05 Μαρτίου 2011

Το 66% πιστεύει ότι ο Ρέπας είναι υπάλληλος του Μπόμπολα... λίγοι είναι

Γκάλοπ ΑΛΚΟ για το Πρώτο Θέμα:
ΠΑΣΟΚ: 21,9%
ΝΔ: 19,6%
ΚΚΕ: 8,3%
ΛΑΟΣ: 5,6%
ΣΥΡΙΖΑ: 2,6%
ΔΗΣΥ: 2,4%
Οικολόγοι: 2,2%
Δημ. Αριστερά: 2%

Μόνο το 79% λέει ότι σωστά αποδοκιμάζεται ο Πάγκαλος
Μόνο 77% πιστεύει ότι ο Παπακωνσταντίνου υπακούει μόνο στην τρόϊκα
Μόνο το 76% χαρακτηρίζει λάθος την πολιτική Παπαουτσή για τους λαθραίους
Μόνο το 66% εκτιμά ότι ο Ρέππας είναι υπάλληλος του Μπόμπολα

Να θυμήσω ότι την περασμένη εβδομάδα ο Χατζηνικολάου πανηγύριζε επειδή το 66% δεν θεωρούσε τον Καραμανλή κατάλληλο για Πρόεδρο της Δημοκρατίας...

Μετά από τα παραπάνω αποτελέσματα φαντάζομαι ότι θα ακούγονται ιαχές από το σπίτι του μέχρι την Ομόνοια και την Τρίτη θα ζητήσει από την Κυβέρνηση να πάει σπίτι της...

Πάγκαλος: "Μαζί με την Κηλυπούρη τα φάγαμε"

Αυτό εννοούσε προφανώς ο Πάγκαλος όταν έλεγε ότι μαζί τα φάγαμε:

Συνυποψήφιοι στην ίδια περιφέρεια το 2007 και συμπαρευβρισκόμενοι σε εκδηλώσεις που γίνονταν στην Περιφέρεια... θέλει να μας πει ότι δεν ήξερε την κυρία που με τον ΠΑΣΟΚο σύζυγο είχαν στήσει επιχείρηση και ελάφρυναν τα ΙΚΑ κατά εκατοντάδες χιλιάδες ευρω;


Φώτο από την ίδια εκδήλωση

Γερμανία: Ο Όλι Ρεν ζητά ευνοϊκότερους όρους για Ελλάδα και Ιρλανδία

http://www.delmkd.ec.europa.eu/en/whatsnew/2005/Commissioner_Olli_Rehn_01.jpgΟ επίτροπος Οικονομικών της ΕΕ Όλι Ρεν ζήτησε από την Ευρωζώνη να αλλάξει προς το ευνοϊκότερο τους όρους της βοήθειας προς την Ελλάδα και την Ιρλανδία. "Βλέπω τον κίνδυνο ότι επιβαρύνουμε υπέρμετρα τις δύο χώρες με τους αυστηρούς όρους χορήγησης των πιστώσεων", λέει ο κ. Ρεν σε προδημοσίευση αποκλειστικής συνέντευξής του στην οικονομική εφημερίδα Handelsblatt. Η Ευρωζώνη "πρέπει να μειώσει τα επιτόκια των πιστώσεων για την Ελλάδα και την Ιρλανδία", λέει ο κ. Ρεν. Για την Ελλάδα ζητά επιπρόσθετα να επιμηκυνθεί ο χρόνος αποπληρωμής των πιστώσεων από τα τρεισήμισι χρόνια στα εφτά που ισχύουν για την Ιρλανδία.

Ο επίτροπος καλεί τις κυβερνήσεις της ΕΕ να διαμορφώσουν μια συνολική πολιτική στρατηγική για την αντιμετώπιση της κρίσης χρέους. "Η συνάντηση των ηγετών της Ευρωζώνης την ερχόμενη Παρασκευή και το Συμβούλιο κορυφής της ΕΕ στα τέλη Μαρτίου έχουν καθοριστική σημασία για το μέλλον της Νομισματικής Ένωσης", λέει ο κ Ρεν. Επισημαίνει επίσης ότι "οι πρόεδροι των κυβερνήσεων φέρουν τεράστια ευθύνη, διότι στις αγορές έχει συσσωρευτεί τεράστια πίεση προσδοκιών".

Ο επίτροπος Ρεν απευθύνει επιτακτική έκκληση στους Γερμανούς βουλευτές να αναθεωρήσουν τη σκληρή στάση τους στο θέμα της διεύρυνσης των αρμοδιοτήτων του μελλοντικού Μόνιμου Μηχανισμού Σταθερότητας ESM. "Παρακαλώ το Μπούντεστακ (ομοσπονδιακή βουλή) να μην υποβαθμίσει την κατάσταση στις αγορές που συνεχίζει να είναι πολύ δύσκολη", λέει ο κ. Ρεν. "Η γερμανική βουλή "πρέπει να αντιληφθεί ότι αρκετές χώρες της Ευρωζώνης συνεχίζουν να διατρέχουν μεγάλο κίνδυνο", λέει ο επίτροπος απαντώντας ουσιαστικά στις κοινοβουλευτικές ομάδες των κομμάτων του κυβερνητικού συνασπισμού της Μέρκελ CDU-CSU και FDP που είχαν ταχθεί κατηγορηματικά κατά της αγοράς κρατικών ομολόγων από το μηχανισμό στήριξης. Η θέση του επ΄αυτού είναι διαφορετική από τη θέση των γερμανικών κυβερνητικών κομμάτων, διευκρινίζει ο κ. Ρεν.

Ταυτόχρονα ο επίτροπος Οικονομικών παρέχει στήριξη στο Σύμφωνο Ανταγωνιστικότητας που προωθεί η καγκελάριος Μέρκελ στην Ευρωζώνη, ένα από τα βασικά στοιχεία του οποίου είναι η σύγκλιση της πολιτικής μισθών. "Στην ΟΝΕ είναι εξαιρετικά σημαντικό να προσαρμοστούν οι μισθοί κατά το μέγιστο δυνατό στο βαθμό παραγωγικότητας", λέει ο κ. Ρεν.

Ο Άρειος Πάγος αποφάνθηκε ότι πατέρας του παιδιού της Ουρανίας Τουτουντζή είναι ο Πασχάλης, ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΥΛΑ

http://im2a.yupi.gr/y2/400_41_medium.jpghttp://iparxei-mageia.pblogs.gr/files/88409-%CF%84%CE%BF%CF%85%CF%84%CE%BF%CF%85%CE%BD%CE%B6%CE%B7.jpgΟ Άρειος Πάγος επικύρωσε την εφετειακή απόφαση η οποία είχε κρίνει ότι πατέρας του πεντάχρονου γιου της πανεπιστημιακού Ουρανίας Τουτουντζή είναι ο τραγουδιστής Πασχάλης Αρβανιτίδης. Ειδικότερα, ο Άρειος Πάγος απέρριψε το αίτημα του τραγουδιστή Πασχάλη Αρβανιτίδη, με το οποίο ζητούσε να αναιρεθεί η απόφαση του Εφετείου Αθηνών που αναγνώρισε, κατόπιν εξετάσεως DNA, την πατρότητα του γιου της Ουρανίας Τουτουντζή.

Οι αρεοπαγίτες απέρριψαν το αίτημα του τραγουδιστή κρίνοντας ότι η εφετειακή απόφαση έχει νόμιμη, πλήρη και ορθή αιτιολογία, όπως απαιτεί το Σύνταγμα.

