30 Οκτωβρίου 2011

Δήλωση σοκ του Λοβέρδου σήμερα, στο δικό του σάιτ! Μπορεί να ρίξει την κυβέρνηση!

Ο  υπουργός κ. Ανδρέας Λοβέρδος μετά τα τελευταία γεγονότα αυτές τις κρίσιμες μέρες που ζούμε, έκανε μέσω της ιστοσελίδας του μια παρέμβαση ΣΟΚ που θα συζητηθεί!!

Συγκεκριμένα ο κ. Λοβέρδος αναφέρθηκε στο φλέγον θέμα

ΠΟΤΕ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΕΚΛΟΓΕΣ?

         Συχνά ακούω και διαβάζω από πολύ κόσμο το ερώτημα για το πότε θα γίνουν εκλογές. Αφού ένα κάρο κόσμος έχει πει και έχει γράψει την γνώμη του και αφού έχουν εξαντλήσει όλες τις Κυριακές,Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου-Νοεμβρίου,τώρα τελευταία ακόμα και ο ΚΟΛΟΤΟΥΜΠΑΣ προέβλεψε κάτι για τα Νικολοβάρβαρα,είπα να κάνω και εγώ μια πρόβλεψη.

         Λοιπόν πιστεύω ότι το ΠΑΣΟΚ θα κάνει εκλογές του ΑΓΙΟΥ ΑΞΙΟΠΟΥΣΤΑ. Όπως το διαβάζεται,δηλαδή  ΠΟΤΕ.

         Θα μου πείτε τι λες μωρέ θέλει δεν θέλει σε 2 χρόνια από τώρα θα κάνει τις προγραμματισμένες εκλογές.

Πάλι την πάτησαν όσοι βιάστηκαν να "μιλήσουν" με την Όλγα στο twitter

Nikos Chatzinikolaou
Μίλησα μολις με την Ολγα Τρεμη.Ο λογαριασμός που ανοιξαν στο twitter με το όνομα της,δεν ειναι δικός της.Ειναι ψευτικος.

Παρέλαση Ευελπίδων στην Θεσσαλονίκη

Δείτε το βίντεο

Βουλευτές του ΠΑΣΟΚ ζητούν εκλογές ή κυβέρνηση έκτακτης ανάγκης και υπουργοί ζητούν δημοψήφισμα

- Καζάνι που βράζει η Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΠΑΣΟΚ
- Κρίσιμη η αυριανή συνεδρίαση - Αφόρητη η πίεση στον Πρωθυπουργό
- Τα ονόματα υπουργών και βουλευτών που βάζουν ''βόμβα'' στο πολιτικό σκηνικό
- Τρόμος στο ΠΑΣΟΚ απο γκάλοπ που τους δίνει 14,7%

«Η φλόγα άναψε» και στα γήπεδα

Το Σάββατο σε Καραϊσκάκη και Αγρίνιο, την Κυριακή σε ΟΑΚΑ και Παγκρήτιο

Φουντώνει το κύμα διαμαρτυρίας ενάντια στην απάνθρωπη κυβερνητική πολιτική. Έπειτα και από το αυθόρμητο πανελλαδικό ξέσπασμα των πολιτών κατά τη διάρκεια των εκδηλώσεων για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου η φλόγα άναψε για τα καλά και στα γήπεδα.

Αποπνικτική ατμόσφαιρα στην Τούμπα απ' τα δακρυγόνα (βίντεο)

Δείτε το

PAOK - Panathinaikos Live Stream 19:30

Live Stream από τις παρακάτω σελίδες:

Μολότοφ και δακρυγόνα στην Τούμπα πριν το ΠΑΟΚ-ΠΑΟ

Το ντέρμπι της 8ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας δεν ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς, αφού εκτός του γηπέδου της Τούμπας έγιναν επεισόδια μεταξύ οπαδών του ΠΑΟΚ και της αστυνομίας.

