13 Νοεμβρίου 2011

Αναμνηστική φώτο της νέας Συγκυβέρνησης

Αναμνηστική φώτο των υπουργών μετά την ορκωμοσία τους

Απίστευτο! Η Ελλάδα στο χείλος του γκρεμού και ο Λοβέρδος έγραφε άρθρο για τον ΟΣΦΠ!!

Αν και έγραψα το αθλητικό μου σχόλιο μετά τον αγώνα με τον Άρη το περασμένο Σάββατο, το δημοσιεύω σήμερα με μια εβδομάδα καθυστέρηση λόγω των σημαντικών πολιτικών εξελίξεων που μεσολάβησαν… [και ποιο ήταν το πρόβλημα αν το δημοσίευες το περασμένο Σάββατο ρε Αντρέα; Θα σε έπαιρναν με τις πέτρες, ενώ τώρα που "σωθήκαμε" θα σου πούνε μπράβο; Μπράβο Αντρέα! Είσαι έτη φωτός μακριά απ' τα άγχη της κοινωνίας... γι αυτό και θα γίνεις κάποτε Πρωθυπουργός της Ελλάδας... Τέλος πάντων, διαβάστε την ανάλυση του Αντρέα αφού έκανε τον κόπο και την έγραψε]

Γκρίνια βουλευτών στη ΝΔ

Την κοινοβουλευτική ομάδα της ΝΔ συγκαλεί ο Πρόεδρος της ΝΔ με στόχο να κατευνάσει τις αντιδράσεις στο εσωτερικό του κόμματος του.

Στην Συγγρού καταφθάνουν συνεχώς μηνύματα δυσαρέσκειας από την βάση του κόμματος αλλά και από βουλευτές. Ο Πάνος Καμένος με δηλώσεις του στην «Realnews» τονίζει κατηγορηματικά πως δεν θα δώσει ψήφο εμπιστοσύνης στην νέα κυβέρνηση.

Μαλάκυνση εγκεφάλου προϊούσας της ηλικίας-Σ. Φυντανίδης: Ο Παπαδήμος να βοηθήσει την Ελευθεροτυπία!!!

«Εύχομαι ο κ. Λουκάς Παπαδήμος να βοηθήσει, με την κυβέρνησή του, την Ελλάδα να βγει από αυτό το οικονομικό αδιέξοδο. Αλλά θα ευχόμουν επίσης, αν μπορούσε βέβαια, να βοηθήσει και την “Ελευθεροτυπία” να βγει από το δικό της αδιέξοδο. Το λέω γιατί διετέλεσα 31 χρόνια διευθυντής της και, μπορεί να έχω φύγει, αλλά την πονάω σαν παιδί μου».

Αυτά είπε ο Σεραφείμ Φυντανίδης το μεσημέρι της περασμένης Παρασκευής στη ΝΕΤ, καθώς συμμετείχε σε ένα πάνελ με τις τελευταίες εξελίξεις...

Γιατί όμως δεν βοηθάει ο ίδιος και η γυναίκα του την "Ε"; Ειδικά η γυναίκα του έβγαλε χοντρό πακέτο απ' τους Ολυμπιακούς του 2004. Αλλά τα δικά τους τα έχουν για να τα γλεντάνε εις υγεία του λαουτζίκου όπως έχει δηλώσει η γυναίκα του κ. Φυντανίδη...

Ρε δεν πάτε στον αγύριστο, που θα πληρώσουμε και το αναρχοκομμούνι τι Ψαρρά και την οικογένειά του

ΜΕΓΑΛΕΙΑ-Οδηγίες Καρατζαφέρη προς τους υπουργούς του ΛΑΟΣ:Πως να κάνετε αεράτες κολοτούμπες

Ο ΛΑΟΣ εμμένει στις προϋποθέσεις που είχε θέσει πρόσφατα, είπε ο Γιώργος Καραζταφέρης στην αρχή της σύσκεψης εξηγώντας ότι το κόμμα του λέει "όχι" στην περαιτέρω μείωση μισθών και συντάξεων, στην εκχώρηση εθνικής κυριαρχίας, και "στο πλιάτσικο στη δημόσια περιουσία". Είπε ακόμη οτι συζητήθηκε και συμφωνήθηκε μεταξύ των πολιτικών αρχηγών η αντιμετώπιση του προβλήματος της λαθρομετανάστευσης.

