28 Νοεμβρίου 2012

Μανία Βενιζέλου να διπλασιάσει τα ποσοστά της Χρυσής Αυγής

Πρωτοβουλία ώστε να κηρυχθεί εκτός νόμου η Χρυσή Αυγή αναλαμβάνει –σύμφωνα με πληροφορίες του real.gr– ο Ευάγγελος Βενιζέλος.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ βρίσκεται προσωπικά σε επαφή και με άλλους συνταγματολόγους, ώστε να εξευρεθεί και να οριστικοποιηθεί η φόρμουλα της πρότασής του.

Το στίγμα των προθέσεών του, μάλιστα, έδωσε χθες, μιλώντας σε κομματική σύσκεψη και λέγοντας τα εξής: «Έχουμε να αντιμετωπίσουμε ένα οξύτατο φαινόμενο ρατσιστικής, φασιστικής, ξενοφοβικής βίας. Έχουμε στη Βουλή ένα αντισυνταγματικό κόμμα που είναι η Χρυσή Αυγή, ναζιστικό, φιλοχουντικό, προκλητικό. Εδώ η Δημοκρατία είναι αντιμέτωπη με τον πυρήνα της. Γιατί είναι ανεκτική και γενναιόδωρη η Δημοκρατία, αλλά πρέπει και να αμύνεται. Κι όταν έχεις απέναντί σου ένα αντισυνταγματικό κόμμα, πρέπει να βρεις τρόπους να αντιμετωπίσεις το φαινόμενο αυτό».

Στον Ευ. Βενιζέλο απάντησε ο Νίκος Μιχαλολιάκος μέσω του ιστοτόπου ethnikismos.net, τονίζοντας ότι το μόνο που μπορεί να πετύχουν όσοι επιδιώκουν να τεθεί εκτός νόμου η Χρυσή Αυγή είναι να διπλασιάσουν τα ποσοστά της.



Πηγή: real.gr