Έξω από τη Θύρα 4, όπου κάθονται οι οργανωμένοι φίλοι του ΠΑΟΚ, υπήρχαν κλούβες των ΜΑΤ για να εξασφαλιστεί η ομαλή μετάβαση των αποστολών των δύο ομάδων.

Ξεκίνησαν οι συνομιλίες για το Κυπριακό στη Νέα Υόρκη... αλλά ο ΓΑΠ προτιμάει να λύσει τα προβλήματα της "αραβικής άνοιξης"

http://www.prionokordela.gr/wp-content/uploads/2011/07/kiproscyprus1.jpgΚανένας δεν ασχολείται με το τι γίνεται στο κυπριακό, το σκοπιανό το έχουμε εγκαταλείψει ούτως ή άλλως,και ο ΓΑΠ κάνει βόλτες στην Κρήτη για να λύσει τα προβλήματα των ισλαμιστών που μας έφερε η "αραβική άνοιξη" που αποδεικνύεται βαρυχειμωνιά...

Χωρίς μεγάλες προσδοκίες για επίτευξη προόδου, όπως εκτιμούν διπλωματικοί κύκλοι στην έδρα του ΟΗΕ, ξεκίνησαν σήμερα συνομιλίες για το Κυπριακό στην έπαυλη «Greentree Estate» της περιοχής Μανχάσετ, στο Λονγκ 'Αιλαντ της Νέας Υόρκης.

Αλλαγές στο πρόγραμμα στήριξης ζητά η Πορτογαλία

http://www.star.gr/uploads/images_resize/2011/09/107536_1733.jpg«Η Πορτογαλία προσπαθεί να βρει πιο ευέλικτες λύσεις», δήλωσε ο Πορτογάλος πρωθυπουργός, Πέδρο Πάσος Κοέλιο.

Η Πορτογαλία θα προτείνει ορισμένες τροποποιήσεις στο πρόγραμμα οικονομικής βοήθειας από την ΕΕ και το ΔΝΤ για να το προσαρμόσει στο νέο οικονομικό πλαίσιο, δήλωσε ο Πορτογάλος πρωθυπουργός, Πέδρο Πάσος Κοέλιο σύμφωνα με σημερινά δημοσιεύματα πορτογαλικών εφημερίδων.

Αυτή ήτααν η προτεραιότητα του ΠΑΣΟΚ μόλις βγήκε και όχι η οικονομία: Νέα άδεια παραμονής σε 130.000

http://3.bp.blogspot.com/-YT7PX4bbNvY/TZ263aNk90I/AAAAAAAAApw/Kfk4f6oNIIg/s1600/illegalaliens_12.jpg30/10/2009

Θα ξαναπάρουν άδεια παραμονής περίπου 130.000 μετανάστες που έχουν εκπέσει της νομιμότητας εξαιτίας της νομοθετικής ρύθμισης, η οποία συνδέει τη νομιμότητα της παραμονής με τον αριθμό ενσήμων από εξαρτημένη εργασία.

Έρχται 2ο κύμα εφεδρείας δηλ. απολύσεων... λόγω της αναδιάρθρωσης του Δημοσίου λένε τα ΠΑΣΟΚια

Χιλιάδες υπάλληλοι οργανισμών που θα καταργηθούν θα αναγκασθούν να μετακινηθούν σε άλλες υπηρεσίες ή να τεθούν σε εφεδρείαΝομοσχέδιο για τη ριζική αναμόρφωση του κράτους καταρτίζει το υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης, βάσει των συστάσεων της Ευρωπαϊκής Ένωσης και του ΟΟΣΑ, το οποίο πρόκειται να κατατεθεί στη Βουλή έως το τέλος του έτους. Το σχέδιο προβλέπει επιτελικά υπουργεία, αποκέντρωση αρμοδιοτήτων, ανάθεση έργου σε ιδιωτικές εταιρίες, αυστηρό έλεγχο δαπανών και μαζικές μετακινήσεις υπαλλήλων. Σε αυτό το πλαίσιο, αναμένεται ότι χιλιάδες υπάλληλοι -κυρίως χαμηλών προσόντων- θα τεθούν σε καθεστώς εργασιακής εφεδρείας.