Δείτε τι έγραφε το πανό των οπαδών του Ηρακλή για τον Πιλάβιο (βίντεο)

Από το καλοκαίρι το κουβαλάνε μαζί τους οι οπαδοί του Ηρακλή:

Έλα ρε Βορίδη παιχταρά!: Τι έλεγε για τη συγκυβέρνηση με το ΠΑΣΟΚ (βίντεο)

Προεκλογικά το 2009, στα Μέγαρα ο Βορίδης ρωτήθηκε να απαντήσει αν υπάρχει πιθανότητα συνεργασίας με το ΠΑΣΟΚ.

Άρχισε τα ταξιδάκια ο κ. Τίποτα... όχι ότι τα είχε κόψει και ποτέ

[καθώς και σαν αντιπρόεδρος της ΝΔ, που τον έχανες που το έβρισκες όλο στο εξωτερικό ήταν... καλά κάνει βέβαια... αφού πληρώνουν τα κορόϊδα]

Ο νέος υπουργός Εθνικής Άμυνας Δημήτρης Αβραμόπουλος (ο βασιλιάς της διπλανής φώτο) θα επισκεφτεί την Κύπρο την ερχόμενη Πέμπτη 17 Νοεμβρίου, όπως συμφωνήθηκε σε χτεσινή τηλεφωνική επικοινωνία με τον υπουργό Άμυνας της Κύπρου Δημήτρη Ηλιάδη.

O Hρακλής καταγγέλλει τον διαιτητή για τη διακοπή του αγώνα!

O Γ.Σ. Ηρακλής εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία καταγγέλλει τον διαιτητή για αυθαίρετη διακοπή του αγώνα του Ηρακλή με τον Εθνικό Ν. Αγιονερίου στο «Καυτανζόγλειο» για την 2η αγωνιστική της Δ' Εθνικής, χωρίς ούτε καν προειδοποίηση εκ μέρους του:

Έρχονται "φουσκωμένα" χαράτσια ακινήτων... κατά λάθος ;)

Πολλά λάθη στον υπολογισμό των τετραγωνικών διαπιστώνουν οι ιδιοκτήτες ακινήτων που καλούνται να πληρώσουν το ειδικό τέλος με τον λογαριασμό της ΔΕΗ. Άλλοι επισημαίνουν ότι ενώ είναι αποδεδειγμένα άνεργοι, ο λογαριασμός έρχεται με το χαράτσι.

Επεισόδια στο Πολυτεχνείο προαναγγέλει το παχύδερμο... ε για να το λέει, κάτι θα ξέρει

Με δεδομένο ότι το πρώτο πράγμα που βρίσκεται στο μυαλό του πρωθυπουργού είναι η οικονομία, το δεύτερο φαίνεται ότι είναι η επικείμενη επέτειος για την εξέγερση του Πολυτεχνείου, δηλαδή η επόμενη Πέμπτη 17 Νοεμβρίου.

Η νέα κυβέρνηση φοβάται “θερμή υποδοχή” από τους κουκουλοφόρους και, προφανώς, δεν είναι τυχαίο ότι το Σάββατο, εκτός από τον αντιπρόεδρο και υπουργό Οικονομικών κ.Ευάγγελο Βενιζέλο, ο κ.Λουκάς Παπαδήμος συναντήθηκε και με τον κ. Χρήστο Παπουτσή, υπουργό Προστασίας του Πολίτη.

Ότι δεν έγινε για τον ΓΑΠ έγινε για τον Πιλάβιο!!! Διεκόπη ο αγώνας του Ηρακλή λόγω πανώ εναντίον του "αυτοκράτορα" (βίντεο)

Επεισοδιακή εξέλιξη και διακοπή μόλις στο 7ο λεπτό είχε η αναμέτρηση του «Ηρακλή» με τον «Εθνικό Ν. Αγιονερίου» στο «Καυτανζόγλειο» για την 2η αγωνιστική της Δ' Εθνικής, όταν οπαδοί του «γηραιού» σήκωσαν πανό με μήνυμα κατά του Σοφοκλή Πιλάβιου και της ΕΠΟ.

