11 Οκτωβρίου 2012

Οργισμένη ανακοίνωση νεολαίας των Βορειοηπειρωτών για το κομμούνι που είδε "φασιστικά σήματα"

Τελικά όπως γράψαμε από την πρώτη στιγμή, το "φασιστικό" σήμα που κατήγγειλε χτες ο κομμουνιστής συνδικαλιστής της ΓΣΕΕ ότι είχε πάνω του ο αστυνομικός της ομάδας ΔΙΑΣ, δεν ήταν αλλο από την σημαία της αυτόνομης Βορείου Ηπείρου!

Το γεγονός έπεσε στην αντίληψη της νεολαίας των Βορειοηπειρωτών που εξέδοσαν την εξής ανακοίνωση:


"Στοχοποιούν αστυνομικό επειδή είχε τη σημαία της Βορείου Ηπείρου - Παραπέμπει σε φασιστικές ομάδες λέει ο καταγγέλλων συνδικαλιστής "ιατρός" της ΓΣΣΕ

Αίσθηση προκαλεί για ακόμη μια φορά η προσπάθεια κάποιων να ταυτίσουν τα ιερά σύμβολα της Βορείου Ηπείρου, όπως είναι η σημαία της αυτονομίας με τον δικέφαλο, με τον φασισμό και κάθε τι ακροδεξιό.

Ο ιατρός και γενικός γραμματέας του Σωματείου εργαζομένων του Νοσοκομείου «Άγιος Σάββας», Κώστας Καταρχιάς, κατήγγειλε στη σημερινή συνέλευση της ΓΣΕΕ, ότι ο Αστυνομικός της ομάδας ΔΙΑΣ που τον προσήγαγε χθες, κατά τη διάρκεια της διαμαρτυρίας στο Σύνταγμα, δεν έφερε διακριτικά που παραπέμπουν στο εν λόγω Αστυνομικό Σώμα, αλλά «σε φασιστικές ομάδες» (!!!). Τα "φασιστικά" διακριτικά, όπως φαίνεται και στη φωτογραφία δεν είναι τίποτα άλλο από την σημαία της Βορείου Ηπείρου. Μας την απαγορεύουν οι Αλβανοί, μας την απαγορεύουν και οι Έλληνες όπως φαίνεται... Ε, όχι!
Δεν γνωρίζουμε τι σχέση μπορεί να έχει ο αστυνομικός που στοχοποιεί ο κ. Καταρχιάς με "φασιστικές ομάδες", όμως όποιος "Καταρχιάς" θα προσπαθήσει να περιθωριοποιήσει το Βορειοηπειρωτικό ταυτίζοντας το με τον "φασισμό-ναζισμό" θα μας βρει απέναντί του!

Μακάρι κάθε Έλληνας να βαστούσε στην καρδιά του την σημαία της σκλαβωμένης Βορείου Ηπείρου!" καταλήγει...