιστα να υπάρξουν και τραυματισμοί. Όλα ξεκίνησαν από την κλοπή μιας ταμειακής μηχανής και χρημάτων, από λαθρομετανάστες, οι οποίοι με την προκλητική ανοχή της ΕΛΑΣ, έχουν βρει καταφύγιο αλλά και ορμητήριο για εγκληματικές πράξεις, στα εγκαταλειμμένα βαγόνια. Ο γιός του θύματος της κλοπής, μετέβη με φίλους του στην περιοχή…

Δείτε το βίντεο από τη λεηλασία στο οπλοπωλείο

Δίνονται στη δημοσιότητα, μετά από σχετική Εισαγγελική Διάταξη, συνολικά 12 φωτογραφίες με τέσσερα στιγμιότυπα η κάθε μία, καθώς και το αντίστοιχο μαγνητοσκοπημένο οπτικό υλικό που λήφθηκε από το κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης καταστήματος - οπλοπωλείο στο κέντρο της Αθήνας.

"Κύριος" σήμερα ο Γιώργος: "Κατοχή" ήταν το σκληρότερό του... γιατί παραπέρα θα πέφτει πέο@

«Βάση της σχέσης μας προς την Ελλάδα είναι ο μεγάλος σεβασμός προς τον ελληνικό λαό και προς την ελληνική κυβέρνηση». είπε ο St. Seibert, Εκπρόσωπος της Γερμανικής κυβέρνησης...

Δωρεάν τρόφιμα στην πλατεία Αγ. Γεωργίου στην Πάτρα

Σε μία κίνηση αντίστοιχη με αυτή των παραγωγών της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης προχωρούν σήμερα οι παραγωγοί της Δ. Αχαΐας, οι οποίοι διαμαρτύρονται γιατί δεν έχουν αποζημιωθεί από τις καταστροφές που έχουν υποστεί και πουλούν τα προϊόντα πολύ φθηνά.

Στα ίχνη των ληστών του παλαιού Μουσείου της Αρχαίας Ολυμπίας

Κοντά στην ταυτοποίηση των ληστών του παλαιού Μουσείου της Αρχαίας Ολυμπίας φαίνεται πως έχουν φτάσει οι αστυνομικοί.

Τα χαρακτηριστικά τους ταιριάζουν απόλυτα με εκείνα των ληστών που είχαν διαπράξει προ τετραμήνου ληστεία σε κοσμηματοπωλείο της περιοχής.

Πρόκειται...

Οι ΓυφτοΣκόπιανοι θα τα δώσουν όλα στη Σύνοδο του ΝΑΤΟ! Kυβέρνηση θα έχουμε να τα αντιμετωπίσει;

«Με βέτο της Ελλάδας, η FYROM δεν μπαίνει στο ΝΑΤΟ». Ήταν η μοιραία φράση του Καραμανλή.Συνόδος κορυφής ΝΑΤΟ στο Βουκουρέστι, Απρίλιος 2008
Το εάν η Ελλάδα διασώθηκε ή το πρόβλημα πήρε απλώς αναβολή (αναστολή), μάλλον θα το δείξει η Ιστορία.

Προς το παρόν πάντως…

ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ: Ο… ΑΣΣΟΣ ΣΤΟ ΜΑΝΙΚΙ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ;

Άλλος για το… νέο ΕΑΜ; Να δημιουργήσει ένα «πλατύ αντιμνημονιακό, αντινεοφιλελεύθερο μέτωπο», το «νέο ΕΑΜ», όπως είχε πει παλαιότερα, φιλοδοξεί ο Α. Τσίπρας του ΣΥΡΙΖΑ και εντείνει τις επαφές του με διαγραφέντες βουλευτές του ΠΑΣΟΚ –που δεν ψήφισαν το Μνημόνιο-, με στελέχη του αριστερού πανεπιστημιακού κατεστημένου, με την ΕΛΑΔΑ των γηραλέων σταλινικών Μίκη Θεοδωράκη και Μανώλη Γλέζου, με τον μουσικοσυνθέτη Θ. Μικρούτσικο (πρώην υπουργό Πολιτισμού του Ανδρέα και αδερφό του… Big Brother, Ανδρέα Μικρούτσικο), το «Άρμα» του Δημαρά, και… λοιπές δημοκρατικές δυνάμεις. Στόχος του...
Η συνέχεια στο xryshaygh.wordpress.com

Το λογότυπο της Google έχει… ραδιοκύματα!

Το σημερινό λογότυπο της Google άλλαξε προς τιμήν Χάινριχ Χερτζ...

Αναθεωρείται προς τα πάνω ο στόχος για το έλλειμμα του 2012

Στο 6,7% «βλέπει» το έλλειμμα για το 2012 η Ελληνική κυβέρνηση από τον αρχικό στόχο για 5,4% , σύμφωνα με το σχέδιο νόμου που κατατέθηκε στην ιστοσελίδα της βουλής την Τρίτη.

Το πρωτογενές πλεόνασμα υπολογίζεται στο...

Ζεστό χρήμα για ΠΑΟΚ στους "16"

Πρόκληση αποτελεί για τον ΠΑΟΚ η ρεβάνς με την Ουντινέζε στην Τούμπα την ερχόμενη Πέμπτη (23/2). Μία ενδεχόμενη πρόκριση θα δώσει τεράστιο πρεστίζ και θα αποτελέσει σημείο αναφοράς στην ιστορία του συλλόγου. Ωστόσο, τα οφέλη δεν εξαντλούνται εκεί.