Το "στοίχημα" του προϋπολογισμού

Η περαιτέρω μείωση του ελλείμματος κατά τουλάχιστον 2 δισ. ευρώ -που θα προέλθει από παρεμβάσεις άνω των 11 δισ. ευρώ ως πρόβλεψη στο μεσοπρόθεσμο πρόγραμμα- είναι ο κεντρικός στόχος του προϋπολογισμού του 2012 που θα κληθεί να αντιμετωπίσει η κυβέρνηση εντός της εβδομάδας.

Απαγάγονται μεταξύ τους τα λαθροζώα

Στα δίχτυα της Αστυνομίας έπεσαν πέντε αλλοδαποί που είχαν απαγάγει δύο νεαρούς Πακιστανούς στο Ηράκλειο και ζητούσαν λύτρα για την απελευθέρωσή τους. Τα θύματα της απαγωγής, ένας 25χρονος και ένας 22χρονος παρέμειναν για 5 ημέρες στα χέρια των απαγωγέων τους προτού κατορθώσουν να διαφύγουν και να καλέσουν σε βοήθεια.

Κρατούμενη 32 ετών αυτοκτόνησε σε κρατητήριο της αστυνομικής διεύθυνσης Αχαΐας

Μια 32χρονη Ελληνίδα μητέρα ενός βρέφους, αυτοκτόνησε στα κρατητήρια της αστυνομικής διεύθυνσης Αχαΐας. Αναμένεται έρευνα για τις ακριβείς συνθήκες του θανάτου της.

Η κρατούμενη συνελήφθη το Σάββατο το πρωί, κατηγορούμενη για κλοπή σε κατάστημα ρούχων στο κέντρο της Πάτρας και οδηγήθηκε στην αστυνομική διεύθυνση και στη συνέχεια στα κρατητήρια. Σύμφωνα με πληροφορίες έπειτα από λίγη ώρα πήγε στην αστυνομία και ο υπεύθυνος του καταστήματος, ο οποίος υπέβαλε μήνυση εναντίον της.

FIMOTRO: ΤΟ ΒΟΛΕΨΕ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ (ΚΑΙ ΠΑΛΙ) Ο ΠΑΓΚΑΛΟΣ...

ΜΟΝΟ ΣΤΟ FIMOTRO 
(δυστυχώς δεν μπορούμε να βάλουμε link μιας και τα παιδιά του fimotro.blogspot.com πριν από λίγο έσβησαν την ανάρτηση κατά λάθος... γι' αυτό είπαμε να την ανεβάσουμε εμείς για να υπάρχει...)


Μερικές μόλις ώρες πριν την ορκωμοσία της νέας κυβέρνησης κι ενώ δεν ήταν ακόμα βέβαιο αν ο Αντιπρόεδρος Πάγκαλος θα παρέμενε, το Δ.Σ. της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, υπό τον νέο του Πρόεδρο Κ. Μποτόπουλο επέλεξε για τη θέση του Γενικού Διευθυντή την...

Βίντεο: Σέρφερ κάνει παγκόσμιο ρεκόρ σερφάροντας σε κύμα 30 μέτρων

Ο σέρφερ Garrett McNamara απ' τη Χαβάη λέει ότι έχει κάνει παγκόσμιο ρεκόρ σερφάροντας το ψηλότερο κύμα που έχει αναφερθεί ποτέ. Το εντυπωσιακό βίντεο τον δείχνει να σερφάρει πάνω σ' ένα κύμα ύψους 30 μέτρων στην ακτή Nazare της Πορτογαλίας 140 χλμ. βόρεια της Λισαβόνας

Μεγάλο το πρόβλημα για την ΣΕΚΑΠ η ακυβερνησία

Θα μου πεις και που κυβερνούσε το ΠαΣΟΚ είδαμε χαΐρι; Ή μήπως ασχολήθηκε ο Ξυνίδης με την υπόθεση ΣΕΚΑΠ; Ούτε το ένα ούτε το άλλα αλλά και αυτή η ακυβερνησία τόσες ημέρες λογικό είναι ότι πάει όλες τις διεργασίες της διάσωσης της εταιρίας προς τα πίσω. Το μόνο θετικό ότι αλλάζει η κυβέρνηση και μπαίνει στα πράγματα ο Σαμαράς και πιθανότατα θα μπορέσουν να εισακουστούν οι προτάσεις του Αλέκου Κοντού...

Αμερικάνος έχει πατεντάρει μηχανή του χρόνου!

