04 Νοεμβρίου 2011

Άξιος Παπανδρέου!!! Κουβέντα για παραίτηση ο μπαγάσας!!

Αύριο θα πάει στον Παπούλια να γελάσουν μαζί για το πως κορόϊδεψαν για άλλη μια φορά!!!

Μπράβο του του βγάζω το καπέλο! Άξιος συνεχιστής του ονόματος Παπανδρέου

ΥΓ. Για όσους τυχόν δεν τον βλέπουν είπε πως αύριο θα πάει στο Παπούλια να του πει ότι θα ξεκινήσει συζητήσεις με όλα τα κόμματα για να δημιουργήσει μια κυβέρνηση ευρύτερης συνεργασίας... και όσο θα τα κάνει αυτά θα "ξεκινήσει και γεωτρήσεις νότια της κρίσης" όπως είπε χαρακτηριστικά

Πέστο επιτέλους ρε τιμημένε!!!

Μας γκάστρωσε!!! Ποιος πούστης του γράφει τις ομιλίες;

Reuters: Ο Βενιζέλος σχεδιάζει να σφυρηλατήσει συμμαχία

Σύμφωνα με το Reuters ο Βενιζέλος έχει έρθει σε συμφωνία με κόμματα της αντιπολίτευσης προκειμένου να σχηματίσει κυβέρνηση συνασπισμού. Η συμφωνία αφορά μάλλον ΛΑΟΣ, ΔΗΣΥ της Ντόρας και ΔΗΜΑΡ του Κουβέλη. Στην κυβέρνηση δεν θα συμμετέχει και δεν θα την στηρίζει η ΝΔ.

Διαμαντοπούλου: Θέλω να ευχαριστήσω τους συνεργάτες μου!

Τους συνεργάτες της υφυπουργούς ευχαρίστησε η Α. Διαμαντοπούλου που φαίνεται να είναι πεπεισμένη ότι ο ΓΑΠ θα παραιτηθεί!! Πολύ αισιόδοξη είναι...

Βέβαια η αισιοδοξία της φαίνεται και απ' το ότι μετά τα ευχαριστώ στους συνεργάτες της είπε ότι την Τρίτη θα καταθέσει κάποια πρόταση για την παιδεία στη διακομματική!!! Δηλ. είναι σίγουρη ότι θα φύγει ο ΓΑΠ και ότι την Τρίτη θα είναι πάλι υπουργός εθνικής παιδείας... για να δούμε αν θα επιβεβαιωθεί;

Την παραίτηση του Δ. Χριστόφια αξιώνει η κυπριακή Βουλή

[Ας βάλουμε και καμιά σοβαρή είδηση μέχρι να μεταφράσουν την ομιλία του ΓΑΠ απ' τα αγγλικά στα ελληνικά και να αρχίσει να μιλάει]

Να παραιτηθεί ο Δημήτρης Χριστόφιας από την Προεδρία της Δημοκρατίας, αναλαμβάνοντας τις ευθύνες του για τη φονική έκρηξη στη ναυτική βάση, στο Μαρί, τον Ιούλιο, αξίωσε απόψε η κυπριακή Βουλή.

Υπέρ της πρότασης ψήφισαν 33 βουλευτές κατά 18, μετά από μια επτάωρη συζήτηση επί του πορίσματος της έρευνας για τα γεγονότα και τις συνθήκες που οδήγησαν στην έκρηξη.

Υποβάθμιση της Κύπρου από Moody's κατά δύο βαθμίδες...

Κατά δύο βαθμίδες, από BAA1 στο ΒΑΑ3/Ρ-3, υποβάθμισε σήμερα η Moody's την πιστοληπτική ικανότητα της Κύπρου με την προοπτική περαιτέρω υποβάθμισης.

Ο διεθνής οίκος αξιολόγησης σε σχετική του έκθεση επικαλείται την αυξημένη πιθανότητα να χρειαστεί το τραπεζικό σύστημα της χώρας κρατική στήριξη το 2012, καθώς και τη μικρότερη του αναμενομένου ικανότητα για έγκριση και εφαρμογή των απαιτούμενων δημοσιονομικών και διαρθρωτικών αλλαγών.