«Τουρκικά Φαρμακονήσι και Γαϊδουρονήσι» λέει Τούρκος βουλευτής

Τουρκικά εδάφη «από την εποχή του Σουλεϊμάν του Μεγαλοπρεπή» ισχυρίζεται πως είναι το Φαρμακονήσι και το Γαϊδουρονήσι, ο Τούρκος βουλευτής του ΜΗΡ Ερκάν Ακτσάι ο οποίος «εγκαλεί» μάλιστα τον Αχμέτ Νταβούτογλου, επειδή δεν αμφισβητεί την κυριαρχία στις νησίδες.

e-Επιλογές

Ενδιαφέρουσες αναρτήσεις φίλων:

Ελληνικό Super Puma στο Μαυροβούνιο (βίντεο)

Τη Δευτέρα, 13 Φεβρουαρίου 2012, η Πολεμική Αεροπορία (ΠΑ), απέστειλε ελικόπτερο Super Puma στο Μαυροβούνιο για παροχή βοήθειας, μετά από αίτημα του Υπουργείου Άμυνας της χώρας στο Υπουργείο Εξωτερικών της Ελλάδος. Από την Τρίτη, 14 έως και την Παρασκευή, 17 Φεβρουαρίου 2012 το ελικόπτερο της ΠΑ συμμετείχε στις ακόλουθες αποστολές:

Η κότα ο Κωστόπουλος βάζει τη Μπαλατσινού να βρίζει και να απειλεί αρχισυντάκτη της ΙΜΑΚΟ!!!


Κλίκ στην εικόνα για μεγέθυνση:

HSBC: Το ευρώ θα επιβιώσει - Σε 6 μήνες θα είναι ισχυρότερο και το δολάριο ασθενέστερο

Οι αγορές υποτιμούν τη δύναμη των ισχυρών της Ευρωζώνης

Εξαιρετικά αισιόδοξη για την πορεία του ευρωπαϊκού νομίσματος στο προσεχές μέλλον εμφανίζεται η HSBC. Όπως χαρακτηριστικά δηλώνει ο Stephen King, επικεφαλής οικονομολόγος του οίκου, εντός των ερχόμενων 6 μηνών το ευρώ θα ενισχυθεί σημαντικά έναντι του δολαρίου, καθώς οι ευρωπαϊκές χώρες έχουν θέσει σε τροχιά διόρθωσης τα δημοσιονομικά τους και καταβάλλουν σημαντικές προσπάθειες για τη μείωση των ελλειμμάτων τους.

Spiegel: «Παράφωνος» Έλβις ο Τσίπρας

Στα κόμματα της Αριστεράς στρέφει τα βέλη του αυτή τη φορά το γερμανικό περιοδικό Spiegel, με αφορμή τη δημοσκοπική τους άνοδο, στοχεύοντας ιδιαίτερα τον Αλέξη Τσίπρα, τον οποίο δεν διστάζει να παρομοιάσει με έναν «αποτυχημένο» Έλβις Πρίσλεϊ. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, τα σκληρά μέτρα λιτότητας πυροδότησαν τη μεγαλύτερη πολιτική αναταραχή στην Ελλάδα, μετά το τέλος της δικτατορίας το 1974. Αυτό που φαίνεται όμως να ανησυχεί την αρθρογράφο είναι η στροφή που καταγράφεται στις δημοσκοπήσεις των Ελλήνων πολιτών προς τα κόμματα της Αριστεράς.

Βίντεο με μούτζες ηλιθίων από την παρέλαση στα Γιάννενα

Ο κόσμος και η κοινωνία δεν αλλάζουν με μούτζες! Αλλάζουν με μόρφωση και δουλειά... και τα μαλακισμέ@@ που μουτζώνουν δεν διαθέτουν ούτε μόρφωση ούτε φυσικά έχουν προσφέρει ακόμα τίποτα στην κοινωνία... λες και τα άλλα σχολεία που πέρασαν και απλά γύρισαν το κεφάλι αλλού δεν έδειξαν τη δυσαρέσκειά τους....

ΤΩΡΑ! Οι Anonymous χάκαραν πάλι τη σελίδα του Υπ. Δικαοσύνης-Απειλούν ότι θα διαγράψουν τα χρέη των Ελλήνων στις τράπεζες!

Μα καλά, η Αστυνομία δεν ανακοίνωσε ότι συνέλαβε αυτούς που το έκαναν πριν μερικές μέρες; :))

Εδώ και λίγα λεπτά η σελίδα του ΥΠ. Οικονομικών έχει την παρακάτω εικόνα με το εξής μήνυμα:

Οι πολιτικοί πηδάνε ακόμη! Ρε τους... κερατάδες!

Στα πράσα πολιτικός (δικός μας, Έλληνας) που έκανε σεξ με τη γραμματέα του σε…κοντέινερ!!!

Χαμός γίνεται στα δημοσιογραφικά και πολιτικά γραφεία με την ιστορία «κορυφαίου» πολιτικού ο οποίος συνελήφθη να πρωταγωνιστεί σε σκηνή άγριου σεξ με τη γραμματέα του μέσα σε... κοντέινερ.