Άπειρη η τρέλα που κουβαλάνε οι Αμερικάνοι... και ένας απ' αυτούς έχει πατεντάρει μέθοδο "παραμόρφωσης-στρέβλωσης της βαρύτητας και μετατόπισης στο χρόνο" κάτι που ουσιαστικά ισοδυναμεί με μηχανή του χρόνου!:

Καταψηφίζει την κυβέρνηση συνεργασίας ο Πάνος Καμμένος

Την πρόθεσή του να μην δώσει ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση συνεργασίας υπό τον Λουκά Παπαδήμο, προανήγγειλε μέσω του Βήμα 99,5 ο βουλευτής της ΝΔ Πάνος Καμμένος.

Ο κ. Καμμένος χαρακτήρισε «χούντα» την κυβέρνηση, διευκρινίζοντας ότι η τοποθέτησή του αποτελεί συνέχεια της δήλωσης του συμβούλου του προέδρου της ΝΔ Δημήτρη Σταμάτη...

Κλείνουν τα Τέμπη από τη Δευτέρα-Οι εναλλακτικές διαδρομές

Εναλλακτικές διαδρομές θα χρησιμοποιούν στην περιοχή των Τεμπών οι οδηγοί, από τη Δευτέρα 14 Νοεμβρίου το πρωί (06:00) έως την Παρασκευή 25η Νοεμβρίου το βράδυ (20:00) , λόγω των εργασιών βραχοπροστασίας στην περιοχή.

Το κλείσιμο της Κοιλάδας των Τεμπών θα είναι καθολικό, λόγω των εργασιών ξεσκαρώματος για λόγους βραχοπροστασίας που πραγματοποιούνται εκεί, και οι εναλλακτικές διαδρομές θα χρησιμοποιούνται κατ' αποκλειστικότητα.

ΒΙΝΤΕΟ: Oι ANONYMOUS θα δημοσιεύσουν αστυνομικές ταυτότητες ελλήνων «κουκουλοφόρων»

Οι Αnonymous (αν είναι γνήσιο το βίντεο που δημοσιεύτηκε στο όνομά τους και μπορείτε να δείτε στο τέλος της ανάρτησης) ισχυρίζονται ότι έχουν στη διάθεση τους μια μεγάλη λίστα από αστυνομικές ταυτότητες «κουκουλοφόρων»

Το βίντεο που ακολουθεί έχει σταλεί από την Αμερική και έχει ήδη δημοσιευθεί στους Anonymous της Γαλλίας, της Σουηδίας και σε ένα από τα μεγαλύτερα κέντρα ενημέρωσης των Anonymous με σκοπό τον συντονισμό τους στη νέα επιχείρηση «Οperation Greece» με μεγάλο θύμα, αυτή τη φορά, την Ελληνική Αστυνομία. Το μήνυμα του βίντεο λέει:

Και μη χειρότερα! Βαρθολομαίος σε ύφος Παπαρήγα:«Ανάπτυξη των σχέσεων των λαών Τουρκίας-Ελλάδας-Κύπρου»... κουβέντα για την κατοχή της Κύπρου

Η «περαιτέρω ανάπτυξη επί τα βελτίω των σχέσεων της Τουρκίας με την Ελλάδα και την Κύπρο δια το κοινό συμφέρον των λαών των», είναι μέσα στους οραματισμούς του Οικουμενικού Πατριάρχη Βαρθολομαίου και όχι η απομάκρυνση του Τούρκου εισβολέα απ' την Κύπρο και ο τερματισμός της κατοχής!!

Αντ.Σαμαράς: «Δεν είναι συγκυβέρνηση, δεν αμφισβητούμε όσα ψηφίστηκαν, διατηρούμε όμως δικαίωμα αλλαγών»

«Αυτή η κυβέρνηση είναι ειδικού σκοπού και μεταβατικού χαρακτήρα» επαναλαμβάνει ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Αντώνης Σαμαράς, τονίζοντας ότι στόχος της είναι «να αποφευχθούν τα χειρότερα» και να μπορέσει αμέσως μετά ο λαός «να δώσει ισχυρή εντολή σε νέα κυβέρνηση».