Συνεχίζουν να μας δουλεύουν: Μιλούν για ηρωική έξοδο Παπανδρέου!!!

Για ηρωική έξοδο του πρωθυπουργού μέσα σε έντονα φορτισμένη ατμόσφαιρα μιλά πλέον το περιβάλλον του Γ. Παπανδρέου.

Τις ώρες πριν την κρίσιμη ομιλία του, ήταν μόνος του στο σπίτι στο Καστρί χωρίς τους στενούς του συνεργάτες οι οποίοι βρίσκονταν στη Βουλή από νωρίς το απόγευμα.

Ο Πρόεδρος της επ. Προυπολογισμού του ΕΚ ζητάει από Σαρκοζί να πιέσει ΓΑΠ να κάνει εκλογές

http://www.europarl.europa.eu/mepphoto/1204.jpg ΓΑΠ δεν πρόκειται να παραιτηθεί αλλά μ' αυτά που κάνει δύο μέρες, είναι σίγουρο πως θα πειστούν οι Ευρωπαίοι ότι το πρόβλημα δεν είναι ο Σαμαράς...] 


Ο Alain Lamassoure, Ευρωβουλευτής του Σαρκοζί, Πρόεδρος (δείτε εδώ) της επιτροπής προυπολογισμού του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου (διαχειρίζεται κοντά 250 δις ετησίως) με αρθρο του στη Le Monde, λέει ότι η μόνη λύση είναι οι εκλογές και καλεί τον Σαρκοζί να πει στον Παπανδρέου πως πρέπει να κάνει εκλογές. Μάλιστα λέει για Πορτογαλία και Ιρλανδία ότι και η ΝΔ: ότι εκεί οι κυβερνήσεις που εφαρμόζουν το μνημόνιο προέκυψαν μετά από εκλογές και εκλέχτηκαν γι αυτό. Συγκεκριμένα λέει:

Μείωση εσόδων και τον Οκτώβριο... και που να δείτε τι θα γίνει Νοέμβριο-Δεκέμβριο

http://www.skai.gr/files/temp/B07846A89D0DAD4B0EF5C747C29BFCB4.jpg[Τον Οκτώβριο που όπως έλεγε ο Μπένυ θα απέδιδαν τα μέτρα του Ιουνίου-Σεπτεμβρίου και θα άρχιζε η μείωση της υστέρησης εσόδων ώστε με το τέλος του τελευταίου τριμήνου του έτους να έχουν ρεφάρει... παπάρια μάντολες: αντί μείωσης η υστέρηση αυξήθηκε, έτσι η πτώση τον Οκτώβριο ήταν 6,9% σε σχέση με το 2010 όταν όλους τους προηγούμενους μήνες ήταν 4,2% με αποτέλεσμα η υστέρηση εσόδων στο 10μηνο να ανέβει στο 4,4%... και που να δείτε τι θα γίνει Νοέμβριο και Δεκέμβριο]

Στα 4,22 δισ. ανήλθαν τον Οκτώβριο τα φορολογικά έσοδα, καταγράφοντας πτώση 6,9% σε ετήσια βάση. Στο 10μηνο Ιανουαρίου – Οκτωβρίου οι συνολικές καθαρές εισπράξεις του προϋπολογισμού διαμορφώθηκαν στα 39,1 δισ. ευρώ, ήτοι κατά 4,4% χαμηλότερες σε σχέση με το αντίστοιχο διάστημα του 2010.

Βίντεο: Παναποκλειστική δήλωση Α. Παπανδρέου απ' το υπερπέραν

Του πήρε μερικά χρόνια στο υπερπέραν του Αντρέα για να καταλάβει το λάθος του:

ΑΙΣΧΟΣ! Ο Χατζημαρκάκης αναγνώρισε "Μακεδονική" γλώσσα !!!