Και ξαφνικά... έγινε Μπάρτσα ο ΠΑΟ!

Θα με τρελάνουν οι τελευταίες κριτικές για τον Παναθηναϊκό του Ζεσουάλδο Φερέιρα και του Λέτο... Ξαφνικά ο Πορτογάλος από μυρωδιάς έγινε προπονητάρα και ο Αργεντινός από ατομιστής, ο νέος ηγέτης...


Η συνέχεια στο milamegiampala.blogspot.com

Τι λέει ο Λαζόπουλος για τον ΓΑΠ και τα κανάλια στο Facebook

Εν μέρει ότι και ο Σαμαράς... δείτε το:

Ξεκαθαρίζει ο Σόιμπλε

Ξεκαθαρίζει ο Σόιμπλε
Εξακολουθεί να απειλεί με υποχρεωτικό "κούρεμα" η Γερμανία τις τράπεζες που αύριο κάθονται στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων με σκοπό να συμμετάσχουν στο σύνολο τους στο πρόγραμμα που συμφωνήθηκε στη σύνοδο κορυφής.

Εντυπωσιακό νυχτερινό βίντεο απ' τον ISS πάνω απ' τη Μεσόγειο

Το βίντεο ξεκινάει από το Γιβραλτάρ και καταλήγει στο Καζακστάν. Δείτε το

Διάολε, δε φταίει μόνο ο Κοστάντσο...

Διάβαζα σήμερα τις κριτικές για τον αγώνα και αν δεν τον είχα δει, θα καταλάβαινα πως έπαιζε ο ΟΦΗ με τον Κοστάντσο και ο Αργεντινός έχασε... Κάπως έτσι δηλαδή το αντιλήφθηκα αφού ο εν λόγω κίπερ ήταν ο μόνος που πλήρωσε το μάρμαρο!

Η συνέχεια στο milamegiampala.blogspot.com

Να δω τι θα λέτε όταν στο τέλος ο ΓΑΠ θα πετύχει εκεί που απέτυχε η ιστορία!

Πολλοί λένε ότι ο ΓΑΠ είναι ανίκανος, άχρηστος, συμφεροντολόγος κλπ. Ακούγεται επίσης ότι δεν είναι σοσιαλιστής, ότι η πολιτική του ΠΑΣΟΚ δεν είναι σοσιαλιστική, ότι θα αποτύχει, ότι θίγονται τα σοσιαλιστικά τους αντανακλαστικά κλπ.

Η αλήθεια είναι ότι η επιτυχία του ΓΑΠ είναι απίστευτη και άφταστη.

Η ομογένεια της Αυστραλίας τίμησε την 28η Οκτωβρίου

Σεμνά αλλά και σε κλίμα πατριωτικής υπερηφάνειας τίμησε η ομογένεια την εθνική επέτειο της 28ης Οκτωβρίου αν και κύριο θέμα συζήτησης και προβληματισμού και ανησυχίας όλων ήταν τα επεισόδια και η ένταση που επικράτησε στους εορτασμούς που έγιναν στην Ελλάδα.

Άμεσα εκλογές για να εκφράσει ο λαός δημοκρατικά την οργή του

http://cdn.thebest.gr/media/images/frontNews/stcsiffxum4e6653daee158.jpgτου Ανδρέα Μαζαράκη
Προέδρου ΝΟ.Δ.Ε. Ν.Δ Αχαΐας

Η 28η Οκτωβρίου, θα πρέπει πάντα να αποτελεί ημέρα μνήμης, εθνικής ανάτασης, αιώνιο έμβλημα αδιάσπαστης ενότητας και σύμπνοιας.