Χτίζει και τρίτη βίλα στην Αντίπαρο, όταν η Ελλάδα γκρεμίζεται

του Στέφανου Χίου

Ο προκλητικός τρόπος που πολιτεύεται, οι σπατάλες που καταγράφηκαν φωτογραφικά πριν από μήνες με την ανακαίνιση του γραφείου της στην οδό Σταδίου, τα 22.000.000 ευρώ που δημοσιοποιήθηκε ότι δόθηκαν υπό μορφή επιδομάτων και «δώρων» στους συνδικαλιστές του υπουργείου της, για να σιωπήσουν στην επέλαση της τρόικας, και η φράση «δεν υπάρχουν λαθρομετανάστες παρά μόνο λαθραία τσιγάρα» έχουν κάνει ιδιαίτερα αντιπαθή την κυρία Αννα Νταλάρα στην κοινή γνώμη.

Η συνέχεια στο olympia.gr

Το 2012 η Ελλάδα ΔΕΝ θα έχει.... πρωτογενές πλεόνασμα!

Σύμφωνα με εκτίμηση του taxalia η Ελλάδα ΔΕΝ θα έχει το πρωτογενές πλεόνασμα to 2012.
Από πού προκύπτει αυτό;
Η απάντηση είναι απλή. Επειδή ο μεγαλύτερος φιλέλληνας στον κόσμο…

Διαβάστε τη συνέχεια στο taxalia.blogspot.com

Δεν αντέχει τη φυλακή στα Σκόπια ο Μάκαρος-Θέλει να έρθει πίσω τώρα που βγάλαμε Πρωθυπουργό

Ο Μάκης Ψωμιάδης μέσα από τη φυλακή ζήτησε την όσο το δυνατόν ταχύτερη έκδοση του στην Ελλάδα αφού δεν αντέχει άλλο στα Σκόπια και η Ελλάδα έχει πλέον Πρωθυπουργό τον Παπαδήμο, οπότε δεν κινδυνεύει να τον κάνουν Πρωθυπουργό τα δύο μεγάλα κόμματα.

Μιλώντας στην Real News, ο πρώην ισχυρός άντρας της Καβάλας, έστειλε μήνυμα προς τις ελληνικές αρχές και ζήτησε την άμεση επιστροφή του στην Ελλάδα.

Βίντεο: Αγγλία - Ισπανία 1-0

Μετά από 12 χρόνια οι Άγγλοι νίκησαν τους Ισπανούς. Δείτε το γκολ του Λάμπαρντ:

Σε συλλήψεις διαδηλωτών του κινήματος Occupy Wall Street προέβη η αστυνομία

Διέλυσε τις συγκεντρώσεις σε πλατείες των πόλεων Σεντ Λούις, Ντένβερ και Σολτ Λέικ Σίτι.

Η αμερικανική αστυνομία διέλυσε συγκεντρώσεις ακτιβιστών του κινήματος κατά της Wall Street, οι οποίοι κατασκήνωναν σε πλατείες των πόλεων Σεντ Λούις, Ντένβερ και Σολτ Λέικ Σίτι, μετά την άρνησή τους να απομακρυνθούν από τους χώρους αυτούς, μετέδωσαν τοπικά μέσα ενημέρωσης.

Στο Σεντ Λούις, η αστυνομία προχώρησε σε 27 συλλήψεις σε κεντρική πλατεία της πόλης.

Λειψός χωρίς τον Marathon Man και χωρίς την περσινή γκλαμουριά ο φετινός Μαραθώνιος-Γύρος της Αθήνας

Μπορεί στο σημερινό Μαραθώνιο και στα 5 και 10 χλμ. που γίνονται αυτη τη ώρα στην Αθήνα, να ξεχωρίζει η συμμετοχή του πρέσβη της Ιαπωνίας ο οποίος θα τρέξει με μπλουζάκι που θα αναγράφει στις δύο πλευρές του το σύνθημα «ευχαριστούμε Ελλάδα» και «κουράγιο Ιαπωνία», ως συμβολικό μήνυμα στους συμπατριώτες του για τα δεινά που έχουν υποστεί από το σεισμό και το τσουνάμι που έπληξαν τη χώρα του και μπορεί ανάμεσα στους συμμετέχοντες να υπάρχουν και πρόσωπα έκπληξη από τον χώρο της τηλεόρασης, της πολιτικής, της επιστήμης καθώς και επιχειρηματίες... αλλά φέτος δεν υπάρχει η αίγλη και η γκλαμουριά που υπήρχε πέρσι μιας και ο μεγαλύτερος δρομέας της χώρας, ο Marathon Man, θα απουσιάζει: