11 Σεπτεμβρίου 2012

Άγριο ξύλο Πάκη σε ΚΑσιδιάρη στη Βουλή... καταχειροκριτήθηκε από τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ... τον συνεχάρη και ο Κωνσταντοπούλου

[Ο πλέον ξεφτιλισμένος βουλευτής εξέφρασε με λίγα λόγια την άποψη ότι δεν πρέπει να μας απασχολεί αν υπάρχει η δεν υπάρχει παρανομία, αν υπάρχει και κανείς δεν ασχολείται πρέπει να συνεχίσει να υπάρχει... αντί να πει: "Βάλτε την αστυνομία να κάνει τη δουλειά της για να μην έχει με τι να ασχοληθεί ο Κασιδιάρης"... αλλά αν όλοι αυτοί είχαν μυαλό δεν θα πηγαίναν άπατοι ούτε θα φοβόντουσαν να κυκλοφορήσουν στον κόσμο]

Απίστευτα πράγματα πριν από λίγο στη Βουλή με τον Προκόπη Παυλόπουλου να εξαπολύει σφοδρή επίθεση στον Ηλία Κασιδιάρη χαρακτηρίζοντας χυδαιότητα τα όσα είπε και να καταχειροκροτείται από τα έδρανα του ...ΣΥΡΙΖΑ.
Παίρνοντας το λόγο στην Επιτροπή Δημόσιας Διοίκησης ο πρώην Υπουργός της Νέας Δημοκρατίας χαρακτήρισε χυδαιότητα όσα υποστήριξε ο κ. Κασιδιάρης πως η Χρυσή Αυγή θα είναι εκεί όπου η Πολιτεία δεν εφαρμόζει τον νόμο.

"Είναι χυδαιότητα να ακούγεται από βουλευτή ότι αφού δεν μπορεί να ασκήσει έλεγχο το εκτελεστικό όργανο θα το κάνω εγώ.

Σε λίγο επειδή το κράτος δεν μπορεί να ελέγξει τους λαθρομετανάστες θα ζητούν ταυτότητα από τους μελαψούς Έλληνες για να δουν αν όντως είναι Έλληνες. Θα μπαίνουν στα σπίτια για να δουν αν εφαρμόζεται ο νόμος.

Η μεθοδολογία και η ιδεολογία τους είναι η ίδια με τα τάγματα εφόδου του Ερνστ Ρεμ (σ.σ Γερμανού αξιωματικού και στενού φίλου του Χίτλερ). Πρέπει να ακουστούν αυτά τα πράγματα.

Δεν γίνεται να βλέπουμε με συμπάθεια τέτοια φαινόμενα. Δεν γίνεται να σιωπούμε.

Και με τη σιωπή μας μόνο διαπράττουμε το έγκλημα της ανοχής" είπε ο κ.Παυλόπουλος καταχειροκροτούμενος από τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ με πρώτη την Ζωή Κωνσταντοπούλου. Λίγη ώρα αργότερα μάλιστα η κα Κωνσταντοπούλου έδωσε συγχαρητήρια στον κ.Παυλόπουλο για το σθένος και το θάρρος του να αντισταθεί σε όσους επιχειρούν να καταλύσουν το δημοκρατικό μας πολίτευμα.