Σύμφωνα με την εφετειακή απόφαση, η Τουτουντζή γνωρίστηκε με τον Πασχάλη στο κέντρο που τραγουδούσε ο καλλιτέχνης και στη συνέχεια υπήρξε ερωτική σχέση. Οι συναντήσεις γίνονταν στο σπίτι της πανεπιστημιακού. Ο καλλιτέχνης είχε συμφωνήσει να αναγνωρίσει συμβολαιογραφικά το αγοράκι που γεννήθηκε τον Ιανουάριο του 2005, αλλά στην πορεία της σχέσης τους δεν προέβη στην αναγνώριση του παιδιού παρά τις οχλήσεις της μητέρας του. Ακολούθησε ένα διάστημα όπου ο Πασχάλης απέφευγε συστηματικά την Τουτουντζή με αποτέλεσμα η μητέρα του ανήλικου παιδιού να υποβάλλει αγωγή σε βάρος του τραγουδιστή.

Εξάλλου, υπογραμμίζει η εφετειακή απόφαση ότι και ο ίδιος ο καλλιτέχνης αποδέχεται μία ερωτική συνεύρεση με την Τουτουντζή.

Ο GAP και η RAP

Ανάμεσα στα άλλα έκανε και μνεία σε έναν Τυνήσιο Ραπερ ο κ. πρωθυπουργός στην ομιλία του , στην 11η Σύνοδο του Εθνικού Συμβουλίου του Κινήματος.
Σας παρουσιάζουμε το σχετικό απόσπασμα των δηλώσεων, σε video, στο τέλος του άρθρου.


Προσέξτε στο τέλος του video, τι λέει προφητικά στο τραγούδι "ΚΑΚΑ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ-ΚΟΜΜΕΝΗ Η ΠΛΑΚΑ" ένας Έλληνας Ράπερ...
 
"Εδώ ο κόσμος υποφέρει και προβάλλουν στολίδια, έχει γίνει προπαγάνδα κι η ραπ δεν το πιστεύω.." !!! 

Ας δούμε τι δήλωσε ο κ πρωθυπουργός:
"Όπως λέει χαρακτηριστικά ένας ράπερ τραγουδιστής της Τυνησίας, που έγινε σύμβολο της επανάστασης αυτές τις ημέρες, εκφράζοντας τη νέα γενιά: «Χωρίς λεφτά στην τσέπη, με πολλά πτυχία στο ντουλάπι, ψάχνω για δουλειά. Αλλά τρώω χαστούκια, γιατί δεν έχω μέσον». Στην Τυνησία, το λέει αυτό. Μήπως μας θυμίζει κάτι; Μήπως δεν απείχαμε και τόσο μακριά, μέχρι πρότινος;
Εμείς έχουμε φύγει πλέον από αυτό το λιμάνι και αφήνουμε πίσω μας αυτές τις δουλείες κι αυτές τις πρακτικές"



http://exomatiakaivlepo.blogspot.com/2011/03/gap-rap.html

Σαμαράς στο Βήμα της Κυριακής: Συναίνεση last year-Πόρτα σε Καρατζαφέρη-Φίλος μου ο Καραμανλής-Αυτομαστίγωμα τέλος

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhR8mWTq2dVA1Mvf9YEZtPHTMelPXWWOjxKudk1hFIe-FZr4VRjJZvZ24mzbR5YPt1KE7ECBkX1hzn4z3XkynJCalVekh1NYYJPpeHcxyo3kzwrqXN_fDdQgRxTytq7KKqKB5aQs9exUkU/s1600/samaras-8-thumb-large.jpgΤην ανάγκη να υπάρξει άμεσα επανεκκίνηση της οικονομίας με ανάπτυξη και αξιοπρέπεια επισημαίνει σε συνέντευξή του στο Βήμα της Κυριακής ο Αντώνης Σαμαράς ο οποίος ουσιαστικά κλείνει τα όποια περιθώρια συναίνεσης μπορεί να υπάρχουν.

Οριοθετώντας έτσι και τη συνάντηση που θα έχει την Τρίτη με τον Γιώργο Παπανδρέου στο Μέγαρο Μαξίμου ο Πρόεδρος της ΝΔ δηλώνει χαρακτηριστικά πως "πέρυσι ήταν η εποχή της συναίνεσης" και επισημαίνει πως " το ΠΑΣΟΚ την αρνήθηκε και την τορπίλισε. Τώρα είναι η ώρα αλλαγής των όρων του Μνημονίου".

Μάλιστα ο κ. Σαμαράς δηλώνει πως η προσωπική του σχέση με τον Γιώργο Παπανδρέου είναι πάντα καλή, επισημαίνει όμως χαρακτηριστικά πως "μια σχέση εμπιστοσύνης στηρίζεται στην αξιοπιστία, ακόμα και όταν διαφωνείς με τον αντίπαλό σου. Τέτοια βάση αξιοπιστίας δεν υπάρχει με ευθύνη του κ. Παπανδρέου".

Ο Αντώνης Σαμαράς τονίζει πως στρατηγική του είναι να φύγει η χώρα από το Μνημόνιο μια ώρα αρχύτερα, ξεκαθαρίζει όμως πως δεν πρόκειται να φανούμε ασυνεπείς στις υποχρεώσεις που έχουμε αναλάβει ως χώρα.

Επιμένοντας πως η πιθανή αναδιάρθρωση του χρέους θα είναι λανθασμένη κίνηση, ο Πρόεδρος της ΝΔ τάσσεται υπέρ της πρότασης Μπαρόζο - Ρομπάι που όπως λέει "μαζί με το ευρωομόλογο προσφέρει ανάσα στην Ελλάδα".

Όσον αφορά τα σενάρια συνεργασίας ο κ. Σαμαράς τάσσεται υπέρ των καθαρών, όπως λέει, λύσεων ενώ εκτιμά πως ο λαός θα δώσει τη δική του απάντηση στις εκλογές και δεν θα υπάρξουν φαινόμενα ακυβερνησίας.

Για μια ακόμα φορά όμως κλείνει ξεκάθαρα την πόρτα στο ΛΑΟΣ και τον Γιώργο Καρατζαφέρη υπενθυμίζοντας πως ψήφισε το Μνημόνιο και πολέμησε τη ΝΔ.

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjBjY0KaiplYV8xTvzp5UZJq_g0B6pa6in3qRsEnOnUPnQHombJNHm8RONTsTqMrKKaP5KN8UR_qk8wKgBypHuGlqbgixbMcyhVRUZYdfJ2-RIgzvFdBaBG0B_hVkzBQX2Q7Y6ZGw0rGrU/s400/%CF%83%CE%B1%CE%BC%CE%B1%CF%81%CE%B1%CF%82+%CE%BA%CE%B1%CF%81%CE%B1%CE%BC%CE%B1%CE%BD%CE%BB%CE%B7%CF%82http://www.newsit.gr/files/Image/18-09/resized/karamanlis2_513_355.jpgΟ Πρόεδρος της ΝΔ χαρακτηρίζει πολύ καλές και αδιατάρακτες τις σχέσεις του με τον Κώστα Καραμανλή, υπενθυμίζει πως ο ίδιος έχει κάνει την αυτοκριτική του, τονίζει όμως πως δεν σκοπεύει να συνεχίσει το αυτομαστίγωμα της παράταξης δίνοντας άλλοθι στην καταστροφική πολιτική του ΠΑΣΟΚ." Αρνούμαι να ζω στο χθες", τόνισε χαρακτηριστικά ο Πρόεδρος της ΝΔ.

Λούκα Κατσέλη στον "ΤτΚ" - Συμφωνεί με τον Σαμαρά ότι δεν διαπραγματευτήκαμε το Μάϊο του 10 και πρέπει «να επαναδιαπραγματευθούμε με την Τρόικα»...

http://www.newstime.gr/resources/2010-05/katseli-5-thumb-large.jpgΤην ανάγκη να υπάρξει επαναδιαπραγμάτευση με την "Τρόικα" έτσι ώστε να υπάρξουν αλλαγές στο Μνημόνιο προτάσσει η Λούκα Κατσέλη (στη φώτο τη βλέπετε να έχει ξεκαρδιστεί με τη φτώχεια που βιώνει ο λαός), κάνοντας λόγο για απαραίτητες προσαρμογές. Σε συνέντευξή της στον "Τύπο της Κυριακής" η Λούκα επισημαίνει πως υπάρχει η πολιτική βούληση για αυτή την επαναδιαπραγμάτευση, ενώ, φαίνεται να κρατά "μικρό καλάθι" όσον αφορά τα αποτελέσματα της Εαρινής Συνόδου Κορυφής της 25ης Μαρτίου. Πάντως υποστήριξε πως μέσα στο 2011 θα υπάρξουν αποφάσεις όσον αφορά το θέμα της επιμήκυνσης, το θέμα της μείωσης του επιτοκίου και την επαναγορά των ομολόγων.

