09 Απριλίου 2011

Ο Πεταλωτής πήρε την ασίστ από τον Μηταράκη για την οικονομία…

Επίθεση στη ΝΔ εξαπέλυσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος με αφορμή τη νέα εσωκομματική αναστάτωση που προκάλεσαν οι αιχμές του αναπληρωτή τομεάρχη Οικονομίας, Ν. Μηταράκης, κατά του οικονομικού επιτελείου της κυβέρνησης Καραμανλή.

Ο κ. Πεταλωτής υποστήριξε ότι ο κ. Μηταράκης «μίλησε ξεκάθαρα για το παρελθόν» και συμπλήρωσε: «Όταν η κυβέρνηση υποστήριζε και υποστηρίζει ότι η προηγούμενη κυβέρνηση της ΝΔ έβαλε τη χώρα τελείως αθωράκιστη σε μια παγκόσμια κρίση που ερχόταν, μας κατηγορούν ότι μιλάμε για το παρελθόν».

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος κάλεσε τον πρόεδρο της ΝΔ Α. Σαμαρά να πάρει ξεκάθαρη θέση για το αν ενστερνίζεται τις απόψεις που εξέφρασε ο αναπληρωτής τομεάρχης Οικονομίας του κόμματος και υποστήριξε ακόμη ότι έως σήμερα η ΝΔ έχει αποφύγει συστηματικά να αποστασιοποιηθεί από το κυβερνητικό της παρελθόν.

Παρατήρησε τέλος ότι «είναι γνωστό πως υπάρχουν διάφορες απόψεις μέσα στη ΝΔ και ότι έχουν βγει στη δημοσιότητα τα παράπονα και οι διαφορετικές θέσεις των τομεαρχών της τόσο για τη λειτουργία της όσο και για τις διαφορετικές απόψεις που εκφράζονται από την ηγετική ομάδα της και που, όπως λένε οι ίδιοι, δεν εκφράζουν το κόμμα».

ΠΗΓΗ http://www.star.gr/politics/86886/

Σχόλιο μας – Δυστηχώς όταν δεν υπερασπίζεσαι όπως πρέπει το κυβερνητικό παρελθόν δίνεις την ευκαιρία στη κυβέρνηση να κάνει μια ωραία επικοινωνιακή αντεπίθεση για να ρίξει τα βάρη στη κυβέρνηση Καραμανλή. Τη στιγμή μάλιστα που όλο και πιο πολλοί πιέζονται από τις συνέπειες της οικονομικής πολιτικής της. Αν κάποιοι νομίζουν ότι η απαξίωση της διακυβέρνησης Καραμανλή είναι η λύση για να πείσουν τους πολίτες, τότε από το καλημέρα φαίνεται το πόσο εσφαλμένη είναι η άποψη τους.

http://citizengr.wordpress.com/2011/04/06/6335/