21 Σεπτεμβρίου 2012

Αντώνη αφού ο Σίμος δεν μπορεί, τι θα κάνεις με το ΑΠΕ; Με τον ΠΑΣΟΚο το Μάτσικα του Πεταλωτή θα ξεχειμωνιάσουμε;

Τα άκουσε για τα καλά από τον εκπρόσωπο των εργαζομένων στο ΔΣ του ΑΠΕ , ο Πρόεδρος του ο Ηλίας Ματσικας, που δεν λέει να εγκαταλείψει την "χρυση" καρεκλα του. Κι ας του το ζητάνε από την κυβέρνηση. Κι ας μην βρίσκει στήριξη ούτε από το ΠΑΣΟΚ. Κι ας έχει κλείσει τα συντάξιμα χρόνια. Επιμένει να μένει στην θέση του αφήνοντας το Πρακτορείο να καταρρέει, όπως του είπε και ο εκπρόσωπος των εργαζομένων στο Διοικητικό Συμβούλιο.

Αυτός πάντως έκανε πως δεν άκουσε τίποτα και έβγαλε μια ανακοίνωση που λέει τα…επιτευγματα του στο ΑΠΕ. Ανακοίνωση που ούτε η κολλητή του , ο "θηλυκός Κασιδιάρης", δεν πιστεύει.

Για να δούμε πότε θα αποφασίσει ο Αντώνης Σαμαράς να δώσει λύση στο πρόβλημα, αφού όπως φαίνεται ο αρμόδιος υπουργός Σίμος Κεδίκογλου…δεν έχει χρόνο να ασχοληθεί με το πρόβλημα.

Στο ΑΠΕ πάντως δεν φαίνεται να λειτούργει τίποτε και ότι λειτούργει, γίνεται επειδή υπάρχουν και ορισμένοι φιλότιμοι εργαζόμενοι…

Τελικά , έτσι όπως το πάνε θα το κλείσουν στην πράξη το κρατικό ειδησεογραφικό πρακτορείο.

Ήδη πάντως φαίνεται ότι άρχισαν οι αποχωρήσεις. Πληροφορίες λένε ότι αποχώρησε αλλος κολλητός του Γενικού Διευθυντή από την εποχή του ΔΟΛ, γιατί όπως υποστηρίζει του έκαναν πόλεμο….. Ποιοι και γιατί μόνον ο ίδιος το ξέρει… Έκτος και είναι και αυτό οι συνηθισμένες “κατινιές” και “μαρικιες” που τα τελευταία χρόνια κυκλοφορούν καθημερινά στο ΑΠΕ.