Η Λούκα τάσσεται σαφώς κατά των πρόωρων εκλογών δηλώνοντας πως το ζητούμενο είναι να υλοποιηθούν οι πολιτικές και να γίνουν οι απαραίτητες προσαρμογές ενώ στήριξε ουσιαστικά τον Γιώργο Παπακωνσταντίνου τονίζοντας πως " τόσο ο υπουργός Οικονομικών, όσο και ο κάθε υπουργός διερευνούν και αξιολογούν τα περιθώρια διαπραγμάτευσης που ανοίγονται στην υλοποίηση του Μνημονίου, με γνώμονα τους στόχους και το περιεχόμενο της πολιτικής που προωθούν."

Η Λούκα χαρακτηρίζει τα σενάρια περί αναδιάρθρωσης του χρέους ελάχιστα ρεαλιστικά τονίζοντας πως σε αυτή την περίπτωση θα υπάρξουν μεγαλύτερα προβλήματα ενώ ξεκαθαρίζει πως όπως έχει επισημάνει ο πρωθυπουργός Γ. Α. Παπανδρέου, δεν τίθεται κανένα θέμα νέας περικοπής μισθών και συντάξεων ή άλλων επώδυνων μέτρων πέρα όσων περιλαμβάνονται στο Μνημόνιο.-

Στίβος-Ευρωπαϊκό κλειστού: 4ος ο Μπανιώτης, 5ος ο Χονδροκούκης στο ύψος-5ος ο Κώστας Φιλιππίδης στο επί κοντώ

Ο Έλληνας άλτης του επί κοντώ πήρε την πέμπτη θέση με άλμα στα 5,61 μ. και θα μπορούσε να ήταν μέσα στα μετάλλια αν... έβγαινε το «κόλπο γκρόσο» που είχε σχεδιάσει.

Ο 24χρονος άλτης ξεκίνησε τον αγώνα από τα 5.41 μ. ύψος που πέρασε με τη δεύτερη και συνέχισε ξεπερνώντας με την πρώτη τα 5.51 μ. και 5.61 μέτρα. Στην συνέχεια είχε μια άκυρη στα 5.71 μ. και αποφάσισε να συνεχίσει τις προσπάθειες του στα 5.76 μ., αφού εκεί κρίνονταν τα μετάλλια. Δυστυχώς, όμως ο Φιλιππίδης είχε δύο άκυρες προσπάθειες.

Το ασημένιο μετάλλιο πήρε ο επίσης Γάλλος Ζερόμ Κλαβιέρ με 5.76 μ. με τον Γερμανό Μάλτε Μορ να κατακτά το χάλκινο μετάλλιο με 5.71 μέτρα.

Εξαιρετική ήταν και η παρουσία των δύο Ελλήνων αθλητών στον τελικό του ύψους. Ο Κώστας Μπανιώτης και ο Δημήτρης Χονδροκούκης κατάφεραν να βελτιώσουν τα ατομικά τους ρεκόρ και να πάρουν την τέταρτη και πέμπτη θέση, αντίστοιχα.

Ο Μπανιώτης ξεπέρασε με την πρώτη προσπάθεια διαδοχικά τα 2.15 μ., 2.20 μ., 2.25 μ., με τη δεύτερη τα 2.29 μ. και με την τρίτη τα 2.32 μέτρα επίδοση που αποτελεί νέο ατομικό ρεκόρ για τον άλτη από την Κομοτηνή. Στην συνέχεια ο Μπανιώτης επιχείρησε να περάσει πάνω από τα 2.34 μ. με την πρώτη του προσπάθεια να είναι πολύ καλή αλλά αποτυχημένη.

Πολύ καλή ήταν και η παρουσία του Δημήτρη Χονδροκούκη που στον πρώτο τελικό της καριέρας του σε μεγάλη διοργάνωση κατάφερε να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων. Ο 23χρονος άλτης ξεπέρασε με την πρώτη προσπάθεια τα 2.15 μ., 2.20 μ., 2.25 μ., με τη δεύτερη τα 2.29 μ. και είχε τρεις άκυρες στα 2.32 μέτρα.

Το χρυσό μετάλλιο κατέκτησε ο Ρώσος Ιβάν Ούχοβ ισοφαρίζοντας την κορυφαία επίδοση φέτος στον κόσμο με 2.38 μ. ενώ στην συνέχεια επιχείρησε να βελτιώσει το παγκόσμιο ρεκόρ με τρία αποτυχημένα άλματα στα 2.44 μέτρα. Το ασημένιο μετάλλιο κατέκτησε ο Τσέχος Γιάροσλαβ Μπάμπα με 2.34 μ. και το χάλκινο ο Ρώσος Αλεξάντερ Σούστοβ με ατομικό ρεκόρ στα 2.34 μέτρα.

Bundesliga 25η αγωνιστική

BvB Dortmund
http://mediadb.kicker.de/2009/fussball/vereine/xs/17.png 1 - 0 http://mediadb.kicker.de/2009/fussball/vereine/xs/16.png1 FC Koln


Hannover 96Hannover 96 3 - 1 Bayern MunichBayern Munich

FC NurnbergFC Nurnberg5 - 0 St PauliSt Pauli

Borussia MonchengladbachBorussia Monchengladbach 2 - 0 HoffenheimHoffenheim

VfB StuttgartVfB Stuttgart 1 - 0 Schalke 04Schalke 04

Eintracht FrankfurtEintracht Frankfurt 0 - 0 KaiserslauternKaiserslautern

Bayer LeverkusenBayer Leverkusen -
VfL WolfsburgVfL Wolfsburg

Borussia Dortmund

25

61
Hannover 96

25

47
Bayer Leverkusen

24

46
Bayern München (M, P)

25

42
1. FSV Mainz 05

24

40
1. FC Nürnberg

25

39
Hamburger SV

24

37
SC Freiburg

24

37
1899 Hoffenheim

25

33
FC Schalke 04

25

30
1. FC Köln

25

29
Eintracht Frankfurt

25

28
FC St. Pauli (N)

25

28
VfL Wolfsburg

24

26
VfB Stuttgart

25

25
1. FC Kaiserslautern (N)

25

25
Werder Bremen

24

25
Borussia M'gladbach

25

22

Bundesliga Live Stream

Δυο χρόνια πριν-ΓΑΠ: «η κυβέρνηση απλώς ζητεί μια λευκή επιταγή για να συνεχίσει ατελέσφορες,αναξιόπιστες και αδιέξοδες πολιτικές»

ΒΗΜΑ: 06/03/2009

Αντιμέτωπος με το αίτημα του πρωθυπουργού κ. Κ.Καραμανλή για συναίνεση άνευ όρων και σχεδίου (ΣΣ. Ψέμματα από το ΒΗΜΑ καθώς ο Καραμανλής είχε ζητήσει συναίνεση επί 6 συγκεκριμένων σημείων) βρέθηκε χθες ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης κ. Γ.Παπανδρέου . Η συζήτηση κάποιες στιγμές ήταν πολύ ζωντανή και ο πρόεδρος του ΠαΣοΚ εμμέσως πλην σαφώς έθεσε ζήτημα εκλογών, λέγοντας ότι τη λύση θα δώσουν οι πολίτες.


«Αισθάνομαι ότι η κυβέρνηση απλώς ζητεί μια λευκή επιταγή για να συνεχίσει ατελέσφορες,αναξιόπιστες και αδιέξοδες πολιτικές,ενώ χρειάζεται πραγματικά μια νέα κατεύθυνση η χώρα.Και αυτό σημαίνει και μια νέα κυβέρνηση» τόνισε ο κ. Παπανδρέου μετά το πέρας της συνομιλίας του με τον Πρωθυπουργό. Επανέλαβε ότι δεν διαπίστωσε την ύπαρξη σχεδίου της κυβέρνησης και τόνισε: «Φοβάμαι ότι έχει σχέδιο μόνο μιας χρήσης,και αυτής προεκλογικής,ενώ χρειάζεται μια διαφορετική κατεύθυνση».

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης στο Μέγαρο Μαξίμου ο πρόεδρος του ΠαΣοΚ άκουσε τον Πρωθυπουργό να του περιγράφει το βάθος της κρίσης και την κατάσταση που αντιμετώπισε στην πρόσφατη Σύνοδο Κορυφής της ΕΕ. Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταφέρουν συνεργάτες του κ. Παπανδρέου, ο πρόεδρος του ΠαΣοΚ παρέδωσε στον κ. Καραμανλή το έντυπο με το σχέδιο του ΠαΣοΚ για την πράσινη ανάπτυξη, το οποίο παρουσίασε λίγες ώρες αργότερα στην Αίγλη του Ζαππείου. Μίλησε για αναξιοπιστία της κυβέρνησης και επανέφερε τις πέντε προτάσεις που είχε καταθέσει πριν από τη Σύνοδο Κορυφής, ενώ ο κ. Καραμανλής του είπε ότι δεν υπάρχει ένδειξη για συλλογική αντιμετώπιση της επιδεινούμενης οικονομικής κατάστασης από τις ευρωπαϊκές κυβερνήσεις και ότι «ο καθένας ενεργεί για τον εαυτό του». Ηεντύπωση που μεταφέρουν οι συνεργάτες του κ. Παπανδρέου πάντως είναι ότι η χθεσινή συνάντηση εντάσσεται στον βραχυπρόθεσμο σχεδιασμό του Μεγάρου Μαξίμου προκειμένου να βολιδοσκοπήσει τα περιθώρια για τη διενέργεια πρόωρων εκλογών.

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι ο Πρωθυπουργός δήλωσε στον κ. Παπανδρέου ότι δεν του έχει παράσχει τη στήριξη που θα ανέμενε τόσο στις συνθήκες της τρέχουσας κρίσης όσο και κατά το παρελθόν. Ηταν το σημείο όπου, όπως μετέφεραν συνομιλητές του προέδρου του ΠαΣοΚ, η συζήτηση μεταξύ των δύο πολιτικών αρχηγών έγινε πολύ ζωηρότερη καθώς ο κ. Παπανδρέου αντέτεινε: «Τα τελευταία πέντε χρόνια έχω καταθέσει τόσες προτάσεις στις οποίες θα μπορούσαμε να συμφωνήσουμε και απορρίφθηκαν όλες από την κυβέρνηση» (κάτι που επανέλαβε και δημοσίως έξω από το Μέγαρο Μαξίμου).

Στη συνέχεια απευθύνθηκε στον κ. Καραμανλή λέγοντάς του ότι δεν διαθέτει τα μέσα και τις δυνατότητες να αντιμετωπίσει την κρίσιμη κατάσταση που αντιμετωπίζει η χώρα. «Τη λύση θα δώσουν οι πολίτες» είπε ακολούθως ο κ. Παπανδρέου, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές.

Απαντώντας σε σχετικές ερωτήσεις, στενοί συνεργάτες του προέδρου του ΠαΣοΚ υπογράμμιζαν μετά το πέρας της συνάντησης ότι η πρόταση για τη διενέργεια εκλογών και τη συμφωνία για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας εξακολουθεί να ισχύει, ακόμη και αν δεν διατυπώθηκε με τις ίδιες ακριβώς φράσεις στη χθεσινή συνάντηση. Οπως τόνιζαν, άλλωστε, ο χαρακτήρας της συνομιλίας δεν περιελάμβανε το σκέλος της υποβολής αιτημάτων για εκλογές, δεδομένου ότι αυτό ήταν και κάτι στο οποίο πόνταρε επικοινωνιακά η κυβέρνηση, βάσει της επιχειρηματολογίας περί επίδειξης υπευθυνότητας και τήρησης ανεύθυνης στάσης.

Κεφάλι Σαμαρά στις θετικές γνώμες

Κεφάλι στις θετικές γνώμες έναντι του πρωθυπουργού, κ. Παπανδρέου παίρνει ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης με το σύνολο της κοινής γνώμης ν'αποδοκιμάζει την κυβερνητική πολιτική. Την ίδια στιγμή, η ΝΔ έχει ελαχιστοποιήσει τη διαφορά στα όρια του στατιστικού λάθους.

Αυτό καταδεικνύει δημοσκόπηση της Alco που δημοσιεύθηκε στην "Αξία",ενώ και σε άλλες δημοσκοπήσεις στον Κυριακάτικο Τύπο διαφαίνεται πως η διαφορά ΠΑΣΟΚ-ΝΔ κινείται στα όρια του στατιστικού λάθους.

Στο εσωτερικό της κυβέρνησης πληθαίνουν οι πληροφορίες που θέλουν τον πρωθυπουργό να προχωρά σε ανασχηματισμό ή πρόωρες εκλογλές.

politicsnews.gr

Τοποθετήσεις Ταξιάρχων της Ελληνικής Αστυνομίας

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEj486KQ4rREJJYfl5L25brIjG19uHjtwVW035w0Jryy5QKvN_qKiPJmcLeWgyKuQ6a6YK9bEAqVtPNchnNOijsGrECavWCIKB0rS_GYvXu_CcAi5yVoNgtFxGMela7XXy5p9FQ6o2oC7S0/s1600/%CE%95%CE%9B%CE%91%CE%A3.jpgΜε Απόφαση του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστρατήγου Ελευθέριου Οικονόμου τοποθετήθηκαν - μετακινήθηκαν οι Ταξίαρχοι Γενικών και Ειδικών Καθηκόντων της Ελληνικής Αστυνομίας, ως ακολούθως:

  • ΚΑΛΑΜΑΡΑΣ Ιωάννης, από Διεύθυνση Αστυνομικού Προσωπικού/Α.Ε.Α. στον Κλάδο Οργάνωσης και Ανθρώπινου Δυναμικού, ως Προϊστάμενος.
  • ΒΑΝΤΖΟΣ Νικόλαος, στην Αστυνομική Διεύθυνση Ιωαννίνων όπου υπηρετεί, ως Διευθυντής.
  • ΚΡΟΚΟΣ Κωνσταντίνος, στη Διεύθυνση Τροχαίας Αττικής όπου υπηρετεί, ως Διευθυντής.
  • ΚΟΥΚΙΟΣ Τρύφωνας, στη Διεύθυνση Αστυνομίας Θεσσαλονίκης όπου υπηρετεί, ως Διευθυντής.
  • ΚΟΡΔΟΛΑΙΜΗΣ Ανδρέας, στη Διεύθυνση Τροχαίας/Α.Ε.Α. όπου υπηρετεί, ως Διευθυντής.
  • ΓΟΥΛΑΣ Χρήστος, από Αστυνομική Διεύθυνση Αργολίδας στη Διεύθυνση Αστυνομίας Δυτικής Αττικής, ως Διευθυντής.
  • ΜΑΡΑΠΙΔΗΣ Παρασκευάς, από Αστυνομική Διεύθυνση Δράμας στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης, ως αναπληρωτής Γενικού Αστυνομικού Διευθυντή.
  • ΚΟΝΤΟΔΙΑΚΟΣ Εμμανουήλ, στην Αστυνομική Διεύθυνση Ηρακλείου όπου υπηρετεί, ως Διευθυντής.
  • ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ Δημήτριος, στη Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής όπου υπηρετεί, ως Α΄ Υποδιευθυντής.
  • ΑΝΤΩΝΙΟΥ Κωνσταντίνος, στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών/Α.Ε.Α. όπου υπηρετεί, ως Διευθυντής.
  • ΜΠΑΛΗΣ Δημήτριος, στη Σχολή Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας όπου υπηρετεί, ως Διοικητής.
  • ΦΩΤΟΠΟΥΛΟΣ Αθανάσιος, στην Αστυνομική Διεύθυνση Πιερίας όπου υπηρετεί, ως Διευθυντής.
  • ΛΥΓΙΔΑΚΗΣ Ευθύμιος, στη Διεύθυνση Αστυνομίας Αθηνών όπου υπηρετεί, ως Διευθυντής.
  • ΓΙΩΤΗΣ Θεοχάρης, στην Αστυνομική Διεύθυνση Κέρκυρας όπου υπηρετεί, ως Διευθυντής.
  • ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ Ηλίας, από Αστυνομική Διεύθυνση Μεσσηνίας στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Περιφέρειας Πελοποννήσου, ως Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής.
  • ΣΙΑΜΟΣ Ιωάννης, από Αστυνομική Διεύθυνση Αιτωλίας στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, ως Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής.
  • ΝΤΟΚΟΜΕΣ Γεώργιος, από Αστυνομική Διεύθυνση Άρτας στην Αστυνομική Διεύθυνση Αργολίδας, ως Διευθυντής.
  • ΤΣΙΟΥΜΑΡΗΣ Νικόλαος, στη Διεύθυνση Αλλοδαπών/Α.Ε.Α. όπου υπηρετεί.
  • ΣΑΛΑΜΟΥΡΑΣ Γεώργιος, στη Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής όπου υπηρετεί, ως Β΄ Υποδιευθυντής.
  • ΚΟΤΡΩΤΣΟΣ Κωνσταντίνος, στη Διεύθυνση Αστυνομίας Πειραιά όπου υπηρετεί, ως Διευθυντής.
  • ΒΑΛΛΙΑΝΟΣ Κωνσταντίνος, στη Διεύθυνση Άμεσης Δράσης Αττικής όπου υπηρετεί, ως Διευθυντής.
  • ΚΟΖΥΡΑΚΗΣ Στέφανος, στη Διεύθυνση Αστυνομικών Επιχειρήσεων Αττικής/Υ.Α.Τ. όπου υπηρετεί, ως Διευθυντής.
  • ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΑΚΗΣ Βασίλειος, στη Διεύθυνση Τεχνικών Εφαρμογών/Α.Ε.Α. όπου υπηρετεί, ως Διευθυντής.
  • ΠΑΡΑΔΟΥΛΑΚΗΣ Εμμανουήλ, από Αστυνομική Διεύθυνση Ηρακλείου στην Αστυνομική Διεύθυνση Ρεθύμνης, ως Διευθυντής, διακοπτομένης προσωρινής μετακίνησής του ιδία υπηρεσία.
  • ΚΟΝΤΑΡΙΔΗΣ Χρήστος, από Αστυνομική Διεύθυνση Φωκίδας στη Διεύθυνση Μεταγωγών Δικαστηρίων Αττικής, ως Διευθυντής.
  • ΔΡΙΒΙΛΑΣ Δημήτριος, στην Αστυνομική Διεύθυνση Αχαΐας όπου υπηρετεί, ως Διευθυντής.
  • ΚΟΛΟΝΕΛΟΣ Γεώργιος, στην Αστυνομική Διεύθυνση Ακαρνανίας όπου υπηρετεί, ως Διευθυντής.
  • ΜΑΤΣΙΚΑΣ Αθανάσιος, από Υπηρεσία Εναέριων Μέσων Ελληνικής Αστυνομίας στη Διεύθυνση Εσωτερικών Λειτουργιών/Α.Ε.Α., ως Διευθυντής.
  • ΧΟΝΔΡΟΣ Βάιος, από Αστυνομική Διεύθυνση Γρεβενών στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, ως Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής.
  • ΣΤΑΥΡΑΚΑΚΗΣ Νικόλαος, στη Διεύθυνση Εκπαίδευσης/Α.Ε.Α. όπου υπηρετεί, ως Διευθυντής.
  • ΛΑΣΚΑΡΗΣ Αναστάσιος, στη Διεύθυνση Οργάνωσης Νομοθεσίας/Α.Ε.Α. όπου υπηρετεί, ως Διευθυντής.
  • ΚΑΜΠΑΝΑΚΗΣ Ιωσήφ, στη Διεύθυνση Δημόσιας Ασφάλειας/Α.Ε.Α. όπου υπηρετεί, και κατ’ απόσπαση στην Υπηρεσία Οικονομικής Αστυνομίας και Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.
  • ΡΑΝΤΖΟΥ Πόπη, στη Σχολή Εθνικής Ασφάλειας όπου υπηρετεί, ως Διοικητής.
  • ΛΟΥΠΕΙΔΗΣ Εμμανουήλ, από Αστυνομική Διεύθυνση Καβάλας στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, ως Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής.
  • ΒΕΝΕΤΗΣ Ευάγγελος, από Διεύθυνση Άμεσης Δράσης Αττικής στην Αστυνομική Διεύθυνση Αρκαδίας, ως Διευθυντής.
  • ΚΑΣΚΑΝΗΣ Απόστολος, από Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδος, ως Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής.
  • ΣΟΦΙΟΣ Δημήτριος, στη Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής όπου υπηρετεί, ως Γ΄ Υποδιευθυντής.
  • ΣΩΤΗΡΙΑΔΗΣ Αριστείδης, από Διεύθυνση Αλλοδαπών Αττικής στη Διεύθυνση Αστυνομικών Επιχειρήσεων Αττικής/Υ.ΜΕ.Τ., ως Διευθυντής.
  • ΣΑΛΑΜΑΓΚΑΣ Γεώργιος, στην Αστυνομική Διεύθυνση Ορεστιάδας όπου υπηρετεί, ως Διευθυντής.
  • ΚΟΡΔΟΝΟΥΡΗΣ Παναγιώτης, από Αστυνομική Διεύθυνση Σάμου στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου, ως Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής.
  • ΜΟΥΡΕΛΑΤΟΣ Χρήστος, από Γ΄ Υποδιεύθυνση Αστυνομίας Αθηνών στην Αστυνομική Διεύθυνση Κορινθίας, ως Διευθυντής.
  • ΤΖΟΪΤΗΣ Αλκιβιάδης, στη Διεύθυνση Αντιμετώπισης Ειδικών Εγκλημάτων Βίας όπου υπηρετεί, ως Διευθυντής.
  • ΝΙΤΣΑΣ Γεώργιος, στη Διεύθυνση Κρατικής Ασφάλειας/Α.Ε.Α. όπου υπηρετεί, ως Διευθυντής.
  • ΜΑΡΤΖΑΚΛΗΣ Αριστείδης, στην Αστυνομική Διεύθυνση Ηλείας όπου υπηρετεί, ως Διευθυντής.
  • ΜΙΧΑΙΡΙΝΑΣ Κωνσταντίνος, από Υποδιεύθυνση Τροχαίας Αθηνών στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής, ως Α΄ Βοηθός Γενικού Αστυνομικού Διευθυντή.
  • ΑΝΔΡΟΥΤΣΟΣ Ανδρέας, στη Διεύθυνση Διαβατηρίων/Α.Ε.Α. όπου υπηρετεί, ως Διευθυντής.
  • ΣΑΚΕΤΟΣ Ευθύμιος, στη Διεύθυνση Πληροφορικής/Α.Ε.Α. όπου υπηρετεί, ως Διευθυντής.
  • ΣΤΕΦΑΝΗΣ Ηλίας, στην Αστυνομική Διεύθυνση Καστοριάς όπου υπηρετεί, ως Διευθυντής.
  • ΠΟΛΥΖΩΙΔΗΣ Γεώργιος, από Αστυνομική Διεύθυνση Αλεξανδρούπολης στην Αστυνομική Διεύθυνση Ροδόπης, ως Διευθυντής.
  • ΟΦΕΙΔΗΣ Συμεών, από Αστυνομική Διεύθυνση Πιερίας στην Αστυνομική Διεύθυνση Λάρισας, ως Διευθυντής.
  • ΣΤΑΥΡΑΚΑΣ Γεώργιος, στη Διεύθυνση Άμεσης Δράσης Αττικής όπου υπηρετεί.
  • ΑΝΔΡΙΚΟΠΟΥΛΟΣ Σοφιανός, από Διεύθυνση Αστυνομίας Αθηνών στη Διεύθυνση Αστυνομίας Νοτιοανατολικής Αττικής, ως Διευθυντής.
  • ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ Δημήτριος, από Διεύθυνση Αλλοδαπών/Α.Ε.Α. στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής/Υ.Δ.Ε. διακοπτομένης αποσπάσεώς του στη Διεύθυνση Αστυνομικού Προσωπικού/Α.Ε.Α.
  • ΜΑΡΚΟΥ Νικόλαος, από Γ.Δ.Α.Ε./Υ.Π.Ε. στην Υπηρεσία Οικονομικής Αστυνομίας και Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.
  • ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ Παντελής, στη Διεύθυνση Αστυνομίας Αθηνών όπου υπηρετεί, ως Αναπληρωτής Διευθυντής.
  • ΤΣΕΡΛΕΝΤΑΚΗΣ Γεώργιος, στη Διεύθυνση Αστυνόμευσης Αερολιμένα Αθηνών όπου υπηρετεί, ως Διευθυντής.
  • ΔΕΝΕΚΟΣ Αλέξανδρος, στη Διεύθυνση Αλλοδαπών Αττικής όπου υπηρετεί, ως Διευθυντής.
  • ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ Ιωάννης, από Β΄ Υποδιεύθυνση Αστυνομίας Βορειανατολικής Αττικής στη Διεύθυνση Αστυνομίας Βορειοανατολικής Αττικής, ως Διευθυντής.
  • ΤΣΟΥΚΝΑΔΗΣ Ιωακείμ, από Αστυνομική Διεύθυνση Ξάνθης στην Αστυνομική Διεύθυνση Αλεξανδρούπολης, ως Διευθυντής.
  • ΒΡΕΝΤΖΟΣ Γεώργιος, στη Διεύθυνση Οικονομικών/Α.Ε.Α. όπου υπηρετεί, ως Διευθυντής.
  • ΣΑΚΑΡΕΛΟΣ Θουκυδίδης, από Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αθηνών στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής, ως Β΄ Βοηθός Γενικού Αστυνομικού Διευθυντή.
  • ΜΙΑΡΗΣ Βασίλειος, στην Αστυνομική Διεύθυνση Θεσπρωτίας όπου υπηρετεί, ως Διευθυντής.
  • ΚΟΝΤΕΛΑΣ Κωνσταντίνος, από Υπηρεσία Ασφάλειας Βουλής Ελλήνων στη Σχολή Μετεκπαίδευσης και Επιμόρφωσης Ελληνικής Αστυνομίας, ως Διοικητής.
  • ΠΑΖΑΡΛΗΣ Αθηναγόρας, στη Διεύθυνση Ασφάλειας Θεσσαλονίκης όπου υπηρετεί, ως Διευθυντής.
  • (ΥΓ) ΒΟΥΝΟΤΡΥΠΙΔΗΣ Ηρακλής, στο Κεντρικό Ιατρείο Θεσσαλονίκης όπου υπηρετεί, ως Διευθυντής.
  • (ΥΓ) ΚΑΤΣΙΠΕΡΗΣ Νικόλαος, στο Κεντρικό Ιατρείο Αθηνών όπου υπηρετεί, ως Διευθυντής.
  • (ΥΓ) ΚΑΒΒΑΔΙΑΣ Στέφανος, στο Κεντρικό Ιατρείο Αθηνών όπου υπηρετεί.
  • (ΥΓ) ΒΥΝΑΚΟΣ Γεώργιος, στο Κεντρικό Ιατρείο Αθηνών όπου υπηρετεί.
  • (Ε.Κ.) ΜΠΙΖΑΚΗΣ Νικόλαος, στην Υποδιεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών Βορείου Ελλάδος όπου υπηρετεί

Έτσι πενθούν οι άνθρωποι για τους νεκρούς τους...

Ο ΣΑμαράς προσέφερε συναίνεση όταν έπρεπε, αλλά ο ΓΑΠ είχε στο μυαλό του πως να μας πάει στο ΔΝΤ... τώρα πια το πουλάκι πέταξε

«Ξεκολλήστε και λάβετε επώδυνα μέτρα»

Ο πρόεδρος της Ν.Δ. προσφέρει συναίνεση για τις αναγκαίες δύσκολες αποφάσεις - Συναντήσεις του πρωθυπουργού με τους αρχηγούς

02/02/2010

Κοινό βηματισμό συναίνεσης φαίνεται, ουσιαστικά από χθες, να αναζητούν τα δύο μεγάλα κόμματα, αναγνωρίζοντας την κρισιμότητα των στιγμών που διέρχεται η Ελλάδα στο οικονομικό μέτωπο.

«Η χώρα μας δέχεται επίθεση. Είναι χρέος μας να ακυρώσουμε στην πράξη όλες τις προσπάθειες που γίνονται να σπρώξουν την Ελλάδα στον γκρεμό», είπε χαρακτηριστικά ο πρωθυπουργός στη χθεσινή προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση στη Βουλή για την αντιμετώπιση της διαφθοράς. Επέλεξε, όμως, και χθες να κρατήσει κλειστά τα χαρτιά του αναφορικά με τα μέτρα που θα λάβει η κυβέρνηση, δίνοντας ταυτόχρονα την αίσθηση ότι γεύση των σχεδιασμών του πιθανόν να δώσει σήμερα στις διαδοχικές, κατ' ιδίαν, συναντήσεις που θα έχει με τους αρχηγούς των κομμάτων της αντιπολίτευσης.

Η Ν.Δ. θα παράσχει στήριξη στα αναγκαία μέτρα, που πρέπει όμως χωρίς καθυστέρηση να λάβει η κυβέρνηση, απάντησε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης: «Ξεκολλήστε επιτέλους και πάρτε επώδυνα μέτρα. Τα χρειάζεται η χώρα», ανέφερε με έμφαση ο κ. Α. Σαμαράς, προσθέτοντας ότι η συναίνεση συνιστά στάση αρετής, την οποία «χρωστά η Ν.Δ. όχι στην κυβέρνηση, αλλά στη χώρα».

«Εκτιμώ τη διάθεσή σας για συναίνεση», σχολίασε ο πρωθυπουργός. «Βάζουμε πλάτη για να αποφύγουμε το ναυάγιο», ανταπάντησε ο πρόεδρος της Ν.Δ., συμπληρώνοντας πάντως ότι ο δρόμος της συναίνεσης είναι διπλής κατεύθυνσης. Στο πλαίσιο αυτό, κάλεσε τον πρωθυπουργό να αποσύρει το μεταναστευτικό νομοσχέδιο, να επανεκτιμήσει το σχέδιο «Καλλικράτης» και να επανεξετάσει τα σχέδια για τον εκλογικό νόμο.

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ

Υποψήφια βουλευτής του GAP ΠΑΣΟΚ και Γραμματέας Τ.Ο. ΠΑΣΟΚ η κυρία που με τον άνδρα της εξαπατούσαν το ΙΚΑ με πλαστές συνταγές και

Αντιγράφω από τη χθεσινή "Παρασκευή και 13", θέμα του συντάκτη Θάνου Πασχάλη:

"Οι δύο ελεγκτές της Υπηρεσίας Ελέγχου και Διακίνησης Φαρμάκων παρέδωσαν το πόρισμά τους για την υπόθεση των εκατοντάδων κουτιών φαρμάκων που βρέθηκαν τον Αύγουστο και τον Οκτώβριο του 2010 πεταμένα σε πηγάδια του Λαυρίου. Στην υπόθεση φέρονται ως εμπλεκόμενοι μία γιατρός του ΙΚΑ και ένας φαρμακοποιός του Λαυρίου.

Η κομπίνα ήταν απλή: ο φαρμακοποιός έπαιρνε την συνταγή από την γιατρό του ΙΚΑ, επικολλούσε πάνω της την ταινία γνησιότητας από ένα κουτί φαρμάκου και παρέδιδε τη συνταγή στο ΙΚΑ για να εισπράξει την αμοιβή που του αναλογούσε. Με τον τρόπο αυτό το ΙΚΑ ζημιώθηκε χιλιάδες ευρώ.

Δόθηκαν στην δημοσιότητα και τα ονόματα των εμπλεκομένων στην υπόθεση. Πρόκειται για την γιατρό του ΙΚΑ Λαυρίου Κηλυπούρη Όλγα και το φαρμακείο του «Νικόλαου Ζαγουρή»."

Τι εστί Κηλυπούρη Όλγα;

Υποψήφια βουλευτής του ΠΑΣΟΚ και του ΓΑΠ στις εκλογές 2007
(δεν εκλέχθηκε καθώς βγήκε τελευταία με 5.910 σταυρούς)



Υποψήφια Νομαρχιακή σύμβουλος το 2006 με το ΠΑΣΟΚ (Μπαλής) στην Αν Αττική
(δεν εκλέχθηκε καθώς ήρθε 22η με 1928 σταυρούς)

Υποψήφια μέλος του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ στο 8ο Συνέδριο τον Μάρτιο του 2008
(δεν εκλέχθηκε καθώς βγήκε τελευταία με 5 σταυρούς)


Γραμματέας Τ.Ο ΠΑΣΟΚ Λαυρίου
(Σελίδα Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ Αν. Αττικής)


Τι εστί Ζαγουρής Νικόλαος;

Σύζυγος της κυρίας

Πρόεδρος της κοινότητας Αγ.Κωνσταντίνου για 3 τετραετίες με τη στήριξη του ΠΑΣΟΚ

Σύνεδρος στο 8 συνέδριο του ΠΑΣΟΚ τον Μάρτιο του 2008

Φίλοι του κ. Πάγκαλου και του Γιωργάκη λοιπόν αυτοί που έβαζαν χέρι στο ΙΚΑ και τα άλλα Ταμεία...

"Σακούλες με ακριβά φάρμακα βρέθηκαν πεταμένες σε πηγάδι και σπηλιά του Λαυρίου"... Τη θυμάστε αυτή την ιστορία;

Τα φάρμακα ντε που βρέθηκαν τον Αύγουστο και τον Οκτώβριο σε σπηλιά και πηγάδι γύρω από το Λαύριο... Σε λίγο θα σας πέσουν τα μαλλιά του κεφαλιού σας μόλις σας αποκαλύψουμε ποιοι ήταν η γιατρός και ο φαρμακοποιός που ήταν πίσω απ την κομπίνα και θα καταλάβετε με αποδείξεις ποιοι τα φάγανε μαζί με τον Πάγκαλο
Προς το παρόν δείτε το βίντεο για να θυμηθείτε:


ΚΑΡΑΣΜΑΝΗΣ: ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΣΚΑΝΔΑΛΙΔΗ ΟΤΙ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΟΙ ΦΑΚΕΛΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΦΡΑΓΜΑ ΑΛΜΩΠΑΙΟΥ

Συνάντηση με τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης Κώστα Σκανδαλίδη είχε ο Βουλευτής Γιώργος Καρασμάνης με αντικείμενο το Φράγμα Αλμωπαίου. Ο Γιώργος Καρασμάνης επεσήμανε ότι κατά την πρόσφατη επίσκεψή του στην Σκύδρα ο Υπουργός είχε πει στις απαντήσεις που έδωσε στους Φορείς- απόντος του Γιώργου Καρασμάνη- ότι χρειάζεται οριστική μελέτη το κόστος της οποίας είναι 3,5 εκατομμύρια ευρώ και πρέπει να βρούμε αυτά τα λεφτά.

Ο Γιώργος Καρασμάνης του επεσήμανε ότι οι συνεργάτες του δεν τον ενημέρωσαν επαρκώς, ότι υπάρχει σχετική υπουργική απόφαση ( 4369/21-05-2009 ) με εγκεκριμένο κονδύλι 3,4 εκατομμυρίων ευρώ για εκπόνηση οριστικής μελέτης για το συγκεκριμένο έργο. Του είπε ακόμη ότι ο σχετικός διαγωνισμός πραγματοποιήθηκε στις 8-12-2009, υπεβλήθησαν οι προσφορές και η προκάτοχός του κυρία Μπατζελή σταμάτησε τη διαδικασία.

Καταλήγοντας ο Γιώργος Καρασμάνης υπογράμμισε στον Υπουργό ότι το έργο αυτό έχει την έγκριση της Ευρωπαϊκής Ένωσης και ότι χρηματοδοτήθηκε η προμελέτη με 450.000 ευρώ από το Γ΄ΚΠΣ, γεγονός που σημαίνει ότι οι 15 μήνες που αφέθηκαν να παρέλθουν ανεκμετάλλευτοι ήταν σοβαρό λάθος, καθώς η απόφαση έχει καταληκτική ημερομηνία παράδοσης της μελέτης την 9η Σεπτεμβρίου 2011.

Κατόπιν αυτής της παρέμβασης του Γιώργου Καρασμάνη, ο Κώστας Σκανδαλίδης διαβεβαίωσε το Βουλευτή ότι: θα δώσει εντολή ν’ ανοίξουν οι προσφορές του διαγωνισμού για το έργο προκειμένου ν’ αναδειχθεί ο ανάδοχος της μελέτης.

Άχρωμη, άοσμη και σε κλίμα στήριξης ΔΝΤ, η «συνεδρίαση» του Ε.Σ. ΠΑΣΟΚ…

Ολοκλήρωσε τις «εργασίες» του το Ε.Σ. ΠΑΣΟΚ… και το μόνο θέμα που απασχόλησε ήταν η συμπλήρωση των 3 μελών του Πολιτικού Συμβουλίου, που έπρεπε να γίνει από την περίοδο του ανασχηματισμού… Όπως γράφαμε χθες, «μούγγα στη στρούγκα»… Άχρωμη συνεδρίαση αγγαρείας…
Υποτονικός ο ΓΑΠ, λόγω της γρίπης που τον ταλαιπωρεί, σύμφωνα με το περιβάλλον του και δεν του επέτρεψε να διαβάσει ένα καλό λόγο… που ετοίμασε για τη συνεδρίαση ο γνωστός αερολόγος, που γράφει τις ασυναρτησίες του ΓΑΠ, ο μεγάλος, παγκοσμίου φήμης επικοινωνιολόγος επιστήμονας Χατζόπουλος…
Η «Αριστερή Πρωτοβουλία» άφησε τις κριτικές που ασκεί για ξεκάρφωμα κάθε τόσο και ο Γ. Παναγιωτακόπουλος δεν μίλησε…
Προτίμησε τη στήριξη του μπλοκ ΔΝΤ-ΓΑΠ και μια καρέκλα στο Πολιτικό Συμβούλιο, από το να πει αυτά που λέει καθημερινά, αλλά ποτέ μπροστά στον ΓΑΠ…
Από τα 405 μέλη του Ε.Σ., ψήφισαν 307 και 100 προτίμησαν την πολυθρόνα του σπιτιού τους…
Η κυβερνητική πτέρυγα (ΓΑΠ-ΔΝΤ) εξέλεξε 2 μέλη στο Πολιτικό Γραφείο: Γιώργος Παναγιωτακόπουλος, Άσπα Παπαηλιού…
Το Βενιζελικό μπλοκ, συμπαγή εξέλεξε τον Νίκο Σαλαγιάννη.
Αναλυτικά έλαβαν:
Γιώργος Παναγιωτακόπουλος 110 (ΓΑΠ-ΔΝΤ)
Νίκος Σαλαγιάννης 74 (Βενιζέλος)
Άσπα Παπαηλιού 47 (ΓΑΠ-ΔΝΤ)
Δημ. Καρύδης 47

* Μεταξύ Καρύδη και Παπαηλιού, που ισοψήφησαν, έγινε κλήρωση… Καλά κρασιά παλικάρια και γρήγορα σπίτια σας, να γλιτώσει ο τόπος!

Κρίσεις Ταξιάρχων Ελληνικής Αστυνομίας

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEj486KQ4rREJJYfl5L25brIjG19uHjtwVW035w0Jryy5QKvN_qKiPJmcLeWgyKuQ6a6YK9bEAqVtPNchnNOijsGrECavWCIKB0rS_GYvXu_CcAi5yVoNgtFxGMela7XXy5p9FQ6o2oC7S0/s1600/%CE%95%CE%9B%CE%91%CE%A3.jpgΜετά την κρίση των Υποστρατήγων συνεχίστηκαν οι κρίσεις των Ταξιάρχων της Ελληνικής Αστυνομίας από το Ανώτατο Συμβούλιο του Σώματος, υπό την Προεδρία του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστρατήγου Ελευθέριου Οικονόμου και τη συμμετοχή του Υπαρχηγού του Σώματος Αντιστρατήγου Ιωάννη Ραχωβίτσα και του Προϊσταμένου Επιτελείου Αντιστράτηγου Νικόλαου Παπαγιαννόπουλου.

  • Έκρινε προακτέους στο βαθμό του Υποστρατήγου, για κάλυψη κενών οργανικών θέσεων του βαθμού αυτού, τους κατωτέρω δεκατέσσερις (14) Ταξίαρχους :

1.

Χρήστο

ΚΑΛΛΙΝΗ

2.

Βασίλειο

ΚΟΥΣΟΥΤΗ

3.

Ιωάννη

ΛΙΟΥΚΑ

4.

Ιωάννη

ΔΙΚΟΠΟΥΛΟ

5.

Ιωάννη

ΜΕΣΟΔΙΑΚΑΚΗ

6.

Δημήτριο

ΤΣΙΟΤΣΙΟ

7.

Ηλία

ΤΣΙΒΙΚΗ

8.

Σπυρίδωνα

ΠΑΠΑΣΠΥΡΟΥ

9.

Κωνσταντίνο

ΤΣΟΥΒΑΛΑ

10.

Εμμανουήλ

ΠΑΡΑΒΟΛΙΔΑΚΗ

11.

Ανδρέα

ΚΑΤΣΙΜΠΕΡΗ

12.

Εμμανουήλ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΚΗ

13.

Βασίλειο

ΧΑΛΑΤΣΗ

14.

Εμμανουήλ

ΚΑΤΡΙΑΔΑΚΗ


  • Έκρινε διατηρητέους τους κατωτέρω :

Ι. ΓΕΝΙΚΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ

1.

Ιωάννη

ΚΑΛΑΜΑΡΑ

2.

Νικόλαο

ΒΑΝΤΖΟ

3.

Κωνσταντίνο

ΚΡΟΚΟ

4.

Τρύφωνα

ΚΟΥΚΙΟ

5.

Ανδρέα

ΚΟΡΔΟΛΑΙΜΗ

6.

Χρήστο

ΓΟΥΛΑ

7.

Παρασκευά

ΜΑΡΑΠΙΔΗ

8.

Εμμανουήλ

ΚΟΝΤΟΔΙΑΚΟ

9.

Δημήτριο

ΠΑΠΑΔΑΚΗ

10.

Κωνσταντίνο

ΑΝΤΩΝΙΟΥ

11.

Δημήτριο

ΜΠΑΛΗ

12.

Αθανάσιο

ΦΩΤΟΠΟΥΛΟ

13.

Ευθύμιο

ΛΥΓΙΔΑΚΗ

14.

Θεοχάρη

ΓΙΩΤΗ


ΙΙ. ΕΙΔΙΚΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ

1.

Ηρακλή

ΒΟΥΝΟΤΡΥΠΙΔΗ (Υγειονομικός)

2.

Νικόλαο

ΚΑΤΣΙΠΕΡΗ (Υγειονομικός)

3.

Νικόλαο

ΜΠΙΖΑΚΗ (Εγκληματολογικών Εργαστηρίων)


  • Έκρινε ως ευδοκίμως τερματίσαντες τη σταδιοδρομία τους τριάντα επτά (37) Ταξιάρχους Γενικών Καθηκόντων και έναν (1) Ειδικών Καθηκόντων - Αστυκτηνίατρο, οι οποίοι προάγονται στο βαθμό του Υποστρατήγου εκτός οργανικών θέσεων και θα αποστρατευθούν ύστερα από τριάντα (30) ημέρες:
Ι. ΓΕΝΙΚΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ

1.

Γεώργιο

ΚΑΜΠΕΡΗ

2.

Χρήστο

ΝΤΖΟΥΦΡΑ

3.

Βασίλειο

ΚΙΟ

4.

Ευάγγελο

ΒΕΝΑΡΔΟ

5.

Θεοχάρη

ΑΓΟΡΗ

6.

Αθανάσιο

ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟ

7.

Θεοφάνη

ΜΠΡΑΚΟΥΛΙΑ

8.

Σταύρο

ΔΙΑΜΑΝΤΑΚΟ

9.

Δημήτριο

ΤΣΩΤΑ

10.

Σταύρο

ΓΑΪΤΑΝΙΔΗ

11.

Γεώργιο

ΠΛΙΑΤΣΙΚΑ

12.

Δήμο

ΚΟΚΜΟΤΟ

13.

Γρηγόριο

ΠΑΤΣΙΑΡΙΚΑ

14.

Ευγενία

ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

15.

Ιωάννα

ΜΠΕΚΙΑΡΗ

16.

Παναγιώτη

ΝΑΝΗ

17.

Ρεγγίνα

ΔΕΣΦΙΝΙΩΤΟΥ

18.

Γεώργιο

ΣΑΞΙΩΝΗ

19.

Φώτιο

ΖΟΥΜΠΟΥΛΗ

20.

Ηρακλή

ΔΑΛΑΠΑ

21.

Δημήτριο

ΔΙΑΜΑΝΤΗ

22.

Ευσταθία

ΓΙΑΝΝΙΑ

23.

Βασίλειο

ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ

24.

Κωνσταντίνο

ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ

25.

Χρήστο

ΜΠΟΥΡΑ

26.

Γεώργιο

ΚΟΛΤΣΙΔΑ

27.

Ματθαίο

ΠΙΤΕΡΗ

28.

Γεώργιο

ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΗ

29.

Αριστείδη

ΚΥΡΙΑΖΟΠΟΥΛΟ

30.

Μαρία

ΓΚΙΝΗ

31.

Νικόλαο

ΜΠΑΣΤΑ

32.

Χαράλαμπο

ΤΣΙΤΟ

33.

Νικόλαο

ΕΤΑΙΡΙΔΗ

34.

Όλγα

ΚΟΚΚΟΡΟΥ

35.

Γρηγόριο

ΔΟΥΚΑ

36.

Βασίλειο

ΑΝΤΖΑ

37.

Ηλία

ΛΙΑΚΟ

ΙΙ. ΕΙΔΙΚΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ

Νικόλαο ΠΑΝΑΚΙΑ

(Αστυκτηνίατρος)


Οι κρίσεις θα συνεχιστούν με την κρίση των Αστυνομικών Διευθυντών.