27 Ιουλίου 2012

Δεν παλεύεται η μαλακ@@ στο διαδίκτυο: Ρε ηλίθιοι πατριώτες του κώλου η Keller δεν έχει γράψει τίποτα στο twitter!!

Από το πρωί μας έχουν γκαστρώσει ότι η γερμανίδα σημαιοφόρος Natascha Keller έγραψε στο twitter της κάτι που ονειρεύτηκαν χθες βράδυ οι ηλίθιοι πατριώτες του κώλου που είναι τόσο μίζεροι που νομίζουν ότι όλη η υφήλιος ασχολείται μαζί τους και τους βρίζει... η πλάκα είναι ότι η Keller...
έχει να γράψει στο Twitter μέρες μιας και είναι συγκεντρωμένη στις προπονήσεις προκειμένου να επαναλάβει το κατόρθωμα του 2004 και να πάρει το χρυσό...

Δείτε τι γράφει το πρώτο θέμα:

Ένα θέμα εκ του μη όντος τείνει να δημιουργηθεί την Παρασκευή στο Διαδίκτυο, με τη διασπορά «δήθεν» είδησης, που αναφέρει ότι η σημαιοφόρος της γερμανικής αποστολής στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου, Νατάσα Κέλερ, έγραψε στο λογαριασμό της στο Twitter ένα προσβλητικό σχόλιο για την Ελλάδα.

Συγκεκριμένα, η Κέλερ φέρεται να έγραψε ότι «το Ολυμπιακό Χωριό έχει γεμίσει με ξυπόλυτους Έλληνες αθλητές. Τους βλέπουμε και κάνουμε τους μαλ..., για να μην μας ζητήσουν δανεικά».

Όπως είναι φυσικό, τόσο στο φερόμενο ως λογαριασμό της Νατάσα Κέλερ στο Twitter όσο και στη σελίδα που έχουν δημιουργήσει οι φίλοι της στο Facebook, δεν υπάρχει κανένα τέτοιο σχόλιο. Η ίδια η αθλήτρια του χόκεϊ, μάλιστα, δεν διατηρεί προσωπικό λογαριασμό στο Twitter.
Απολαύστε τώρα και έγκυρη ενημέρωση: