10 Φεβρουαρίου 2011

Ζητάει και τα ρέστα το λαμόγιο ο Ρίζος της ΔΕΗ. Η ΔΑΚΕ ζητάει την παραίτησή του

http://www.zougla.gr/Uploads/emmy/0new/0000000000000000rizos_dei_mesa.jpgΧωρίς να δίνει καμία ουσιαστική απάντηση στα όσα αποκαλύφθηκαν από τις εκπομπές του Ζούγκλα, ο Οργανωτικός Γραμματέας της ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ «αυτοτίθεται» σε διαθεσιμότητα, λέγοντας ότι θα απέχει από τα καθήκοντά του για ένα εύλογο χρονικό διάστημα.

Στη δήλωσή του, που δόθηκε πριν λίγο στη δημοσιότητα, κάνει λόγο για επιθέσεις που δέχθηκε από το «γνωστό δημοσιογραφικό χαλκείο» του Ζούγκλα, στο οποίο βέβαια πολλές φορές έχει παρευρεθεί ως καλεσμένος. Με απίστευτο θράσος, χαρακτηρίζει την καρκινοπαθή, της οποίας το σπίτι βρίσκεται σήμερα στην κατοχή του, ως «δήθεν καταδιωκόμενη που έδωσε μια θεατρική παράσταση». Θυμίζουμε ότι η Παναγιώτα Κατσάνη είναι ένας από τους ανθρώπους, το σπίτι του οποίου βγήκε σε πλειστηριασμό και «χτυπήθηκε» τυχαία από τον κ. Ρίζο.

Σε κανένα σημείο της δήλωσής του ο Οργανωτικός Γραμματέας της Ομοσπονδίας δεν δίνει απάντηση για τις δραστηριότητές του στο διαμέρισμα της Στουρνάρη 36, που εμφανίζεται ως έδρα της ιδιωτικής εταιρείας, η οποία διαχειρίζεται τα κινητά τηλέφωνα των εργαζομένων, που είχε ταμπέλα της ΔΕΗ και ανήκει στην κόρη του.

Μιλάει για στοιχεία που κατέθεσε κατά τη συνεδρίαση του Δ.Σ. στις 3 Φεβρουαρίου, χωρίς ωστόσο κανένα άλλο μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου να γνωρίζει κάποιο από αυτά τα στοιχεία, μια και όλοι όσοι μας μίλησαν, είπαν ότι ο κ. Ρίζος έκανε «κατάθεση ψυχής» και ζήτησε χρόνο για να αποδείξει ότι, όσα αποκαλύπτονται από τον Ζούγκλα είναι ψευδή.

Η ΔΑΚΕ έβγαλε την παρακάτω ανακοίνωση με την οποία ζητάει την παραίτηση του λαμόγιου και να δοθούν στη Δημοσιότητα τα πόθεν έσχες όλων των συνδικαλιστών της ΔΕΗ! ... Σιγά μην τα δώσουν....

http://www.zougla.gr/Uploads/mirto/DAKE-BIG.jpg