Aκούστε τι είπε ο άθλιος ελληνικής καταγωγής Γερμανός Ευρωβουλευτής σήμερα στα Σκόπια !!!!!!!!!!!!

"είμαι χαρούμενος που είμαι εδώ και που μπορώ να πω λίγα λόγια στα Μακεδονικά"

Δείτε την ιστορία στο taxalia.blogspot.com

Εμείς το είχαμε πει ότι πρόκειται για μεγάλο νούμερο...

Κυβέρνηση εθνικής ενότητας με άλλον πρωθυπουργό ανακοινώνει ο Παπανδρέου!

http://img.protothema.gr/FF6857B003CD02E3A85B27F1C781AF59.jpgΣύμφωνα με συνεργάτες του ο πρωθυπουργός «θα καθαρίσει το παιχνίδι της ψήφου εμπιστοσύνης με μία τοποθέτηση που θα ξεκαθαρίσει το πολιτικό σκηνικό».

Το protothema.gr αποτυπώνει στις «σελίδες» του τις πληροφορίες με σεβασμό στις στιγμές και στην ανάγκη να βρεθεί μία λύση για να μείνει η χώρα στο ευρώ και να αποφευχθεί η εθνική καταστροφή. Σύμφωνα με συνομιλητή του πρωθυπουργού:

Παραπληροφόρηση για δήθεν δηλώσεις Γερμανού Κυβ. Εκπροσώπου περί εξόδου της Ελλάδος απ' την ΕΕ

http://www.bundesregierung.de/Content/DE/Biographien/Bilder/srs-georg-streiter,property=default.jpgΕδώ και μερικές ώρες κυκλοφορούν "δηλώσεις" του Γερμανού αναπληρωτή κυβερνητικού εκπροσώπου Streiter πως αν δεν τα βρούνε τα δύο μεγάλα κόμματα και αν δεν συμφωνήσουν να εγκρίνουν τις αποφάσεις της 26ης Οκτωβρίου, η Μέρκελ θα βάλει μπροστά σχέδιο για να πετάξουν την Ελλάδα απ΄το ευρώ! Φυσικά τέτοιες δηλώσεις δεν υπάρχουν πουθενά μιας και τόσο τα γερμανικά ΜΜΕ όσο και τα βρετανικά λένε άλλα.

Συγκεκριμένα η οικονομική ιστοσελίδα του Spiegel λέει ότι ο εκπρόσωπος ανέφερε τα εξής:

Σαρκοζί: «Μας σόκαρε το ότι δεν ξέραμε τίποτα για το δημοψήφισμα»

http://img.protothema.gr/76386ACB3D7CF16A5BFAE31B2CC12D1C.jpgΣοκαρισμένος δήλωσε ο Γάλλος πρόεδρος Νικολά Σαρκοζί για το γεγονός ότι ούτε αυτός ούτε οι άλλοι ηγέτες της Ευρωζώνης είχαν οποιαδήποτε ενημέρωση για τις προϋποθέσεις του Γ. Παπανδρέου για τη διεξαγωγή δημοψηφίσματος.

Στις 8 η ομιλία του GAP στη Βουλή για να τους ηρεμήσει...

http://s.enet.gr/resources/2011-11/pap-thumb-medium.jpgΟ πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου, θα μιλήσει στις 8 το βράδυ, στη Βουλή ενώ με ομιλίες βουλευτών συνεχίζεται η συζήτηση στην Ολομέλεια επί της πρότασης για ανανέωση της εμπιστοσύνης προς την κυβέρνηση, η οποία θα κορυφωθεί τα μεσάνυχτα με την ονομαστική ψηφοφορία.

Μέχρι και οι Κρητικοί τον πήραν στο ψιλό τον ΓΑΠ

Δείτε το βίντεο:

Spiegel: Τέλος εποχής για τη δυναστεία Παπανδρέου;

http://www.newsbeast.gr/files/temp/3022D2B6394C2858AC319116B9247B41.jpgΣήμερα κρίνεται τόσο η θέση όσο και το όνομα της οικογένειας

Ο Γεώργιος και ο Ανδρέας Παπανδρέου υπηρέτησαν ως πολιτικοί την Ελλάδα και σήμερα ο γιός του τελευταίου διατελεί πρωθυπουργός της χώρας εν μέσω της χειρότερης οικονομικής κατάστασης που έχει βρεθεί η χώρα τα τελευταία χρόνια.

