21 Νοεμβρίου 2012

Γελάνε οι Ιταλοί με τον Τράγκα (βίντεο)

Την "τιμητική της" είχε η Ελλάδα στην ιταλική εκπομπή Ballaro που προβάλλεται από το τρίτο κρατικό κανάλι της ιταλικής τηλεόρασης, αλλά και από το διαδίκτυο. Τα θέματα της εκπομπής είναι η Ευρωπαϊκή κρίση, η οικονομική κρίση στην Ελλάδα και η κρίση που φαίνεται να πλησιάζει την Ιταλία.
«Αυτή είναι η Ελλάδα μετά την παρουσία της τρόικας για δύο χρόνια» αναφέρει ο εκφωνητής. Ο λόγος του συνοδεύεται από πλάνα ανθρώπων που περιμένουν στην ουρά για να προμηθευτούν τρόφιμα από την Χρυσή Αυγή.
«Περιμένουν στην ουρά για να πάρουν τρόφιμα. Τρόφιμα που μοιράζει η Χρυσή Αυγή», αναφέρει χαρακτηριστικά ο δημοσιογράφος.

Ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Ηλίας Παναγιώταρος εξηγεί στου Ιταλούς απεσταλμένους ότι το κόμμα του εκπροσωπεί τους Έλληνες εθνικιστές:

«Ο Ναζισμός τελείωσε το 1945, σήμερα βρισκόμαστε στο 2012 και τα προβλήματα είναι διαφορετικά. Είμαστε Έλληνες εθνικιστές. Όπως εσείς στην Ιταλία έχετε τους Φασίστες, εδώ έχουμε τους Έλληνες εθνικιστές», ακούγεται να λέει.

Μέρος του ρεπορτάζ αναφέρεται στον Γιώργο Τράγκα και στις εκπομπές του:

«Αυτό είναι το σήμα αρχής δημοσιογραφικής εκπομπής. Διακρίνονται Ναζιστικά στρατεύματα και η Άνγκελα Μέρκελ να παρελαύνουν στην Αθήνα», αναφέρει ο εκφωνητής και λίγο αργότερα ο Γιώργος Τράγκας μιλώντας στον απεσταλμένο της ιταλικής τηλεόρασης συγκρίνει την παρούσα κατάσταση της Ελλάδας με τα χρόνια της Κατοχής.