04 Αυγούστου 2009

«Την παραίτηση του Υπουργού Δικαιοσύνης του Βελγίου για την απόδραση με το ελικόπτερο... ξέχασε να ζητήσει το ΠΑΣΟΚ!!»

Λες και δεν έγινε... Κανείς δεν είπε τίποτα. Ούτε στα πρακτορεία, ούτε στα κανάλια, έπαιξε η είδηση, που έκανε το γύρο της Ευρώπης. Διαβάστε τη: τρεις εξαιρετικά επικίνδυνοι κρατούμενοι κακοποιοί, απέδρασαν από φυλακή υψίστης ασφαλείας του Βελγίου, κοντά στην Μπριζ, με ελικόπτερο.

Τα ονόματά τους είναι Μοχάμεντ Τζόχρι, Αμπντέλ Χαντ Καχτζαρί Μουλούλ και Ασράφ Σεκαρί. Ο τελευταίος θεωρείται ο πιο επικίνδυνος κακοποιός του Βελγίου. Μετρά 16 (!!!) καταδίκες για ένοπλες ληστείες και απαγωγές, είχε αποδράσει και πάλι από φυλακή του Βελγίου το 2003, ενώ το 2007 οι αρχές είχαν αποτρέψει τη τελευταία στιγμή απόδρασή του από την ίδια φυλακή. Η Ιντερπόλ έχει ήδη ενημερώσει όλες τις αστυνομίες της Ευρώπης, ώστε ο κλοιός γύρω από τους κακοποιούς να σφίξει. Σύμφωνα με δηλώσεις του επικεφαλής της Ιντερπόλ, Ρόναλντ Νομπλ, οι αποδράσεις με ελικόπτερα έχουν καταστεί «πάρα πολύ κοινές».

Πως έγινε; Ένα ζευγάρι έκλεισε μια πτήση για εναέρια ξενάγηση και έβγαλε όπλο στον πιλότο. Σας θυμίζουν τίποτα όλα αυτά; Ρωτάμε. Σημειώστε ότι το Νοέμβριο του 2007, ο κακοποιός Νορντίν Μπεναλάλ, δραπέτευσε από τη φυλακή Ίτρε των Βρυξελών, με ελικόπτερο, ενώ οι αποδράσεις με ελικόπτερο είναι συνήθεις σε όλες τις χώρες όπως έχουμε γράψει και σε παλαιότερες αναρτήσεις (εδώ, εδώ, εδώ και εδώ).

Η επικοινωνιακή χούντα του τριτοκοσμικού (το έχει το DNA τους) ΠΑΣΟΚ, θέλει οι πολίτες να πιστεύουν ότι μόνο στην Ελλάδα συμβαίνουν αυτά. Γι’ αυτό και δεν έπαιξε πουθενά το θέμα. Ελέγχει απόλυτα τα ΜΜΕ, δυστυχώς για τη γαλάζια κοιμωμένη, τη ΝΔ.

Για να θυμηθούμε όμως τι είχαν δηλώσει τότε, κάποια στελέχη του ΠΑΣΟΚ, που έφτασαν στο σημείο να ζητήσουν... παραίτηση (!!!) της κυβέρνησης:

-Ντίνος Ρόβλιας: «Δεν υπάρχει κράτος. Δεν υπάρχει Δημόσια Ασφάλεια. Δεν υπάρχει τελικά κυβέρνηση στην Ελλάδα σήμερα. Δεν έχει συνεπώς κανένα νόημα να ζητήσουμε παραιτήσεις υπουργών. Ζητούμενο είναι αλλαγή κυβέρνησης και όχι αλλαγή προσώπων».

-Ανδρέας Λοβέρδος: «Αν έκανε ο υπουργός Δικαιοσύνης τα οφειλόμενα και παρά ταύτα έγινε μια απόδραση "ολκής" (από πλευράς αριθμού ή τρόπου), τότε δεν γεννάται θέμα παραίτησης. Αν παρέλειψε ο υπουργός τα οφειλόμενα, τότε οφείλει να παραιτηθεί. Εδώ, σήμερα, δεν χρειάζεται θεσμική ανάλυση για να μιλήσουμε για γενικευμένη κυβερνητική ευθύνη».

Ξέρετε τι έγινε στο Βέλγιο;

Ο Υπουργός Δικαιοσύνης δεν έκανε καμία δήλωση!!! Ότι δηλώσεις υπάρχουν στο διεθνή τύπο έγιναν από κάποιον εκπρόσωπο του Υπουργείου(ABC, Telegraph, New York Post)

Ξέρετε τι ώρα έγινε η απόδραση; Γύρω στις 6 το απόγευμα...
Ξέρετε που ήταν ο Υπουργός Δικαιοσύνης Stefaan De Clerck από τις 7 το πρωί μέχρι τις 13:30;

ΣΤΗ ΙΔΙΑ ΦΥΛΑΚΗ ΟΠΟΥ 5 ΩΡΕΣ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΕΓΙΝΕ Η ΑΠΟΔΡΑΣΗ!!!

Φαντάζεστε να είχε γίνει εδώ κάτι τέτοιο...

Στο Βέλγιο φυσικά κανείς δεν ζήτησε την παραίτηση του Υπουργού Stefaan De Clerck...
Βλέπετε ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΑΣΟΚ... να ζητάει συνέχεια παραιτήσεις...


Και βέβαια ο συγκεκριμένος Υπουργός και η συγκεκριμένη κοινωνία ξέρει πότε πρέπει να υπάρξουν παραιτήσεις... ο ίδιος ήταν Υπουργός δικαιοσύνης από το 1995 και παραιτήθηκε τον Απρίλιο του 1998... ξέρετε γιατί;
Γιατί τότε είχε αποδράσει ο γνωστός παιδόφιλος Ντιτρού από τις φυλακές...