08 Απριλίου 2012

Πανταλάκης Θ, Διοικητής ΑΤΕbank, "..το θέμα να σας το λύσει η επόμενη Διοίκηση, εγώ δεν θα είμαι εδώ σε δυο μήνες.."

Κρυμμένες ειδησούλες: Θα πάμε -μάλλον- σε εκλογές πριν το θέρος και ο κ. Διοικητής "προεξοφλεί" ότι το ΠΑΣΟΚ θα παει γα "βρούβες".

Κακιούλες:
Και γιατί κ. Διοικητά δεν φεύγεις από τώρα, να γλυτώσει η Τράπεζα και το Ελληνικό δημόσιο δυο χοντρομηνιάτικα;

Τον πρόεδρο τον Αμούτζια και τ' άλλα τα παιδιά της "πράσινης στρούγκας"που τ' αφήνεις; Λέτε να ξανάρθει πίσω (φτου-φτου) ο Μηλιάκος; Ωχ Κώστα μου, σε βλέπω με "μετάθεση" στην Αθήνα, μέσα στο καυσαέριο και χωρίς "τα εκτός έδρας". (καιρός είναι, το κράτος φτώχυνε, μαζί τα φάγατε....)
Πάντως κε Πανταλάκη μου, φεύγοντας, θα έχεις περάσει με τα συντρόφια της ΔΗΣΥΕ-ΑΤΕ, τα 2,5 καλύτερα χρόνια της ζωής σου. Τυχηρέ....πρόεδρε, χυμένο λάδι.. η "υπόθεση" ΑΤΕbank.

Όλοι οι Επίγονοι Θ. Καρατζά (χαρακτηρισμός από το Βήμα 06.12.09) μας "προκόψατε" και πρέπει να λογοδοτήσετε στην Δικαιοσύνη και το Λαό.

Αλήθεια, DAF θα πάρετε; Όπως.. από Πειραιώς bank;

http://www.sysp.gr/nea.htm

4/4/2012
ΠΟΙΚΙΛΑ

Απόλυτο Σκοτάδι για τα Δάνεια Συναδέλφων...

Λάβαμε το ακόλουθο e mail:

Καλημέρα, θα ήθελα να ρωτήσω τι γίνεται με τα δάνεια των συναδέλφων. Δεν ακούμε τίποτε, ούτε γράφεται τίποτε το τελευταίο διάστημα για το συγκεκριμένο θέμα. Θα συγκροτούνταν μια επιτροπή που θα αντιμετώπιζε τους συναδέλφους που αντιμετωπίζουν ουσιαστικό πρόβλημα ΔΔΕ>50%. Δημιουργήθηκε; Ένα απόλυτο σκοτάδι για το συγκεκριμένο θέμα. Δηλαδή τι περιμένετε, περιμένουμε να έρθει ο Ιούνιος και να μας πάρουν τα σπίτια μας. Οι συνάδελφοι που έχουν πρόβλημα που να απευθυνθούν; στο σύλλογο; στη συσπείρωση; στις διευθύνσεις; στους διευθυντές; να κάνουν τάμα στη παναγία ή αίτηση στο Θεό; κανείς δεν ξέρει κανείς δε βοηθά. Βοηθήστε εκτός και αν πρέπει όλοι που έχουμε δάνεια να αρχίσουμε το χορό στις ταράτσες των σπιτιών μας. Του Ζαλόγγου χορό εννοώ!!!!!!!!!!!

Δυστυχώς ο Σύλλογος έχει πετάξει λευκή πετσέτα μπροστά στη κατηγορηματική άρνηση του κ. Πανταλάκη: «το θέμα να σας το λύσει η επόμενη Διοίκηση, εγώ δεν θα είμαι εδώ σε δυο μήνες» μας είχε πει ο κ. Διοικητής στη προτελευταία μας συνάντηση και φαίνεται πως ο Σύλλογος περιμένει τον επόμενο...

Γ. Δ.