02 Ιουνίου 2012

ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΧΗΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΜΠΛΕΞ ΤΩΝ ΑΝΕΛ: ΠΡΩΤΟΣ Ο ΣΥΡΙΖΑ ...ΠΡΟΤΙΜΩ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ!!!

[Ο  ΧΗΤΟΣ που ακόμα ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΜΗΝΥΣΗ στον ΕΤ που τον είπε πράκτορα της ΕΥΠ...]

Στο χθεσινοβραδινό ΜΑΚΕΛΕΙΟ του Στέφανου Χίου στο ΕΧΤΡΑ 3 ο υποψήφιος με τους Ανεξάρτητους Έλληνες και αστυνομικός συντάκτης Bασίλης Χήτος (στη φώτο δίπλα στον Τέρενς  με το μπλουζάκι Burberry που αγόρασε από την αργομισθία των 56.000 ευρώ), ομολόγησε ON CAMERA : "Πρώτο κόμμα να είναι ο ΣΥΡΙΖΑ", "Προτιμώ τον Τσίπρα από τον Σαμαρά".

       Στο στούντιο παρευρισκόταν ο γνωστός ποινικολόγος Παύλος Σαράκης, υποψήφιος Βουλευτής με την ΝΔ στη Β΄Αθηνών , ο οποίος άδραξε την ευκαιρία και με επιθετικό ύφος κατηγόρησε τους Ανεξάρτητους Έλληνες για ΔΕΚΑΝΙΚΙ του ΣΥΡΙΖΑ!


     Με την χθεσινή παρουσία του ο Βασίλης Χήτος εξέθεσε τον εαυτό του και το κίνημα των Ανεξάρτητων Ελλήνων. Έγκυρες πηγές μας πληροφορούν ότι ψηφοφόροι "ΕΣΠΑΣΑΝ" τα τηλέφωνα στα κεντρικά γραφεία του κινήματος που ζητούσαν οργισμένοι εξηγήσεις για το ποια είναι η επίσημη θέση του κινήματος για μετεκλογική συνεργασία με το ΣΥΡΙΖΑ.



    Στο χθεσινό ΜΑΚΕΛΕΙΟ κατά κοινή ομολογία κέρδισε τις εντυπώσεις ο Παύλος Σαράκης, ο οποίος, από απολογούμενος για την πρόσφατη μετακίνησή του στη ΝΔ βρέθηκε ΚΑΤΗΓΟΡΟΣ των Ανεξάρτητων Ελλήνων. Αλγεινή εντύπωση προκάλεσε με την εν γένει συμπεριφορά του ο Βασίλης Χήτος ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες ακόμη ΔΕΝ έχει υποβάλλει ΜΗΝΥΣΗ κατά της εφημερίδος Ελεύθερος Τύπος, που τον κατηγόρησε για ΕΜΜΙΣΘΟ συνεργάτη της ΕΥΠ.

http://omertanewsgr.blogspot.gr/2012/06/blog-post_2323.html