01 Οκτωβρίου 2012

Πάλι ψέμματα ο ΠΑΠ!! Τον Ιούνιο του 2011 απαντούσε στη Βουλή ότι δεν υπάρχει λίστα (Λαγκάρντ)



Μείζον πολιτικό και ηθικό ζήτημα εγείρεται για τον πρώην Υπουργό Οικονομικών Γ.Παπακωνσταντίνου, σχετικά με την πρόσφατη απάντησή του για το χαμένο CD με τα ονόματα χιλιάδων Ελλήνων καταθετών σε ελβετικές τράπεζες. Κι ενώ πριν από λίγες ημέρες ο κ.Παπακωνσταντίνου προέβη σε δήλωση με την οποία γνωστοποιούσε ότι μέρος της λίστας δόθηκε στον τότε επικεφαλής του ΣΔΟΕ Γ.Καπελέρη, προφανώς πριν από τις 6 Μαΐου του 2011 οπότε και ο κ.Καπελέρης αντικαταστάθηκε από τον κ. Διώτη, έγγραφο από τη Βουλή που έρχεται σήμερα στο φως δείχνει ότι τότε έλεγε ψέμματα.

Κι αυτό γιατί ένα μήνα μετά την αντικατάσταση Καπελέρη, στις 6 Ιουνίου του 2011 απαντώντας σε σχετική ερώτηση βουλευτών του ΠΑΣΟΚ ο κ.Παπακωνσταντίνου υποστήριζε ότι το ΣΔΟΕ δεν έχει στην κατοχή του καμία τέτοια κατάσταση. Όπως λένε σήμερα βουλευτές του ΠΑΣΟΚ ο κ. Παπακωνσταντίνου ή το 2011 έλεγε αλήθεια ή με την προ τριών ημερών δήλωσή του. Γιατί να έλεγε αλήθεια και τότε και τώρα ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ.

Υ.Γ: Ο πρώην Υπ.Οικονομικών αναμένεται να υποστηρίξει ότι στον κ.Καπελέρη είχε απλά δώσει κάποια ονόματα προς έρευνα γι'αυτό και στη Βουλή απάντησε ότι το ΣΔΟΕ δεν είχε λίστα. Αλλά και τα ονόματα μέρος της λίστας δεν είναι;



parapolitika.gr