03 Μαΐου 2012

Πάρτυ Άδωνι όταν πετυχαίνει ΑΕροψεκασμένο! Χθες ήταν η σειρά του ταλαίπωρου Μελά, που ζητούσε 400.000 ευρώ αναδρομικά από τον ελληνικό λαό, να τις "φάει" (βίντεο)

Ενώ χθες στο Extra3 ηταν καλεσμένος και ο Τέρενς της αργομισθίας των 56.000 ευρώ, προτίμησε να κρυφτεί και μάλιστα έστειλε τον παππού Μελά να μας πει πάλι το ποίημα για προδότες, δοσίλογους κ.λπ Φυσικά ο Μελάς, που είναι η κλασική περίπτωση Έλληνα βουλευτή δηλ. ανενημέρωτος που το μόνο που τον νοιάζει είναι να βολέψει ανήψια σε καρέκλες με παχυλούς μισθούς (έτσι παππού;) και να προσπαθήσει να τσεπώσει τα αναδρομικά, δεν μπόρεσε να απαντήσει σε καμία συγκεκριμένη ερώτηση με αριθμούς. Αντ΄ αυτού πήγε να αραδιάσει τα γνωστά: Ο Σαμαράς δεν ψήφισε τον 1 μνημόνιο και διέγραψε όσους το ψήφισαν και εμείς βάζουμε πάνω απ' όλα την Ελλάδα... εκεί φόρτωσε ο Άδωνις και θύμισε ο Μελάς ήταν αυτός που ζητούσε τα αναδρομικά και ήθελε να ελαφρύνει τον ελληνικό λαό από τα 400.000 ευρώ που απαιτούσε και απέσυρε τη διεκδίκηση μόνο αφού τους τσακώσαμε και βγήκαν τα ονόματά τους στη φόρα... η απάντηση του Μελά ήταν είσαι ψεύτης γι' αυτό παραθέτουμε στο τέλος τη δήλωσή του ώστε να θυμηθούν οι αφελείς που σκέφτονται να ψηφίσουν τέτοια νούμερα.

Δείτε το βίντεο με Άδωνι να τον κάνει σκόνη:



Πριν διαβάσετε τη δήλωση να θυμίσουμε ότι το όνομα του Μελά, σαν διεκδικητή των αναδρομικών, βγήκε στη δημοσιότητα μαζί με των άλλων το καλοκαίρι του 2011. Τότε κάποιοι απέσυραν τις αγωγές με τις οποίες ζητούσαν αναδρομικά. Ο Μελάς ήταν ένας από τους κλασικούς κουτοπόνηρους έλληνες που δεν την απέσυρε, προφανώς με το γνωστό σκεπτικό ότι "στην Ελλάδα όλα ξενιούνται την επόμενη μέρα"... Το Δεκέμβριο που ξαναβγήκαν τα ονόματα όσων δεν είχαν αποσύρει τις αγωγές, το όνομα του Μελά ήταν πάλι μέσα και τότε δήλωσε ότι παραιτείται της διεκδίκησης ΕΚΤΟΣ ΕΑΝ τα χρήματα δοθούν στο Ταμείο κατά της φτώχειας... κάτι που δεν δείχνει ξεκάθαρα αν μέχρι σήμερα ο εν λόγω κύριος έχει πάει στο δικαστήριο και έχει παραιτηθεί της διεκδίκησης...

Διαβάστε τι είχε δηλώσει στις 12 Δεκεμβρίου του 2011

http://www.zougla.gr/politiki/article/o-pan-melas-gia-ta-anadromika

Ο βουλευτής Παν. Μελάς σχετικά με τη αναδρομική διεκδίκηση διαφόρων αποδοχών των βουλευτών και των πρώην βουλευτών έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Μετά τις εκλογές του 2009, όπου έγινε η κατάθεση προσφυγής για την αναδρομική διεκδίκηση των αποδοχών, η οικονομική κατάσταση της χώρας δεν είχε καμία σχέση με τη σημερινή.

Υπό τις σημερινές όμως πολύ δύσκολες οικονομικές συνθήκες που διέρχεται η χώρα μας και που καταπιέζεται αφόρητα η μικρομεσαία οικονομική τάξη, το θεωρώ αδιανόητο να προχωρήσει η διαδικασία για την καταβολή αυτών των χρημάτων. Γι' αυτό μέχρι τώρα δεν ασχολήθηκα με το θέμα αυτό.

Σε κάθε περίπτωση πάντως, όπως ήδη δημόσια έχω δηλώσει, προσωπικά παραιτούμαι από τη διεκδίκηση αυτή, εκτός κι αν τα χρήματα αυτά δοθούν στο Ταμείο Φτώχειας, για να στηριχτούν οι οικονομικά αδύναμοι».