ΝΔ: Άλλο δανειακή σύμβαση και άλλο μνημόνιο

http://kartesios.com/wp-content/uploads/2011/01/ND_new-logo.jpgΤις θέσεις της ΝΔ ξεκαθάρισε πριν από λίγο ο εκπρόσωπός της Γιάννης Μιχελάκης.  Άλλο δανειακή σύμβαση και άλλο μνημόνιο  είπε μεταξύ άλλων και ξεκαθάρισε για μια ακόμα φορά ότι συναίνεση ή συνεργασία με τον Παπανδρέου δεν μπορεί να υπάρξει.
Είπε μεταξύ άλλων ο κ. Μιχελάκης:

Ε άντε γαμήσ@@ μωρή (πραγματική) καλτσοδέτα που θα μας γκαστρώσεις εσύ

Ε.Καϊλή: Έχουν ανατραπεί τα δεδομένα στα οποία είχα βασίσει αποφάσεις μου, πράγμα που θα συνεκτιμήσω τις επόμ. ώρες, όλα είναι ακόμα ρευστά

*Προφανώς το κορίτσι θέλει το μπινελίκι του για να ψηφίσει...

Ο Λοβέρδος ζητά από τον πρωθυπουργό να ξεκαθαρίσει άμεσα την στάση του, αλλιώς δεν δίνει ψήφο εμπιστοσύνης

Την Τετάρτη το βράδυ ζήτησα από τη Βουλή ως Υπουργός Υγείας στήριξη της πρότασης του Πρωθυπουργού για ψήφο εμπιστοσύνης της Εθνικής Αντιπροσωπείας προς την Κυβέρνηση.

Την προηγούμενη μέρα στην συνεδρίαση του Υπουργικού Συμβουλίου είχα υποστηρίξει με ένταση ότι το δημοψήφισμα με θέμα σχετικό τη συμφωνία της 26ης Οκτωβρίου θα ήταν, ή θα ερμηνευόταν στην Ελλάδα, αλλά κυρίως διεθνώς, ως αμφισβήτηση της ένταξης της Ελλάδας στην Ευρωζώνη και ως αμφισβήτηση του ευρώ.

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ Γ. ΦΛΩΡΙΔΗ: Ο ΓΑΠ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΗΚΕ!

Αποκαλυπτικά ήταν τα όσα είπε χθες, σε εκπομπή του Σκάι ο Γιώργος Φλωρίδης για τη στάση της κυβέρνησης απέναντι στους δανειστές. Ο πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ ρωτήθηκε για το τι δεν πήγε καλά και η Πατρίδα μας οδηγήθηκε σε αυτό το αδιέξοδο με τις συνεχείς αποτυχίες των μέτρων και των Μνημονίων. Απαντώντας, τόνισε ότι στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΠΑΣΟΚ, ακόμη και όταν αυτός ήταν μέλος της ήταν σαφές ότι:

Επιτυχής η επέμβαση στον Κασάνο

http://www.newsbeast.gr/files/temp/76272F73358836E75D8FC728326C03A0.jpgΟ 29χρονος άσος εκτιμάται πως θα μείνει εκτός δράσης για 4-6 μήνες

Σε πετυχημένη επέμβαση στην καρδιά υποβλήθηκε ο Αντόνιο Κασάνο το πρωί της Παρασκευής σε νοσοκομείο του Μιλάνου. Η διαδικασία έγινε για να αποκατασταθεί ένα πρόβλημα που υπήρχε στην καρδιακή λειτουργία από μία μικρή τρύπα, στην οποία και αποδίδεται το ισχαιμικό και εγκεφαλικό επεισόδιο που υπέστη την περασμένη εβδομάδα.