Σήμερα περισσότερο από ποτέ, ότι κι αν υποστηρίζει ο καθένας, πρέπει να είμαστε ενωμένοι.

Από την Ελλάδα του Όχι στην Ελλάδα του Ja frau Merkel!

http://images.inews.gr/152/erotisi--vomva-tou-savva-anastasiadi-gia-to-tachydromiko-tamieftirio-osmi-megalou-skandalou_S.jpgτου Σάββα Αναστασιάδη
Βουλευτή B' Θεσσαλονίκης της ΝΔ

Φαντάζει σαν τραγική ειρωνεία πολλές φορές ο τρόπος, με τον οποίο η Ιστορία επαναλαμβάνεται ή στην περίπτωση της Ελλάδας, γράφεται από την αρχή.

Μέχρι και τον Οκτώβριο του 2009, για διαφορές, που αφορούσαν το 97% του Ελληνικού χρέους, αρμόδια ήταν η Ελληνική Δικαιοσύνη. Με το πρώτο πακέτο στήριξης της Ελλάδας, εκχωρήθηκαν δικαιώματα σε ποσοστό 1/3 του χρέους στα Αγγλικά Δικαστήρια, για να επιλύσουν την οποιαδήποτε διαφορά σε περίπτωση αθέτησης της συμφωνίας και τώρα, μετά το συνέδριο στις 26 Οκτωβρίου, εκχωρείται ένα πολύ μεγαλύτερο ποσοστό.

Το μόνο που κουρέψατε είναι τα όνειρα μας

Παναγιώτης Ηλιόπουλος

Μας έχουν πραγματικά κουράσει τόσες μέρες με το περίφημο ύψος του "κουρέματος" του χρέους της χώρας μας. Είναι μακράν η λέξη που έχει ειπωθεί τις περισσότερες φορές απ όλους μέσα σε ελάχιστες μέρες.

Μια σκέψη όμως με βασανίζει και θέλω να την φωνάξω δυνατά! ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ!!!
http://www.real.gr/Files/Articles/Photo/7490.jpgΈξι φορές πάνω από το προβλεπόμενο «εκτοξεύεται» το κόστος για τις αρχαιολογικές ανασκαφές του μετρό της Θεσσαλονίκης, σύμφωνα με απόφαση του υπουργείου Πολιτισμού και Τουρισμού. Όταν το 2006 ξεκίνησαν οι αρχαιολογικές εργασίες, ο προϋπολογισμός που είχε προβλεφθεί ανερχόταν σε μόλις 15 εκατ. ευρώ...

Α.Σαμαράς: Εκτός από την οικονομία υπάρχει και η δημοκρατία

Άρθρο του Αντώνη  Σαμαρά
στην ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ

Η συμφωνία για το κούρεμα του ελληνικού χρέους έχει ακόμα πολλά σκοτεινά σημεία. Πολλές λεπτομέρειες που πρέπει να διευκρινιστούν και πολλές «δοκιμασίες» που πρέπει να ξεπεράσει για να υλοποιηθεί.
Μην ξεχνάμε, ότι εκτός από το ελληνικό χρέος περιλαμβάνει κι άλλες ρυθμίσεις, ευρύτερα για την ευρωζώνη, όπως το πώς θα λειτουργήσει ο Μηχανισμός Χρηματοοικονομικής Στήριξης, το EFSF, αλλά και το πώς θα γίνει η «επανακεφαλαιοποίηση» των ευρωπαϊκών τραπεζών.

Handelsblatt: Αν ήμουν Έλληνας θα είχα μηνύσει τους δανειστές!

- Αν ήμουν Έλληνας θα είχα κάνει μήνυση σε όσους με "βοηθούν" λένε δημοσιογράφοι της Handelsblatt
- Η ομάδα των 20 ατόμων έζησε για λίγο στην Ελλάδα και μεταφέρει το κλίμα έκρηξης
- Προειδοποιούν για τον κίνδυνο δικτατορίας!

