17 Νοεμβρίου 2008

**EKTAKTO** «Επέτειος 17 «Νοέμβρη»: Στο MEGA θα μιλήσει απόψε η μητέρα πεσόντα φοιτητή...»

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του blog απόψε το βράδυ το MEGA θα κάνει το colpo grosso... Για πρώτη φορά στην Ελληνική τηλεόραση θα παρουσιαστούν οι γονείς φοιτητή που έπεσε νεκρός στο Πολυτεχνείο. Απ' ότι άκουσα θα είναι οι γονείς του φοιτητή που καταπλάκωσε η πόρτα και στη συνέχεια έλιωσαν οι ερπύστριες του τάνκς που πέρασε από πάνω του!!

ΜΠΟΥΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

ΜΗ ΦΑΤΕ ΕΧΟΥΜΕ ΓΛΑΡΟ :))

Διαβάστε και γελάστε...



Εποχές κι αυτές... περασμένα μεγαλεία...



Για να σοβαρευτούμε λίγο... μην ξεχνάμε ότι:

- ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΔΥΟ ΕΚΘΕΣΕΙΣ (ΜΙΑ ΕΠΙ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΚΑΙ ΜΙΑ ΕΠΙ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ) ΣΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΝΕΚΡΟΣ... ΝΕΚΡΟΙ ΑΠΙΘΑΝΗΣ ΗΛΙΚΙΑΣ (ΑΠΟ 6 ΕΩΣ 75 ΕΤΩΝ) ΥΠΗΡΞΑΝ ΕΚΤΟΣ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΣΕ ΑΣΧΕΤΕΣ ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ...

- ΤΑ «ΝΕΑ» ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΤΟ ΠΡΩΊ ΜΙΛΟΥΣΑΝ ΓΙΑ 4 ΝΕΚΡΟΥΣ...



- ΤΟ «ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ» ΕΓΙΝΕ ΟΤΑΝ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΗΤΑΝ Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΜΑΡΚΕΖΙΝΗΣ ΠΟΥ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΕ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ. ΕΙΧΕ ΔΙΟΡΙΣΤΕΙ ΤΟΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ ΤΟΥ 1973 ΑΦΟΥ ΜΕΤΑ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΤΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΤΟΝ ΜΑΙΟ Ο ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΤΗΡΓΕΙΣΕ ΤΗΝ ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΚΑΙ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΜΕ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ.

- ΤΟ «ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ» ΟΔΗΓΗΣΕ ΣΕ ΠΙΟ ΣΚΛΗΡΗ ΧΟΥΝΤΑ, ΑΥΤΗΝ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΙΔΗ, ΠΟΥ ΜΕ ΤΗ ΣΕΙΡΑ ΤΗΣ ΟΔΗΓΗΣΕ ΣΤΗΝ ΕΙΣΒΟΛΗ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ.

- ΤΟ ΚΚΕ ΕΞΕΔΩΣΕ ΤΟΤΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΚΑΙ ΜΙΛΟΥΣΕ ΓΙΑ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΕΣ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΟΥ ΟΡΓΑΝΩΣΑΝ ΤΟ «ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ» ΓΙΑ ΝΑ ΦΕΡΟΥΝ ΤΟΝ ΙΩΑΝΝΙΔΗ...ΑΣΧΕΤΑ ΑΝ ΜΕΤΑ ΤΟ ΓΥΡΙΣΕ ΤΟ «ΠΑΡΑΜΥΘΙ» ΟΤΑΝ ΕΙΔΕ ΟΤΙ ΕΙΧΕ ΠΕΡΑΣΗ ΣΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ.

- ΑΡΧΙΚΑ ΕΓΙΝΕ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΓΙΑ ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΦΟΙΤΗΤΩΝ (ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΚΛΠ.) ΑΜΕΣΩΣ ΠΡΟΣΤΕΘΗΚΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΓΑΡΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΔΡΟΥΣΑΝ ΣΕ ΑΠΑΛΛΟΤΡΙΩΣΕΙΣ ΟΙΚΟΠΕΔΩΝ... ΜΕΤΑ ΕΠΕΝΕΒΗΣΑΝ ΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΙΔΗ... ΚΑΙ Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΗ...

- ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΕ ΚΑΙ Η ΟΝΝΕΔ... ΜΟΛΙΣ ΟΜΩΣ ΕΙΔΕ ΤΗΝ ΚΑΠΗΛΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΝΗΓΥΡΙ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ...


ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΔΙΑΒΑΣΤΕ:

Πολυτεχνείο: «Τι απέγινε η Ηλένια μου;» (Δείτε εδώ την απόλυτη ξεφτίλα... κατάλογος 77 νεκρών σε βιβλίο κάπιου Μ. Γεωργούλα... στον αριθμό 4 αναφέρεται και η γνωστή Ηλένια Ασημακοπούλου που αποδείχθηκε ότι ήταν φωτομοντέλο από αγγλική διαφήμιση...)


Πολυτεχνείο: έλεος πια με το παραμύθι...