Ιταλία: Διαψεύδει η κυβέρνηση τη φήμη για επιτήρηση από ΕΕ και ΔΝΤ

http://www.skai.gr/files/temp/D38C41BE4B72CF079205ED0A701EF57E.jpgΔιαψεύδει ιταλική κυβερνητική πηγή στο γαλλικό πρακτορείο ειδήσεων τα περί συμφωνίας της Ιταλίας με την Ευρωπαϊκή Ένωση και το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο, για να τεθεί η χώρα υπό εποπτεία.

e-Επιλογές

Ενδιαφέρουσες αναρτήσεις φίλων:

Βουλγαρία: Εγκρίθηκε η ΜΠΕ για τον Μπουργκάς - Αλεξανδρούπολη

http://img.protothema.gr/88B31E57E6CE4BB1EA5C0B9ED6CD2D26.jpgΥπό τον τίτλο «Πράσινο φως για την κατασκευή του πετρελαιαγωγού Μπουργκάς-Αλεξανδρούπολη», η βουλγαρική οικονομική εφημερίδα «Κλάσα» αναφέρει ότι το υπουργείο Περιβάλλοντος και Υδάτων της Βουλγαρίας, αξιολόγησε θετικά τη μελέτη περιβαλλοντολογικών επιπτώσεων ΜΠΕ για το έργο του αγωγού.

Άκρως πολιτική δήλωση από Καρατζαφέρη... έδειξε το επίπεδό του

Καρατζαφέρης: Αν τα παιδιά της Βοστώνης, ο κ. Παπανδρέου πάψει να φαντάζει ως αρχολίπαρος & κ.Σαμαράς ως σπουδαρχίδης, ο τόπος δεν θα δει προκοπή...

Ενώ με σένα θα δούμε...

Ο Βρεττός εκπροσωπεί πλέον και τους γκαφατζήδες βουλευτές της ΝΔ...

Εάν η προσπάθεια για συγκρότηση κυβέρνησης εθνικής ενότητας δεν ευοδωθεί, οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ που συνυπέγραψαν χθες, Πέμπτη, το non paper που καλούσε τις ηγεσίες των δύο κομμάτων να προχωρήσουν σε αυτήν την κατεύθυνση, είναι έτοιμοι να «ξεπαγώσουν» την πρωτοβουλία τους, διαμήνυσε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Ντίνος Βρεττός, μιλώντας στον ΒΗΜΑ 99,5 το πρωί της Παρασκευής.

Θα απέχει λέει η Έλσα κάτι που λόγω κανονισμού ισοδυναμεί με ψήφο εμπιστοσύνης στο ΠΑΣΟΚ

Με τη λέξη "λυπάμαι" η ανεξάρτητη βουλευτής Έλσα Παπαδημητρίου δήλωσε την ανάγκη σύστασης εθνικής κυβέρνησης συνεργασίας με τη ΝΔ. Δεν παρέχει ψήφο εμπιστοσύνης στο ΠΑΣΟΚ. "Νιώθω εσωτερική κρίση" είπε.

Την απόφασή της να απέχει από την ψηφοφορία, κάτι που ισοδυναμεί με ψήφο εμπιστοσύνης μιας και η πλεοψηφία βγαίνει εκ των παρόντων, για την παροχή ψήφου εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση τα μεσάνυχτα της Παρασκευής ανακοίνωσε, προσερχόμενη στη Βουλή το πρωί της Παρασκευής η ανεξάρτητη βουλευτής Έλσα Παπαδημητρίου.