Έρχεται γερμανική τιμωρία για τον Γιωργάκη και τους ψηφοφόρους του (βίντεο)

Αυτό θα πει γερμανική τιμωρία:

Επειδή το "πέ@ς" έτσουξε

Αφιερωμένο στον μπαγλαμά που λέει ότι το 'βγαλα:

Superpower USA: Πάλι 1,4 εκ χωρίς ρεύμα... μετά από 5 πόντους χιόνι

Rare Oct. snowstorm hits Northeast[Και μετά απ' όλα αυτά έχουμε τους αφελείς και τους στημένους όπως τον Ευαγγελάτο να μας λένε ότι ο Γκάιτνερ θα βοηθήσει την  Ελλάδα όταν κάθε 3-4 μήνες βυθίζονται στο σκοτάδι μερικές εκατοντάδες χιλιάδες ή μερικά εκατομμύρια κόσμος...]

Η κακοκαιρία που χτύπησε τις ανατολικές ακτές των ΗΠΑ (φώτο απ' τις χιονισμένες σκηνές των αγανακτισμένων της Νέας Υόρκης στο πάρκο Zuccotti) αποκάλυψε όλα τα προβλήματα υποδομών που έχουν ειδικά σε θέματα ηλεκτρικής ενέργειας, όπου είναι χρόνια πίσω απ' τα ανεπτυγμένα ευρωπαϊκά κράτη. Για να φανταστείτε πάλι κόπηκε το ρεύμα σε μεγάλες περιοχές και πάνω από 1.400.000 άνθρωποι είναι στο σκοτάδι!

Ρεκόρ χιονόπτωσης στη Νέα Υόρκη... θα 'ναι λόγω της υπερθέρμανσης του πλανήτη

AP PhotoΠριν λίγες μέρες έκανε πάλι το γύρο του ιντερνετ ένα άρθρο για δήθεν αποδεικτικά στοιχεία που παρουσίασαν ερευνητές και επιβεβαιώνουν την υπερθέρμανση του πλανήτη... ξέρετε αυτοί οι ερευνητές που τα παίρνουν από διάφορα συμφέροντα για να γράφουν ότι τους λένε και να έρχεται η φύση σε λίγες μέρες και να τους κει ρόμπα:

Η ανήθικη κερδοσκοπία του κ. Τρισέ

του Σταύρου Λυγερού

Αν και οι λεπτομέρειες για τη διαγραφή μέρους του ελληνικού χρέους δεν έχουν ακόμα δημοσιοποιηθεί, θεωρείται δεδομένο ότι από το «κούρεμα» δεν θα εξαιρεθεί μόνο το δάνειο της τρόικας, αλλά και τα ελληνικά ομόλογα ονομαστικής αξίας 62 δισ. που η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα (ΕΚΤ) έχει αγοράσει στη δευτερογενή αγορά σε πολύ χαμηλότερη τιμή. Την εξαίρεση αυτή προέβλεπε και η απόφαση της 21ης Ιουλίου 2011. Εξαίρεση σημαίνει πως όταν τα ελληνικά ομόλογα λήξουν, η ΕΚΤ θα εισπράξει την ονομαστική αξία τους, αποκομίζοντας κέρδος της τάξεως του 30-45%!

Πάλι σκοτώθηκαν οι τσιγγάνοι στο Μενίδι

http://www.elpida-news.gr/img/news/p2_345980170895066001287572960.jpgΑιματηρή συμπλοκή σημειώθηκε λίγο μετά τις 11:30 το βράδυ στο Μενίδι μεταξύ Αθίγγανων.

Οι νεαροί λογομάχησαν για αρκετή ώρα μέχρι που τα αίματα άναψαν και βγήκαν τα όπλα. Ένας εξ αυτών για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, πυροβόλησε με κυνηγετική καραμπίνα 6 αθίγγανους με αποτέλεσμα να τους τραυματίσει. Μάλιστα ο ένας νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση.
Τα αίτια της συμπλοκής ερευνώνται.