26 Οκτωβρίου 2012

Έρχεται Βερίκοκο... Ποιον -πρώην κολλητό του δημοσιογράφο- βρίζει ο Τσοχατζόπουλος;

Μπορεί να γνωρίζει πολλά αλλά προτιμά να τα κρατά κρυφά ο Άκης Τσοχατζόπουλος, καθώς ξέρει πως αν μιλήσει θα επιβαρύνει και τη δική του θέση.

Έτσι, αρκετοί που ευεργετήθηκαν από εκείνον όταν ήταν υπουργός του ΠΑΣΟΚ, τώρα παριστάνουν εκ του ασφαλούς τους τιμητές και τους κατηγόρους του.

Το περιστατικό που περιγράφεται σήμερα στη στήλη «Στίγμα» της εφημερίδας «Τα Νέα» είναι ενδεικτικό του τι γνωρίζει αλλά δε λέει ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ.

Χαρακτηριστικά το δημοσίευμα αναφέρει: «Ο Άκης παρακολουθούσε ένα βράδυ στην τηλεόραση ένα τοκ σόου. Και εκεί που άκουγε τους ομιλητές ήρεμος, και με τη φυσική ευγένεια που τον διακρίνει, ξαφνικά εξερράγη και άρχισε να ωρύεται. Τι είχε συμβεί; Στο πάνελ της εκπομπής, μετείχε και δημοσιογράφος, φίλος του. Και όχι μόνο φίλος του, αλλά και ευεργετηθείς από αυτόν. Ο τύπος είχε συστήσει την εποχή της παντοδυναμίας του Άκη, εταιρεία με την οποία έκανε -και αυτός- προμήθειες εξοπλισμών για τις Ένοπλες Δυνάμεις. Δεν περιγράφονται, μου είπαν, οι ύβρεις που εκτόξευσε ο Άκης, ακούγοντάς τον να τον καταγγέλλει ως μία από τις αιτίες της κατάρρευσης του ΠΑΣΟΚ».