"Θα σου δώσουμε ψήφο εμπιστοσύνης αν εντός της ημέρας "κλειδώσεις" την κυβέρνηση εθνικής ενότητας"

- Λένε αλλά στο τέλος θα ψηφίσουν κανονικά όλα
- Ε.Παπαδημητρίου: "Θα απέχω από την ψηφοφορία εκτός και αν..."
- Τέσσερις έστειλαν μήνυμα για “όχι”, αναδίπλωση από Παναρίτη
- Ο ελιγμός Βενιζέλου και οι “γιάφκες” των υπουργών τη νύχτα
- Τι θα γίνει αν καταψηφιστεί η Κυβέρνηση

Όλο και περισσότεροι βουλευτές δηλώνουν ανοικτά ή σε συζητήσεις ότι θα εξαρτήσουν την στάση τους το βράδυ στην Βουλή, από το αν ο Γ. Παπανδρέου τους πείσει ότι δεν θέλει να είναι αιώνιος πρωθυπουργός..

ΝΔ: «Γαντζωμένος σε ένα αυτοκίνητο που μας πάει στο γκρεμό» ο κ. Παπανδρέου

http://1.bp.blogspot.com/-wtBtzZOwYag/TghgWuWOx5I/AAAAAAAANIQ/jg7Mtjz06UA/s1600/%25CE%259D%25CE%2595%25CE%2591+%25CE%2594%25CE%2597%25CE%259C%25CE%259F%25CE%259A%25CE%25A1%25CE%2591%25CE%25A4%25CE%2599%25CE%2591+logo+3.pngΕμμένει η ΝΔ στην πρότασή της για το σχηματισμό μεταβατικής κυβέρνησης με αντικείμενο την κύρωση της δανειακής σύμβασης και στη συνέχεια τη διεξαγωγή εκλογών.

Τη θέση αυτή του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης επανέλαβε ο εκπρόσωπος της ΝΔ, Γιάννης Μιχελάκης, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Mega.
Μετά τις χθεσινές εξελίξεις, κατηγόρησε τον πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου ότι «είναι γαντζωμένος στο τιμόνι ενός αυτοκινήτου που πάει στο γκρεμό».

Οργή Σαμαρά για τον Παπανδρέου

http://img.protothema.gr/793BE6CF1D6741A732D12905780926E9.jpgΠνέουν μένεα στη ΝΔ μετά τις χθεσινές υπαναχωρήσεις του πρωθυπουργού για τον οποίο λένε ότι “εκτός από ψεύτης και αναξιόπιστος έδειξε ότι είναι και ανέντιμος” [Καλά χθες περιμένατε να το μάθετε;].

Ενώ όμως το επίκεντρο του δράματος είναι πάντα το κυβερνητικό στρατόπεδο που δοκιμάζεται από την εν εξελίξει διαδικασία της ψήφου εμπιστοσύνης τα όσα συνέβησαν χθές έχουν συνέπειες και στη ΝΔ και δημιουργούν πια κενό στρατηγικής για την ηγεσία του κόμματος.

Παπανδρέου: Είπα για δημοψήφισμα για να μη γίνει πραξικόπημα !

Θα ήταν κωμικό, αν δεν ήταν τόσο τραγικό: όπως προκύπτει από γαλλικές πηγές, είναι πολύ πιθανό η ξαφνική καρατόμηση των τεσσάρων αρχηγών των Επιτελείων να οφείλεται στην προσπάθεια του Γ. Παπανδρέου να δικαιολογήσει την προκήρυξη δημοψηφίσματος προς τους αιφνιδιασμένους Ευρωπαίους ηγέτες!

Ο γνωστός Γάλλος δημοσιογράφος Jean Quatremer στο λογαριασμό του στο twitter έγραψε ότι κατά τη διάρκεια του δείπνου στις Κάννες την Τετάρτη το βράδυ, ο κ. Παπανδρέου είπε στους Ευρωπαίους ηγέτες ότι...

