25 Νοεμβρίου 2012

Πάγκαλος: "Έπρεπε να διώξουν τον ρατσιστή, σεξιστή Τατσόπουλο με τις κλωτσιές" (βίντεο)

Σφοδρή επίθεση στον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Πέτρο Τατσόπουλο, εξαπέλυσε ο πρώην υπουργός Θεόδωρος Πάγκαλος, μιλώντας σε πρωινή εκπομπή του MEGA.

Αφορμή αποτέλεσε η περίφημη πια φράση του Π. Τατσόπουλου για τη Χρυσή Αυγή και τις σεξουαλικές του επιδόσεις.
Ο Θ. Πάγκαλος εκτίμησε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ, θα έπρεπε να διαγράψει τον Π. Τατσόπουλο, καθώς οι απόψεις του μας γυρνάνε χρόνια πίσω.

"Η κοινωνία έχει προοδεύσει. Το να βγαίνουν τέτοιου είδους απόψεις, μαζί με άλλες απόψεις που κατά σύμπτωση εκφράζονται μαζί με απόψεις που δεν αναγνωρίζουν την ιδιότητα του ανθρώπου στους μετανάστες, στους μαύρους, τους κίτρινους κλπ, είναι κάτι που με στενοχωρεί", είπε χαρακτηριστικά.

Ο κ. Πάγκαλος τόνισε ότι υπάρχει ένα κίνημα λαϊκισμού, ο οποίος παίρνει διάφορες μορφές και για να στηρίξει την άποψή του, αναφέρθηκε στο παράδειγμα των γηπέδων, όπου ακούγονται συνθήματα σεξουαλικής φύσης.

"Όλα αυτά τα συνθήματα, έχουν χαρακτηριστικό ότι υποτιμούν τη γυναίκα ως κατώτερο ον και τη σεξουαλική πράξη τη μεταβάλλουν σε μία πράξη βίας του άνδρα επί της γυναίκας. Αυτός ο συγγραφέας και διανοούμενος, της προοδευτικής αιχμής του πολιτικού μας βίου, που είναι ο ΣΥΡΙΖΑ και ένθερμος υποστηρικτής του Τσίπρα, είπε αυτό το πράγμα", είπε ο κ. Πάγκαλος και πρόσθεσε:

"Είναι πάρα πολύ σοβαρό ότι αυτός ο άνθρωπος είπε αυτό το πράγμα και δεν τον πέταξαν με τις κλωτσιές από την κοινοβουλευτική τους ομάδα".