03 Οκτωβρίου 2012

Γιατί και ποιος έδιωξε τον Χατζηνικολάου από την ΟΝΝΕΔ;

Λοιπόν επειδή πολύ μας έχει ζαλίσει τον έρωτα ο Χατζηνικολάου, ας μοιραστούμε μαζί σας μια ιστορία, όπως μας τη διηγείται συναγωνιστής του ΟΝΝΕΔίτης και ξέρει πολύ καλά ο τότε Πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ:


Ο Νίκος Χατζηνικολάου, γιος πολιτικού στελέχους της ΝΔ, ήταν από νεαρή ηλικία οργανωμένος στο κόμμα. Ήταν υπεύθυνος ΜΑΚΙ και αργότερα στην εκτελεστική της ΟΝΝΕΔ κατά τα πέτρινα χρόνια. Ήταν τότε που έκανε ταξίδια σε όλη την Ελλάδα και δήλωνε ότι “τις συγκεντρώσεις των αριστερών πρέπει να τις σπάμε δυναμικά! ... Δηλ. με ξύλο (Μη γελάτε! Έτσι έλεγε!). Κάποτε όμως, ο Νίκος, πάντα "καλό παιδί", ηχογράφησε σε κασέτα συναγωνιστή του να κάνει κριτική στον αρχηγό του κόμματος κατά τη διάρκεια συζήτησης σε μια ΟΝΝΕΔίτικη παρέα. Άρχισε λοιπόν να παίζει την κασέτα αριστερά και δεξιά μέχρι που κάποια στιγμή ο τότε Πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ τον κάλεσε στο γραφείο του και του είπε: “Δύο δρόμους έχει για σένα η ζωή. Αφήνεις την κασέτα και παραιτείσαι, ή ανοίγεις το παράθυρο και πέφτεις από εδώ απ’ τον τέταρτο.”

Έτσι ο Χατζηνικολάου εξορίστηκε από το κόμμα της ΝΔ... έκτοτε βγάζει, σε κάθε ευκαιρία, την πίκρα του που έχασε την πολιτική καριέρα... κρίμα πάντως για την καριέρα που έχασε... απ' ότι έδειξε η μετέπειτα πορεία του θα γινόταν λαμπρός πολιτικός στην Ελλάδα