13 Δεκεμβρίου 2012

Μαρκόπουλος: Ο Καμμένος κατασκεύασε και άφησε το non paper στην Προεδρία

[Είπε και ότι δεν επιστρέφει στη ΝΔ! Γιατί είδε να τον καλεί κανείς; Μακάρι να κάνουν ένα κόμμα κι αυτοί, δορυφόρο της ΝΔ αλλά τουλάχιστον να κάνουν 5 σοβαρές προτάσεις και όχι σαν το τσίρκο των ΑΕροψεκασμένων]

Σοβαρές καταγγελίες έκανε ο πρώην, πλέον, βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων για την υπόθεση με το non paper που εστάλη στην Προεδρία της Δημοκρατίας κατηγορώντας ευθέως τον Πάνο Καμμένο ότι είναι εκείνος που το συνέταξε και το άφησε στον Κάρολο Παπούλια.

«Είμαι πεπεισμένος ότι ο Πάνος Καμμένος άφησε το non paper στην Προεδρία. Κατασκεύασε το έγγραφο σε μια γραμματεία στρατηγικού σχεδιασμού για την οποία εμείς δεν γνωρίζαμε» δήλωσε στο ΣΚΑΪ ο Κώστας Μαρκόπουλος για τον επικεφαλής των Ανεξάρτητων Ελλήνων.

Πρόσθεσε ακόμη ότι ο Πάνος Καμμένος διαπραγματευόταν τότε με Νέα Δημοκρατία, ΠΑΣΟΚ ενδεχομένως και το ΣΥΡΙΖΑ με στόχο να μπει στην κυβέρνηση χωρίς ωστόσο να γνωρίζουν κάτι τα υπόλοιπα στελέχη των νεξάρτητων Ελλήνων.

«Τότε τον πιστέψαμε, αλλά τώρα είμαι πεπεισμένος ότι το non paper το κατασκεύασε ο ίδιος» ήταν τα λόγια του Κώστα Μαρκόπουλου.

Αναφορικά με τις φήμες περί επιστροφής του στη Νέα Δημοκρατία ο Κώστας Μαρκόπουλος ξεκαθάρισε «όχι βέβαια, δεν επιστρέφουμε στη Νέα Δημοκρατία», ενώ έκανε και μια παρατήρηση με νόημα και πολλούς αποδέκτες.

«Αυτή τη στιγμή υπάρχουν στο Κοινοβούλιο πολλοί μεμονωμένοι βουλευτές εξαιρετικά ανήσυχοι και αυτοί έχουν περισσότερο ενδιαφέρον από μια επιστροφή στη Νέα Δημοκρατία» ήταν τα λόγια του Κώστα Μαρκόπουλου.

Πηγή: Μαρκόπουλος: Ο Καμμένος κατασκεύασε και άφησε το non paper στην Προεδρία | iefimerida.gr http://www.iefimerida.gr/node/81376#ixzz2ExecJRge