21 Σεπτεμβρίου 2012

Προσπάθησε ο Άδωνις αλλά τα ζώα έχουν καταλάβει ότι δεν είμαστε σοβαρό κράτος και ο καθένας μπορεί να ξεφτιλίζει τον Πρωθυπουργό (βίντεο)

Tηλεοπτική αντιπαράθεση είχε ο Άδωνις Γεωργιάδης με τον πρόεδρο των Μουσουλμάνων, Ναΐμ Ελγαντούρ, σχετικά με τη δήλωση του τελευταίου ότι ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς είναι ρατσιστής. «Θα πρέπει να ντρέπεστε» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Γεωργιάδης και πρόσθεσε ότι με αυτές τις δηλώσεις «ρίχνετε λάδι στη φωτιά σε μία περίοδο πολύ δύσκολη».

Από τη μεριά του, ο πρόεδρος των Μουσουλμάνων, είπε ότι «Δεν χρωστάω σε κανέναν για να πω ψέματα». Η κόντρα δεν σταμάτησε εκεί, αλλά η κουβέντα φούντωσε όταν ο πρόεδρος είπε ότι «Εδώ είναι η πατρίδα μου. Δεν είναι εδώ η πατρίδα των λαθρομεταναστών». Ο κ. Γεωργιάδης δεν το αμφισβήτησε ρώτησε όμως επίμονα εάν η Ελλάδα είναι και πατρίδα όσων έχουν εισέλθει παράνομα.

Ο πρόεδρος των Μουσουλμάνων συμφώνησε ότι δεν είναι και τότε ο βουλευτής της ΝΔ τον ρώτησε γιατί αποκάλεσε ρατσιστή τον κ. Σαμαρά καθώς ο πρωθυπουργός είχε μιλήσει μόνο για τους λαθρομετανάστες. Απάντηση δεν έλαβε και επανέλαβε αρκετές φορές τη φράση: «Ζήτησε συγνώμη από τον πρωθυπουργό. Είναι πολύ επικίνδυνο αυτό που είπατε».



paraskhnio.gr