Διαμαρτυρία στις 7 Νοεμβρίου στη Νέα Υόρκη εναντίον του Kissinger

Η Ιστορική Λέσχη της Νέας Υόρκης (New-York Historical Society) θα "τιμήσει" τον Henry Kissinger στις 7 Νοεμβρίου σε ειδική εκδήλωση στο γνωστό ξενοδοχείο Waldorf Astoria της Νέας Υόρκης με το εισητήριο για την εκδήλωση να ξεκινάει απ' τα 1000 δολ και να φτάνει έως τα 50.000. Δυστυχώς όμως γι' αυτούς που θα είναι μέσα, απ' έξω θα τους την έχουν στημένη αυτοί που δεν ξεχνούν ότι ο Kissinger είναι ο γηραιότερος εγκληματίας πολέμου που κυκλοφορεί ελεύθερος και είναι υπεύθυνος για εκατομμύρια θανάτους σε Βιετνάμ, Καμπότζη, Μπάγκλαντές, Χιλή κ.λπ. Εννοείται πως και εμείς δεν ξεχνάμε πως είναι ο κύριος υπεύθυνος της Κυπριακής τραγωδίας που ενορχήστρωσε και επέβλεψε την εισβολή των Τούρκων στην Κύπρο.

Όσοι Έλληνες λοιπόν είναι κοντά ας περάσουν μια βόλτα απ΄το Waldorf Astoria στις 7 Νοεμβρίου 5-7 μμ 

Διαβάστε περισσότερα εδώ

Όταν ο Γιωργάκης έκανε τον Αι-Βασίλη και μοίραζε 1 δις απ' τα "άδεια Ταμεία" που βρήκε

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ 4-11-2009:

Τα γυρνάνε Παναρίτη και Λιτζέρης... αναμένονται κι άλλοι

http://img.protothema.gr/E9ACC4FA5E7C11F4D10AD145BA31B7DE.jpg[Βαστάτε μικρό καλάθι για το βράδυ... ότι κι αν ακούσετε όλη μέρα]

Η απόσυρση του δημοψηφίσματος και η υπόσχεση του πρωθυπουργού για διάλογο με τον κ. Αντώνη Σαμαρά προκειμένου να συγκροτηθεί κυβέρνηση συνεργασίας αλλάζει τα προγνωστικά για την αυριανή ψηφοφορία που θα δείξει αν η κυβέρνηση απολαμβάνει την εμπιστοσύνη της Βουλής.

Θρίλερ με την ψήφο εμπιστοσύνης-Από μια κλωστή η κυβέρνηση

Μέσα σε κλίμα αναταραχής, που δημιούργησαν οι συνεχείς παλινωδίες της χθεσινής ημέρας ολοκληρώνεται σήμερα το βράδυ η συζήτηση στην Βουλή για την παροχή εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση.

Οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ είναι πιο εκνευρισμένοι από ποτέ, αφού νιώθουν ότι έχουν το ρόλο του θεατή σε ένα «έργο» που ο πρωθυπουργός παίζει μόνος του, όπως ακούστηκε σε κάποια πηγαδάκια.

Έκαψαν Ελληνική σημαία και βεβήλωσαν εκκλησάκι σε σχολείο στην Φλώρινα

Στη Λεβαία Φλώρινας, άγνωστοι δράστες μπήκαν στο δημοτικό σχολειό Λεβαίας, έκαψαν την ελληνική σημαία, η οποία ήταν τοποθετημένη σε μεταλλικό κοντάρι στο προαύλιο έσπασαν σταυρό από εκκλησάκι, καθώς και το τζάμι παραθύρου.

Reuters: Συμφωνία ΓΑΠ-Μπένυ για παραίτηση του πρώτου

Για συμφωνία του ΓΑΠ με τους υπουργούς του, προκειμένου να παραιτηθεί και να παραδώσει την Πρωθυπουργία σε κυβέρνηση κοινής αποδοχής, εφόσον οι υπουργοί τον βοηθησουν να κερδίσει την ψήφο εμπιστοσύνης της Βουλής, κάνει λόγο το Reuters και επικαλείται κυνενητικές πηγές. Σύμφωνα με τις πηγές οι υπουργοί που εμπλέκονται στη συμφωνία στηρίζουν τον Βενιζέλο. "Του είπαν ότι πρέπει να αποχωρήσει ήρεμα προκειμένου να σώσει το κόμμα του" είπε η πηγή στο Reuters. "Συμφώνησε να παραιτηθεί. Ήταν μια πολιτισμένη διαδικασία".