26 Φεβρουαρίου 2009

«Αποδράσεις με ελικόπτερο συμβαίνουν παντού... ας βρούν λοιπόν άλλο τρόπο να εξαερώσουν οι τενεκέδες που μας ζαλίζουν...»

Συνεχίστηκε και χθες η η εξαέρωση των τενεκέδων με αφορμή την απόδραση Παλαιοκώστα. Οι γνωστοί τενεκέδες έχουν ανεβάσει πίεση μιας και βλέπουν ότι δεν είναι ικανοί να ξύσουν του Καραμανλή ούτε... την πλάτη εννοώ και μην πάει το μυαλό σας στο πονηρό :). Προσπαθούν λοιπόν να εξαερώσουν και να εκτονωθούν με οτιδήποτε γίνεται στην Ελλάδα.


Αν τους ακούσει κανείς να χτυπιούνται και να ορύονται θα νομίσει ότι στην Ελλάδα έγινε κάποιο γεγονός που γίνεται πρώτη φορά στα παγκόσμια χρονικά... παπάρια μάντολες... Αποδράσεις κρατούμένων με ελικόπτερα γίνονται παντού και απ' ότι είδα χθες αρκετά blogs έχουν βάλει τη λίστα της wikipedia με τις αποδράσεις που έχουν γίνει με ελικόπτερο παγκοσμίως. Στη λίστα συμπεριλαμβάνονται πολλά Κράτη που σε οργάνωση και νοοτροπία είναι 20-30 χρόνια μπροστά μας. Μακράν πρώτη στη λίστα η Γαλλία με 10 αποδράσεις.


Δεν ξέρω πόσοι πήγαν και διάβασαν το σχετικό κείμενο στη wikipedia, όσοι όμως το διάβασαν μπορεί να πρόσεξαν ότι υπάρχει κάποιο άτομο που παρουσιάζει 2 ομοιότητες με τον Παλαιοκώστα... και μία διαφορά (προς το παρών τουλάχιστον...)

Είναι ο Γάλλος Payet που έχει καταδικαστεί σε 30 χρόνια κάθειρξη για τη δολοφονία φύλακα τράπεζας (τον πυροβόλησε 15 φορές!!).

Οι ομοιότητες με τον Παλαιοκώστα είναι ότι και ο Γάλλος έχει αποδράσει δύο φορές από Γαλλικές φυλακές με ελικόπτερο...

Τον Οκτώβριο του 2001 απέδρασε από τη φυλακή Aix-Luynes στη νότια Γαλλία...


Τον Ιούλιο του 2007 απέδρασε από τη φυλακή Grasse στη νότια Γαλλία
με ελικόπτερο που προσγειώθηκε στην ταράτσα της φυλακής...
όπου υπήρχε και το σχετικό ελικοδρόμιο...
φαντάζεστε τι θα γινόταν αν είχαμε κάτι αντίστοιχο εδώ
...


Η μεγάλη διαφορά όμως του Παλαιοκώστα με τον Γάλλο δραπέτη είναι ότι ο Γάλλος επιπλέον

ΠΗΓΕ ΜΕ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟ ΚΑΙ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΕ ΚΑΙ ΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΥΣ!!!

Το 2003 πέταξε με ελικόπτερο στην φυλακή Aix-Luynes, από την οποία είχε αποδράσει ο ίδιος το 2001, προκειμένου να απελευθερώσει 3 φίλους του κρατούμενους...

Φανταστείτε δηλαδή να πάει ο Βασίλης Παλαιοκώστας με ελικόπτερο να απελευθερώσει τον αδερφό του Νίκο, που είναι επίσης στη φυλακή... τι έχουμε να ακούσουμε... για Αφρική, για Ουγκάντα κ.λπ.

Επειδή λοιπόν αυτά τα πράγματα συμβαίνουν παντού και πάντα ακόμα και στις καλύτερες οικογένειες καλά θα κάνουν οι πικραμένοι και φορτωμένοι τενεκέδες να μην τα μεγαλοποιούν... ούτως ή άλλως ο κόσμος δεν τσιμπάει πλέον... ας βρούν άλλο τρόπο να εξαερώσουν...

ΥΓ. Παρεμπιπτόντως να θυμίσω για αυτούς που κατηγορούν τη Ν.Δ. ότι ο Βασίλης Παλαιοκώστας ήταν φυγάς από το 1999 και συνελήφθη το 2006 από τη Ν.Δ.
Ο δε αδερφός του Νίκος που είναι αυτός με το μουστάκι και από τους άσχετους και τους επιφανειακούς απεικονίζεται αυτές τις μέρες σαν «Βασίλης Παλαιοκώστας» ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ ΕΠΙΣΗΣ ΕΠΙ Ν.Δ. ΤΟ 2006 ΑΦΟΥ ΗΤΑΝ ΦΥΓΑΣ ΑΠΟ ΤΟ 1990!!!
Επί ΠΑΣΟΚ δηλ αλώνιζε και το 1995 έκανε και την απαγωγή Χαΐτογλου με λεία 260.000.000 δρχ χωρίς ποτέ να συλληφθεί από το ΠΑΣΟΚ και τον Mike που μας έχει ζαλίσει επειδή έπιασε τον Ξηρό που του έσκασε η βόμβα στα χέρια...
Ο Νίκος Παλαιοκώστας είναι και ο μοναδικός Έλληνας που είχε μπει στο κατάλογο των 100 most wanted του FBI... και τον έπιασε η ξαναλέω η Ν.Δ.... έτσι για να το εμπεδώσει κάποιος που σε σχόλιο σε χθεσινή μου ανάρτηση έγραψε ότι έτσι όπως τα λέω καταλαβαίνει ότι «η Ν.Δ. είναι τα ίδια σκατ... με το ΠΑΣΟΚ»... φίλε άμα έχεις κακάκια στο κεφάλι ότι και να διαβάσεις... κακάκια θα καταλάβεις...