Γεύτηκαν στο πετσί τους την αραβική άνοιξη: Νεκρός ο αμερικάνος Πρέσβης και 3 υπάλληλοι της πρεσβείας στη Βεγγάζη!!

Τελικά δεν είναι ένας αλλά 4 οι νεκροί αμερικάνοι από την επίθεση ενόπλων και την πυρπόληση της αμερικάνικης πρεσβείας στη Βεγγάζη της Λιβύης. Το σπουδαιότερο βέβαια είναι ότι μεταξύ των δολοφονηθέντων είναι και ο αμερικάνος Πρέσβης που στη φώτο τον βλέπετε να χαιρετάει τον ισλαμοφασίστα νέο Πρόεδρο της Λιβύης. Μέχρι στιγμής οι ΗΠΑ δεν έχουν αντιδράσει αλλά το πιθανότερο είναι να χώσουν στο Γκουαντάναμο αυτούς που γύρισαν το βίντεο και βοήθησαν να αποκαλυφθούν οι μάσκες των ισλαμοφασιστών.. Δείτε το βίντεο από την επίθεση, για την οποία στάθηκε αφορμή το βίντεο που βάλαμε πριν λίγο και "προσβάλλει" τον Μωάμεθ σύμφωνα με τους ισλαμοφασίστες:


Γεύτηκαν στο πετσί τους την αραβική άνοιξη: Νεκρός ο αμερικάνος Πρέσβης και 3 υπάλληλοι της πρεσβείας στη Βεγγάζη!! Γεύτηκαν στο πετσί τους την αραβική άνοιξη: Νεκρός ο αμερικάνος Πρέσβης και 3 υπάλληλοι της πρεσβείας στη Βεγγάζη!! Reviewed by Dexi Extrem on 13:34 Rating: 5

1 σχόλιο:

  1. Προβλέπω σε 10 χρόνια, με τα μυαλά που έχει ο Δένδιας και οι μέλλοντες Δένδιες, τα ίδια να γίνονται και στην ελλάδα με τους ισλαμοφασίστες που έχουμε γεμίσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή