30 Σεπτεμβρίου 2010

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΕΡΙΟΔΕΙΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ Π.ΨΩΜΙΑΔΗ

Στο πλαίσιο της περιοδείας του σε ολόκληρη την Κεντρική Μακεδονία ο υπ. Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Παναγιώτης Ψωμιάδης επισκέπτεται τους 38 νέους Δήμους, όπως διαμορφώθηκαν από το σχέδιο «Καλλικράτης».

Το πρόγραμμα του κ. Ψωμιάδη έχει ως εξής:

  • Σήμερα Πέμπτη 30/9 στις 7.30 το απόγευμα συνοδευόμενος από την υποψήφια Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας Σοφία Μαυρίδου και υποψήφιους Περιφερειακούς συμβούλους θα επισκεφθεί το Δήμο Δίου-Ολύμπου και θα μιλήσει σε ανοικτή συγκέντρωση στην αίθουσα εκδηλώσεων του 2ου Δημοτικού Σχολείου Λιτοχώρου. Νωρίτερα, στις 6.30 το απόγευμα, θα επισκεφθεί τα γραφεία του Σωματείου Επαγγελματιών Λιτοχώρου (– Αγ. Νικολάου 16 - δίπλα στο δημαρχείο) όπου θα συναντηθεί με το διοικητικό συμβούλιο. Στις 10.30 το πρωί της ίδιας μέρας, στον Ι.Ν. της του Θεού Σοφίας, θα παραστεί στην επίσημη δοξολογία για την ημέρα μνήμης των εθνικών μας ευεργετών και θα απευθύνει χαιρετισμό.
  • Την Παρασκευή 01/10 στις 7.30 το απόγευμα συνοδευόμενος από τον υποψήφιο Αντιπεριφερειάρχη Χαλκιδικής Γιάννη Γιώργο και υποψήφιους Περιφερειακούς συμβούλους θα επισκεφθεί το Δήμο Προποντίδας και θα μιλήσει σε ανοικτή συγκέντρωση στο Πνευματικό Κέντρο Μουδανιών. Στις 10 το βράδυ θα δώσει το παρών στον ετήσιο χορό για την Παγκόσμια Ημέρα των Ηλικιωμένων που διοργανώνει το Β’ ΚΑΠΗ Αμπελοκήπων (στο κέντρο Τσάκναντυ, Πλατεία Τερψιθέας).
  • Την Κυριακή 03/10 στις 11.00 το πρωί συνοδευόμενος τον υποψήφιο Αντιπεριφερειάρχη Σερρών Γιάννη Μωυσιάδη και υποψήφιους Περιφερειακούς συμβούλους θα επισκεφθεί το δήμο Εμμ. Παππά και θα μιλήσει στο κέντρο «Κομπολόι» (Νέο Σούλι). Στις 7.30 το απόγευμα συνοδευόμενος από τον υποψήφιο Αντιπεριφερειάρχη Ημαθίας Κώστα Καραπαναγιωτίδη και υποψήφιους Περιφερειακούς συμβούλους θα επισκεφθεί τη Νάουσα και θα μιλήσει σε ανοικτή συγκέντρωση στο δημοτικό αναψυκτήριο «Κιόσκι».
  • Τη Δευτέρα 04/10 στις 7.30 το απόγευμα συνοδευόμενος από τον υποψήφιο Αντιπεριφερειάρχη Χαλκιδικής Γιάννη Γιώργο και υποψήφιους Περιφερειακούς συμβούλους θα επισκεφθεί το Δήμο Κασσάνδρας και θα μιλήσει σε ανοικτή συγκέντρωση στο ξενοδοχείο Athos, αίθουσα «Θεοδώρα» (Καλλιθέα).
  • Την Τρίτη 05/10 στις 7.30 το απόγευμα συνοδευόμενος από τον υποψήφιο Αντιπεριφερειάρχη Θεσσαλονίκης Απόστολο Τζιτζικώστα και υποψήφιους Περιφερειακούς συμβούλους θα επισκεφθεί το Δήμο Αμπελοκήπων-Μενεμένης και θα μιλήσει σε ανοικτή συγκέντρωση στο κινηματοθέατρο «Αλέξης Μινωτής» (Αμπελόκηποι).
  • Την Τετάρτη 06/10 στις 7.30 το απόγευμα συνοδευόμενος από τον υποψήφιο Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας Θεόδωρο Θεοδωρίδη και υποψήφιους Περιφερειακούς συμβούλους θα επισκεφθεί τα Γιαννιτσά και θα μιλήσει σε ανοικτή συγκέντρωση στο Πνευματικό Κέντρο Γιαννιτσών.
  • Την Πέμπτη 07/10 στις 7.30 το απόγευμα συνοδευόμενος από τον υποψήφιο Αντιπεριφερειάρχη Σερρών Γιάννη Μωυσιάδη και υποψήφιους Περιφερειακούς συμβούλους θα επισκεφθεί τη Νέα Ζίχνη Σερρών και θα μιλήσει σε ανοικτή συγκέντρωση στο κέντρο «Στέκι».